Baseus Yiven Audio Cable mini jack 3,5mm AUX, 1m (Black+Silver)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40913
CAM30-BS1
6953156257184
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Baseus Yiven audio kabeli izmanto, lai savienotu 3,5 mm mini ligzdas ierīces ar skaļruņiem, austiņām un citām audio ierīcēm ar 3,5 mm mini ligzdas pieslēgvietu. Kabelis ir izgatavots no alumīnija, TPE un pīta materiāla, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku un nodilumizturību. Apzeltītie gali nodrošina stabilu skaņas pārraidi bez jebkādiem traucējumiem.

  • Materiāls alumīnijs + TPE + audekls
  • Savienotāja mini ligzda 3,5 mm
  • Krāsa melns+sudrabs
  • Garums 1 m

3.5mm mini jack audio cable

The Baseus Yiven audio cable is used to connect devices with a 3.5mm mini jack port to speakers, headphones and other audio devices with a 3.5mm mini jack port. The cable is made of aluminum, TPE and braided fabric for long life and wear resistance. The gold-plated terminals allow stable audio transmission without any interference.

6Kuba/Baseus/Yiven-M30-minijack-35mm/16
ManufacturerBaseus
ModelYiven M30 Audio Cable
Product codeCAM30-BS1
MaterialAluminum + TPE + Canvas
Connectors3.5 mm mini jack
ColorBlack and silver
Length1 m
Mikrofonu aksesuāriKabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.