UGREEN AV118 3.5mm M-to-F Audio Cable 1.5m

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
41964
10593
6957303815937
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Funkcijas:

  • Pagariniet savu 3,5 mm AUX PORTU: Ugreen 3,5 mm audio pagarinātājs paplašina savienojumu starp jūsu iPhone, iPod, MP3 atskaņotājiem, viedtālruņiem, planšetdatoriem vai citām ierīcēm, kas aprīkotas ar 3,5 mm papildu pieslēgvietu, līdz jūsu austiņām, austiņām, skaļrunim. , automašīnas stereo vai mājas kinozāles sistēma utt.
  • AIZSARDZIET SAVU AUX PORTU: šis pagarinājuma audio kabelis ir lielisks risinājums, lai aizsargātu jūsu 3,5 mm papildu pieslēgvietu no atkārtotas pievienošanas un atvienošanas. Jaunas ierīces iegāde ir dārga, savukārt 3,5 mm papildu papildu kabeli ir tik vienkārši.
  • ATBALSTĪTĀS IERĪCES: papildu pagarinājuma audio kabelis ir saderīgs ar visām ierīcēm ar 3,5 mm audio pieslēgvietu, piemēram, Apple iPhone 6s/6s Plus/6/6 Plus/SE/5s/5c/5/4s/4, iPod, iPad, iPad Pro/Air 2/3/Mini, Samsung Galaxy s2/s3/s4/s5/s6/s6 ​​Edge/s7/s7 Edge, Note 2/3/4/5, Note Edge, HTC M8/M9, Android, Google Nexus viedtālruņi un planšetdatori, Microsoft Surface, portatīvie skaļruņi, austiņas, MP3 atskaņotāji, uztvērēji, automašīnas stereosistēmas un citas ierīces.
  • MATERIĀLS: skābekli nesaturošs varš nodrošina maksimālu vadītspēju un izturību. Apzeltītie savienotāji ir izturīgi pret koroziju un nodrošina optimālu skaņas kvalitāti. Bez samezglošanās dizains atvieglo lietošanu un uzglabāšanu. Pakāpenisks dizains ļauj strādāt, nenoņemot tālruņa/planšetdatora vāciņu.

Svarīgas piezīmes: ja izmantojat TRRS austiņas (4 vadu) ar šo pagarinātāju, audio darbosies, bet mikrofons arī NEdarbojas ar iebūvēto skaļuma regulēšanu austiņās.
Ugreen Premium 3,5 mm pagarinātājs var pagarināt jebkuru 3,5 mm papildu ligzdu līdz lielākam garumam. Tas sniedz jums iecienītāko mūziku, savienojot savu mobilo ierīci, piemēram, iPhone, iPod vai jebkuru MP3 atskaņotāju ar automašīnas stereo vai skaļruņu sistēmu. Perfekta kvalitāte ļauj baudīt brīnišķīgu dzīvi. Plānais metāla korpusa savienotājs ļauj to pievienot avota ierīcei, nenoņemot mobilā tālruņa/Tab futrāļa.

Specifikācija:

  • Premium kvalitātes metāla savienotāji: taisna galva Stereo ligzda 3,5 mm no vīrieša līdz sievietei
  • 24K apzeltīts korpuss un kontakti optimālai skaņas kvalitātei
  • Apzeltīti spraudņi
  • Bezskābekli nesaturošs vara OFC nodrošina maksimālu vadītspēju un izturību
  • Pievienojiet savu mobilo tālruni, iPod, MP3 atskaņotāju, planšetdatoru vai datoru savai mājas audio sistēmai.

    Iepakojuma saturs: Ugreen 3,5 mm vīrišķais–sieviešu pagarinātājs Stereo papildu/palīgkabelis x1
Savienojumi3.5mm extender

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.