Mini foto statīvi - Mini Statīvs Manfrotto Pixi MTPIXIMII-B, melns - perc šodien veikalā un ar piegādi


  • Kompakts Manfrotto Pixi statīvs
  • Plūdena iebūvēta lodveida galva
  • Saliktā veidā tikai 18 cm garš
  • Kravnesība līdz 2,5 kg
  • Piemērots bezspoguļa kamerām

  • Viegls Manfrotto Pixi statīvs
  • Gluda integrēta lodveida galva
  • Tikai 18,8 cm salocītā stāvoklī
  • Var pārvadāt līdz 1 kg
  • Lieliski piemērots bezspoguļa kamerām

Mini Statīvs Manfrotto Pixi MTPIXIMII-B, melns

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

27561
MTPIXIMII-B
0719821470304
Manfrotto

Jauns

30.04 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto Pixi mini statīvs


Statīvs Pixi Mini ir īpaši paredzēts lietotājiem, kuri meklē vieglu, portatīvu un vienkārši lietojamu balstu.
Pixi Mini ļauj uzņemt nevainojamus video, stabili balstot kameru filmēšanas laikā. Salokiet kājas un izmantojiet statīvu kā ērtu rokturi lielisku video uzņemšanai, kas noteikti izcelsies pūlī. 
Jaunais spiedpogas mehānisms sniedz iespēju pozicionēt un fiksēt lodveida galvu tikai ar vienu strauju, intuitīvu kustību. Pogas nospiešana atbrīvo savienojumu un ļauj galvai brīvi kustēties.  Līdzko poga tiek atlaista, galva automātiski fiksējas izvēlētajā pozīcijā.
Statīvs Pixi Mini ir veidots itāļu minimālisma stilā un izgatavots no nerūsējošā tērauda un Adapto materiāla, kas nodrošina augstu kvalitāti un skārienpatīkamu apdari. Šī izturīgā konstrukcija nodrošina uzticamu balstu jebkurā situācijā, savukārt gumijas kājiņas garantē stabilu un neslīdošu statīva sniegumu uz jebkuras virsmas.

Savietojamība
Pateicoties universālai 1/4'' skrūves vītnei un izcilai stabilitātei, Pixi Mini var tikt izmantots ar visdažādākajām digitālajām ierīcēm, piemēram, iPhone (ar KLYP), kompaktajām kamerām un pat sākuma līmeņa digitālajām spoguļkamerām.

Pixi Mini ir paredzēts lietošanai ar sākuma līmeņa digitālajām spoguļkamerām, kas atbilst šādām pamatprasībām: 

  • Korpuss: maksimālais svars 650 g
  • Fokusa attālums: maksimums 85 mm (standarta, neprofesionālais objektīvs) 
  • Kopējā aprīkojuma slodze: maksimums 1 kg

"Take it with you! The Manfrotto PIXI tripod is the ideal mini tripod for compact cameras and camcorders. The tripod is very light and compact, easily portable and easy to use. It is the ideal solution for photographers looking for a lightweight, portable and easy to use support system.

The Manfrotto PIXI will help you capture challenging video images perfectly. The result is stable and smooth recordings. Don't need tripod legs? Then the Manfrotto PIXI is just the right tripod for professional-looking videos that really stand out.

The new mechanism allows you to position and lock the ball head in one quick and intuitive motion. With the push of a button, the ball joint is released. When the button is released, the ball automatically locks in the selected position.

Featuring Italian styling, the Manfrotto PIXI is made of stainless steel and Adapto for a high-quality finish. Thanks to its solid construction, you have a reliable base for any shooting situation. It has rubber-tipped feet that guarantee a stable and non-slip base on any surface.

Thanks to the universal 1/4"" thread and excellent stability, you can use the PIXI with various types of digital equipment weighing up to 1 kg."

Black
MaterialAluminium; Technopolymer
Maximum height13.5 cm
Maximum working temperature60 degC
Minimum height13.5 cm
Minimum working temperature-30 degC
Panoramic rotation360° deg
Plate typefixed - with 1/4-20" screw
Maximum safe load1 kg
Upper diameter of disc0 mm
ColourBlack

  • Mini statīvs kompaktajām sistēmas kamerām
  • Ērts rokturis lielisku video uzņemšanai
  • Spiedpogas bloķēšanas mehānisms vienkāršai uzstādīšanai
  • Viegls, intuitīvi lietojams un viegli pārnēsājams

Ņem to līdzi. Manfrotto PIXI ir ideāls mini statīvs kompaktajām sistēmas kamerām (CSC). Ideāls risinājums fotogrāfiem, kuri meklē vieglu, pārnēsājamu un ērti lietojamu atbalsta sistēmu. Manfrotto PIXI palīdz nevainojami tvert izaicinošus video kadrus, kas ir vienmērīgi un vienmērīgi. Vai nav vajadzīgas statīva kājas? Izmantojiet Manfrotto PIXI ar aizvērtām kājām, lai uzņemtu profesionāla izskata video, kas noteikti izcelsies. Jaunais spiedpogas mehānisms ļauj novietot un nofiksēt lodīšu galvu ar vienu ātru, intuitīvu kustību. Nospiežot pogu, lodveida savienojums tiek atbrīvots, lai tas varētu brīvi kustēties. Atlaižot pogu, bumba tiek automātiski nofiksēta izvēlētajā pozīcijā.

Manfrotto PIXI ir minimālā itāļu stilā, un tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un Adapto augstas kvalitātes apdarei. Pateicoties stingrai konstrukcijai, jūs esat nodrošināts ar drošu pamatni jebkurai fotografēšanas situācijai, savukārt gumijas pēdas garantē stabilu un neslīdošu pamatu uz jebkuras virsmas. Pateicoties universālajai ¼” skrūves vītnei un lieliskajai stabilitātei, varat izmantot PIXI ar daudzām dažādām digitālajām ierīcēm, kas sver līdz 1 kg.

Statīva komplektācijaMini statīvs
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse