Canon EOS M50 Mark II 15-45 IS STM + 55-200 IS STM (Black)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

118945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

33871
0013803240603
Canon

Jauns

31.03 - 06.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.04 - 09.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.04 - 09.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
31.03 - 06.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1189.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Galvenās funkcijas
  • 24,1 MP APS-C CMOS sensors
  • DIGIC 8 attēlu procesors
  • UHD 4K un HD 720p120 video ierakstīšana
  • Dual Pixel CMOS AF ar acu noteikšanas AF
  • 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,0 collu 1,04 m punktu mainīga leņķa skārienekrāns
  • Wi-Fi un Bluetooth; Tīmekļa kameras iespējas
  • Paplašināta ISO 51200, 10 kadri/s fotografēšana
  • EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM objektīvs
  • EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM objektīvs

Pilnīgs komplekts satura veidotājiem Canon EOS M50 Mark II bezspoguļa kamera ar 15–45 mm un 55–200 mm objektīviem apvieno gludo bezspoguļa korpusu ar EF-M 15–45 mm f/3.5-. 6,3 IS STM standarta tālummaiņas objektīvs un EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM telefoto tālummaiņas objektīvs.

Canon EOS M50 Mark II bezspoguļa kamera ar 15–45 mm objektīvu

Melnā Canon EOS M50 Mark II ir daudzpusīga multivides kamera ar plašu fotoattēlu un video funkciju komplektu, kas paredzēta video emuāru autoriem un satura veidotājiem. Pateicoties uzlabotām fokusēšanas, ierakstīšanas un koplietošanas iespējām, M50 Mark II joprojām griežas ap pārbaudīto 24,1 MP APS-C CMOS sensoru un DIGIC 8 attēlu procesoru, kas nodrošina ātru uzņemšanas ātrumu 10 kadri/s, kā arī sākotnējo jutības diapazonu no 100 līdz 25 600. , un UHD 4K video ierakstīšana ar ātrumu 23,98 kadri sekundē, kā arī Full HD 1080p60 un HD 720p120 palēninātas kustības uzņemšanai. Uz sensoru balstītais Dual Pixel CMOS AF ir uzlabots ar lielāku ātrumu un uzlabotu acu noteikšanas AF veiktspēju, un, strādājot ar Movie Servo AF, atbalsta gan acu noteikšanas, gan sejas noteikšanas fokusēšanas režīmus, lai palīdzētu saglabāt asu fokusu uz objektu. Turklāt Combination IS 5 asu attēla stabilizācija palīdz nodrošināt vienmērīgu ierakstīšanu bez vibrācijas, samazinot kameras vibrācijas.

Ne tikai attēlveidošanu, bet arī M50 Mark II fiziskais dizains ir piemērots arī satura veidošanai, jo īpaši ar lielu 3,0 collu LCD ekrānu, kurā ir maināma leņķa konstrukcija darbam no augsta un zema darba leņķa, un tā skārienekrāna saskarne ļauj strādāt ar Pieskarieties un velciet AF, lai vieglāk manipulētu ar AF apgabalu. 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs nodrošina arī augstas izšķirtspējas skatīšanu acu līmenī. Turklāt ir pieejams iebūvēts Wi-Fi ar NFC ātrai un ērtai savienošanai pārī. ar viedtālruni vai planšetdatoru bezvadu attēlu koplietošanai, un Bluetooth ir pieejams arī attēlu koplietošanai un tālvadības kamerai no mobilās ierīces. Bezvadu savienojums ļauj izmantot arī M50 Mark II kā tīmekļa kameru, izmantojot EOS Webcam Utility Software. satura izveidei, tagad ir pieejamas vertikālās video ierakstīšanas iespējas, filmas taimera funkcija, skārienjutīga ieraksta vadība un image.canon mākoņpakalpojuma atbalsts, lai uzlabotu darbplūsmas efektivitāti.

24,1 MP APS-C CMOS sensors un DIGIC 8 attēla procesors

Gan 24,1 MP APS-C CMOS sensors, gan DIGIC 8 attēla procesors tiek izmantots, lai nodrošinātu augstu jutību un ātru kameras veiktspēju, kas ir piemērota gan fotogrāfijām, gan video lietojumprogrammām. Elastīgs ISO 100-25600 diapazons ar paplašināmu ISO 51200 iestatījumu ir piemērots darbam dažādos apgaismojuma apstākļos, un apstrādes iespējas samazina troksni un nodrošina automātisko apgaismojuma optimizētāju, kas nodrošina ievērojamu skaidrību dažādās fotografēšanas situācijās. Tiek atbalstīts arī UHD 4K video ieraksts ar ātrumu 23,98 kadri sekundē, kā arī Full HD 1080p60 un HD 720p120 iestatījumi palēninātas kustības ierakstīšanai.Tiek atbalstīta arī vertikālā video ierakstīšana, kā arī tīra HDMI izeja augstas izšķirtspējas, augsta kadru ātruma straumēšanai. Turklāt procesors nodrošina nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu 10 kadri sekundē, ātru kameras palaišanas laiku un īsus intervālus starp katru kadru, lai fotografēšanas process būtu intuitīvāks un efektīvāks.

Uzlabots divu pikseļu CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF nodrošina vienmērīgu un ātru fokusēšanas veiktspēju, līdzīgi kā videokamera iegūst fokusu. Šī sistēma integrē divas atsevišķas fotodiodes katrā pikselī, lai nodrošinātu plašu un blīvu fāzes noteikšanas savākšanas elementu tīklu lielākajā daļā attēla sensora, lai samazinātu fokusa meklēšanu ātrākai un tiešākai fokusa izvietošanas kontrolei. Strādājot ar nekustīgiem attēliem, šī fokusēšanas sistēma nodrošina ātru un precīzu fokusu, padarot to ideāli piemērotu kustīgu objektu fotografēšanai un izsekošanai, lai katrā kadrā tiktu sasniegts kritiskais fokuss. Acu noteikšanas AF var izmantot arī portretu uzņemšanai, un tas palīdz noteikt fokusu uz objekta aci, lai nodrošinātu asumu.

Uzņemot video, Movie Servo AF režīms piedāvā vienmērīgu un dabisku fokusu, mainot objektus vai citus objektus. dažādi attālumi sižetā, kā arī iespēja norādīt izsekošanas jutību, AF ātrumu un sejas izsekošanas prioritāti. Pateicoties Touch AF sistēmai, stacionāra fokuss ir iespējams, vienkārši pieskaroties elementiem sižetā skārienekrānā, lai intuitīvā veidā mainītu fokusu. Objekta izsekošana filmās ir arī uzlabota, pateicoties Dual Pixel CMOS AF sistēmai, kas spēj atpazīt objektus un saglabāt fokusu, strādājot mainīgā vai pārblīvētā ainavā. Turklāt acu noteikšanas AF var izmantot arī ar filmas servo AF, un gan acu, gan sejas noteikšanu var izmantot ar servo AF režīmiem, lai palīdzētu saglabāt objektus fokusā kā uzmanības centrā.

Kombinācijas IS

Kombinācija IS izmanto iebūvēto 5 asu digitālo attēla stabilizāciju kopā ar objektīva attēla stabilizācijas sistēmām, lai efektīvi samazinātu kameras drebēšanu, lai iegūtu asāku fotografēšanu rokās. Tas dod priekšrocības ierakstīšanai, ejot vai pārvietojoties, un to var izmantot arī kopā ar objektīviem ar optisko IS efektīvākai vispārējai stabilizācijai.

Korpusa dizains un bezvadu savienojamība

  • Liels 3,0 collu skārienekrāna LCD nodrošina intuitīvu metodi fokusa punktu vadīšanai, navigācijai izvēlnēs un attēlu pārskatīšanai. Šim ekrānam ir arī maināms leņķis, kas ļauj labāk strādāt no augsta un zema leņķa.
  • Integrētais 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs nodrošina spilgtu, skaidru acu līmeņa uzraudzību, kā arī ļauj strādāt ar pieskārienu un vilkšanas AF, lai manuāli pārvietotu AF apgabalu, vienlaikus fotografējot ar EVF, lai nodrošinātu intuitīvāku vadību.
  • Iebūvētais Wi-Fi savienojums ar NFC ļauj ērti bezvadu režīmā koplietot gan fotoattēlus, gan filmas ar saistīto mobilo ierīci.
  • Bluetooth ļauj savienot viedtālruni vai planšetdatoru, lai ātri, automātiski koplietotu attēlus starp ierīcēm, kā arī tālvadības pults iespējas.
  • Wi-Fi nodrošina arī jūsu satura straumēšanu tiešraidē tieši no kameras, un, izmantojot EOS Webcam Utility programmatūru, EOS M50 Mark II var darboties kā vienkārša tīmekļa kameras alternatīva.
  • Iebūvētā uznirstošā zibspuldze nodrošina papildu apgaismojumu darbam vāja apgaismojuma apstākļos. Ir pieejams arī zibspuldze, kas paredzēta darbam ar papildu ārējo zibspuldzi, lai nodrošinātu lielāku kontroli.

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM objektīvs

Kameras korpusā ir iekļauts daudzpusīgais standarta tālummaiņas EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM objektīvs, kas nodrošina 24–72 mm ekvivalentu fokusa garuma diapazonu. Trīs asfēriski elementi palīdz kontrolēt hromatiskās aberācijas un kropļojumus visā tālummaiņas diapazonā, un optimizētais objektīva izvietojums samazina uzplaiksnījumus un dubultošanos. Optiskais attēla stabilizators samazina kameras vibrācijas līdz pat 3,5pieturas asākai fotografēšanai, turot rokās, un STM soļu motors nodrošina ātru, vienmērīgu un gandrīz klusu autofokusa veiktspēju.
Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM objektīvs

Piedāvājot daudzpusīgu telefoto perspektīvu klāstu, EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM objektīvs no Canon ir 88–320 mm līdzvērtīga tālummaiņa, kas paredzēta APS-C formāta EOS M sērijas bezspoguļa kameras. Optiskajā dizainā ir iekļauts viens asfērisks elements un viens īpaši zemas dispersijas (UD), lai kontrolētu hromatiskās aberācijas un kropļojumus visā tālummaiņas diapazonā.

Optisko dizainu un telefoto sasniedzamību papildina optiskais attēla stabilizators, kas kompensē līdz pat 3,5 pieturām kameras vibrāciju, lai sniegtu priekšrocības, fotografējot rokās ar mazāku aizvara ātrumu. Ir pieejams arī STM pakāpju motors, kas nodrošina ātru, vienmērīgu un gandrīz klusu autofokusa veiktspēju, lai atbalstītu gan fotoattēlus, gan video ierakstīšanas programmas. Lai uzlabotu vadību, ir pieejama arī pilna laika manuālā fokusa darbība, lai veiktu precīzas fokusa pielāgojumus.

  • Telefoto tālummaiņas objektīvs EF-M stiprinājuma APS-C formāta bezspoguļa kamerām nodrošina 88–320 mm ekvivalentu fokusa garuma diapazonu.
  • Viens asfērisks elements un viens UD elements samazina hromatiskās aberācijas visā tālummaiņas diapazonā, lai palielinātu asumu un skaidrību.
  • Optiskā attēla stabilizatora tehnoloģija kompensē līdz pat 3,5 pakāpēm kameras vibrāciju, lai sarežģītos apgaismojuma apstākļos labāk uzņemtu asus fotoattēlus, turot rokās.
  • STM pakāpju motors nodrošina ātru, klusu, vienmērīgu un precīzu autofokusa veiktspēju, kas ir ideāli piemērots video ierakstīšanai, kā arī nekustīgai fotografēšanai.
  • Pilna laika manuālā fokusa režīms (AF+MF) ļauj uzreiz pārslēgties uz manuālo fokusa vadību AF režīmā, lai veiktu precīzus pielāgojumus.
  • Noapaļota septiņu asmeņu diafragma nodrošina vienmērīgu ārpusfokusa kvalitāti, strādājot ar mazu lauka dziļumu vai selektīviem fokusa paņēmieniem.
  • Piecu grupu optiskās tālummaiņas sistēma saglabā kompaktu, vieglu formu, kas ir labi saskaņota ar EOS M bezspoguļkameru gludo profilu.
Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsCanon EF-M
Sensora izšķirtspējaFaktiskais: 25,8 megapikseļi
Efektīvs: 24,1 megapikseļi (6000 x 4000)
Sensora veids22,3 x 14,9 mm (APS-C) CMOS
Apgriešanas faktors1,6x
Attēla stabilizācijaDigitālais, 5 ass (tikai video)
Iebūvēts ND filtrsNav
Tveršanas veidsStiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsElektroniskais aizvars
Aizvara ātrums1/4000 līdz 30 sekundes
Spuldžu/laika režīmsSpuldžu režīms
ISO jutībaFotoattēls
100 līdz 25 600 automātiskajā režīmā (pagarināts: 100 līdz 51 200)
Video
100–12 800 (Pagarināts: 100–25 600)
Mērīšanas metodeCentrā svērtais vidējais, novērtējošs, daļējs, vietas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-3 līdz +3 EV (1/3 EV soļi)
Mērīšanas diapazons0 līdz 20 EV
Baltās krāsas bilanceIepriekšējie iestatījumi: Auto, Mākoņains, Krāsu Temperatūra, Pielāgots, Dienasgaisma, Zibspuldze, Fluorescējoša (balta), ēna, Volframs span>
Nepārtraukta fotografēšanaLīdz 10 kadri/s pie 24,2 MP līdz 10 kadriem (neapstrādāts) / 33 kadriem (JPEG)
Līdz 4 kadri sekundē pie 24 MP. līdz 15 kadriem (neapstrādāts)/1000 kadriem (JPEG)
Līdz 7,4 kadriem/s ar 24,2 MP līdz 47 kadriem (JPEG)
Taimeris2/10 sekunžu aizkave
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri3:2 neapstrādāts
6000 x 4000
3:2 JPEG
6000 x 4000
3984 x 2656
2976 x 1984
2400x1600
4:3 JPEG
5328x4000
3552x2656
2656x1992
2112x1600
16:9 JPEG
6000x3368
3984x2240
2976x1680
2400x1344< span>

1:1 JPEG
4000 x 4000
2656 x 2656< br />1984 x 1984
1600 x 1600
Malu attiecība1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Attēla faila formātsJPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums14 biti
Iekšējā video uzņemšana
Ierakstīšanas režīmiH.264/MP4
UHD 4K (3840 x 2160) ar 23,98p
Full HD (1920 x 1080) ar 59,94p [60 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) ar 23,98p/29,97p [30 Mb/s]
HD (1280 x 720) pie 119,88 p [52 Mb/s]
HD (1280 x 720) ar 59,94p [26 Mb/s]
Ierakstīšanas ierobežojumsLīdz 29 minūtēm, 59 sekundēm
Video sistēmaNTSC/PAL
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
Audio ierakstīšanaAAC LC audio
Ārējā video uzņemšana
IP straumēšanaNav
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)
Video I/O1 x Mikro-HDMI izeja
Audio I/O1 x 3,5 mm TRS stereo mikrofona ieeja
Cita I/O1 x USB Micro-B (USB 2.0) datu izvade
Barošanas I/ONav
BezvaduWi-Fi, Bluetooth
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)Nav
Monitors
Izmērs3.0"
Izšķirtspēja1 040 000 punktu
Displeja veidsArtikulējošs skārienekrāna LCD
Skatu meklētājs
VeidsIebūvēta elektroniska
Izmērs0,39"
Izšķirtspēja2 360 000 punktu
Pārklājums100%
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsNepārtraukta servo AF, manuālais fokuss, viena servo AF
Autofokusa punktiKontrasta noteikšana: 143
Fāzes noteikšana: 99
Autofokusa jutība-2 līdz +18 EV
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Pamācības numurs16,4 '/5 m pie ISO 100
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/200 sekunde
Flash kompensācija-2 līdz +2 EV (1/3 EV soļi)
Īpaša Flash sistēmaeTTL
Ārējais zibatmiņas savienojumsHot Shoe
Vide
Darbības temperatūra32 līdz 104°F / 0 līdz 40°C
Darbības mitrums0 līdz 85%
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x LP-E12 atkārtoti uzlādējams litija jonu, 7,2 VDC, 875 mAh
statīva stiprinājuma vītne1 x 1/4"-20 sieviete (apakšā)
Piederumu stiprinājums1 x Hot Shoe Mount
Izbūves materiālsPolikarbonāts
Izmēri (P x A x D)4,6x3,5x2,3"/116,3x88,1x58,7 mm
Svars13,7 oz/387 g (korpuss ar akumulatoru un atmiņu)
Komplekta objektīvs
Fokālais attālums15–45 mm (35 mm ekvivalentais fokusa attālums: 24–72 mm)
Maksimālā apertūraf/3,5–6,3
Minimālā apertūraNav norādījis ražotājs
Skata leņķis84° 30' līdz 33° 40'
Minimālais fokusa attālums9,84"/25 cm
Optiskais dizains10 elementi 9 grupās
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums49 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,4 x 1,8 collas/60,9 x 44,5 mm
Svars4,59 oz/130 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars2,055 mārciņas
Kastes izmēri (LxWxH)6,65 x 6,6 x 5,4 collas

Canon EF-M 55-200-6 S. Spec. 55-200mm F.

Fokālais attālums55–200 mm (35 mm ekvivalentais fokusa garums: 88–320 mm)
Maksimālā apertūraf/4,5–6,3
Minimālā apertūraf/22 līdz 32
Lēcas stiprinājumsCanon EF-M
Objektīva formāta pārklājumsAPS-C
LeņķisSkatīt27° 50 collas līdz 7° 50 collas
Minimālais fokusa attālums3,28 collas/1 m
Maksimālais palielinājums0,21x
Optiskais dizains17 elementi 11 grupās
Diafragmas asmeņi7, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums52 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,4x3,41"/60,9x86,5 mm
Maksimālā paplašinājuma garums5,04"/128 mm
Svars9,17 oz/260 g
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS M50
Kameras komplektācijaar vairākiem objektīviem
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse