UGREEN AV140 3.5mm F-to-2M Audio Cable - White ABS

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
41965
20897
6957303828975
UGREEN

Jauns

iespējams pēc 23.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 24.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 23.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

  • Austiņas uz datoru, izmantojot 3,5 mm skaļruņu mikrofona stereo audio Y adapteri, varat savienot jaunākās austiņas (audio un mikrofonu) ar datoru vai klēpjdatoru, lai izmantotu VOIP lietojumprogrammas, piemēram, Skype vai tērzēšanas programmas, MSN Mesenger, Yahoo, Google Voice utt.
  • 3,5 mm skaļruņu un austiņu sadalītājs ar diviem pieslēgvietām: vienu datora/klēpjdatora austiņu ligzdai, otru datora/klēpjdatora mikrofona ligzdai.
  • 3,5 mm stereo sadalītāja kabelis ļauj ērti savienot stereoaustiņas mikrofonu ar datora audio pieslēgvietu un mikrofona pieslēgvietu vienlaikus.
  • 3,5 mm audio Y sadalītāja kabelis ar varu nodrošina maksimālu vadītspēju un izturību, kompakts dizains maksimālai pārnēsāšanai — lielisks risinājums, ko paņemt līdzi klēpjdatora somā.
  • Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas ir saderīgs tikai ar CTIA standarta Android austiņām, NAV saderīgs ar CTIA standarta Apple Earbuds.

UGREEN 3,5 mm stereo y-sadalītāja kabelis ļauj ērti savienot stereoaustiņas un mikrofonu ar datora audio pieslēgvietu un mikrofona pieslēgvietu vienlaikus. ļauj datoram vai klēpjdatoram pievienot mono mikrofona ieeju, kā arī stereo izvadi, izmantojot vienu 3,5 mm audio portu. Tas darbojas ar visām datora lietojumprogrammām — Skype, MSN Messenger, Yahoo, Google Voice utt.

Silti padomi

  • Lai nodrošinātu pareizu aparatūras noteikšanu, ieteicams šim adapterim vispirms pievienot ārējās austiņas, pirms adapteris tiek pievienots datoram vai mobilajai ierīcei.
  • Saderīgs tikai ar CTIA standarta Android austiņām, nav saderīgs ar CTIA standarta Apple Earbuds.
  • Atšķirīgā savienotāja tapu savienojuma dēļ šis austiņu mikrofona kabelis nav ieteicams lietot Apple oriģinālajām austiņām un Beats austiņām.
Savienojumi3.5mm splitter

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība