Canon EOS RP Body

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

92544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

21659
4549292132175
Canon

Jauns

03.05 - 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
925.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

CANON EOS RP BODY

Mazs, viegls un intuitīvs pilnkadra, bez kameras pārsteidzošai radošumam, atrodoties ceļā.

Radošais spēks un patiesa inteliģence

Canon EOS RP mazā, vieglā EOS R sērijas korpusā ir pilna kadra spoguļkameras jauda, ​​lai jūs varētu izbaudīt radošās iespējas, kas paceļ jūs uz nākamo fotografēšanas līmeni.

Pieejams ikvienam

Skatiet, kā Canon EOS RP darbojas entuziastu rokās, un uzziniet, kā viņi izmanto pilna kadra SLR ar EF un EF-S objektīviem sniegtās priekšrocības, lai uzņemtu detaļu un dziļuma pilnus attēlus.

Viegls korpuss ar ātrāku un viedāku objektīva stiprinājumu

Canon EOS RP ir praktiska, radoša pilna kadra kamera, kurai ir milzīgs radošais potenciāls ar jaunās paaudzes RF objektīviem. Plašs RF apertūras diametrs, liels saites ātrums un īsa aizmugures fokusēšana ir lielisks sākums nākotnes pilna kadra sistēmai.

Jauns pilnrāmja attēla kvalitātes standarts

Kameras Canon EOS RP 26,2 megapikseļu CMOS sensors lieliski darbojas tumsā, ar DIGIC 8 procesoru un iebūvētu DLO, kas nodrošina lieliskus rezultātus tieši no kameras.

Uzņemiet novatoriskus fotoattēlus

Canon EOS RP piedāvā jaunu veidu, kā pilnībā izmantot rāmja priekšrocības. Izmantojiet adapteri un fotografējiet ar īpašu pilna kadra RF diapazonu un plašu EF un EF-S objektīvu klāstu, neapdraudot optisko veiktspēju.

EOS pārvaldība bez kompromisiem

Ērts EOS stila rokturis blakus augstas izšķirtspējas maināma leņķa skārienekrānam un OLED elektroniskajam skatu meklētājam nākamās paaudzes vadībai vieglā 485 g korpusā

Uzreiz fokusējieties

Dual Pixel CMOS AF ir lielāks AF laukums un pasaulē ātrākais autofokuss tikai 0,05 sekundēs 2 vairāk nekā 4779 atlasāmās AF pozīcijās, līdz pat -5 EV AF tumsā 3 < /sup>. Eye AF nodrošina asumu portretos un fokusa diapazonu maksimālam lauka dziļumam visā attēlā.

Uzņemiet fotoattēlus elastīgi un viegli izveidojiet savienojumu

No klusuma režīma līdz kameras tālvadībai, izmantojot Wi-Fi. Uzņemiet visu darbību ar ātrumu līdz 5 kadriem sekundē un apstrādājiet attēlus ar kameru vai kopīgojiet tos, izmantojot lietotni Canon Camera Connect.

Veidojiet augstas kvalitātes, īpaši stabilas filmas

Nevainojami fokusējieties ar Dual Pixel CMOS AF un ierakstiet stabilas filmas ar līdz pat 4K Movie Digital IS izšķirtspēju ar dažādiem ērti lietojamiem un rediģējamiem kodekiem. Mikrofona un austiņu ligzdas sniedz jums pilnīgu kontroli pār skaņu, un maināma leņķa skārienekrāna LCD nodrošina stabilitāti un skaidru priekšstatu.

EOS dizains un pārvaldība bez kompromisiem

Canon EOS RP EOS lietotājiem būs pazīstams uzreiz, atgādinot par ērtu roku balstu, lai jūs varētu ērti fotografēt visas dienas garumā. Izvēles pagarinājuma rokturis nodrošina vēl lielākas ērtības, un vieglais un īpaši augstas kvalitātes magnija sakausējuma korpuss, kas sver tikai 485 g (ar akumulatoru un atmiņas karti), neapgrūtinās jūsu ceļojumus. Varat uzlādēt kameru, atrodoties ceļā, izmantojot USB uzlādes savienotāju.

Skatieties nākotnē.

Kamerai Canon EOS RP ir 7,5 cm noliecams 1 040 000 punktu skārienekrāna LCD, ko var noliekt un pagriezt, lai uzņemtu neparastu leņķi, un 0,39 collu OLED elektroniskais skatu meklētājs — pielāgojama informācija, lai palīdzētu jums izveidot kadru un parādīt objektu. no visiem leņķiem. Izmantojot UHS-II karšu slotu, varat izmantot visas pieejamās SD kartes un izmantot UHS-II standartu, kas nodrošina lielāku ierakstīšanas ātrumu un 4K video, kā arī varat pielāgot pogas un ciparripas savam iecienītākajam fotografēšanas stilam.

Padomi radošuma atraisīšanai

Canon EOS RP ir jūsu vadības panelis ar vadības ierīcēm, pogām un izvēlņu sistēmu, lai jūs varētu koncentrēties uz izcilu kompozīciju izveidi. Saskarne ar padomiem, radošiem sižeta režīmiem, elastīgiem preferenču (FV) iestatījumiem un manuālajiem iestatījumiem režīmi sniegs pārliecību par savu spēku un palīdzēs kontrolēt radošumu.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS RP
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse