Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T4 silver hybrid APS-C mirrorless camera X-Trans CMOS IBIS 4 X-Processor - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 26,1 megapikseļa APS-C X-Trans CMOS IV sensors
  • 3 collu atliecams LCD ekrāns, OLED skatu meklētājs
  • DCI 4K 4096 × 2160 60p video ieraksts
  • 5 asu korpusā ietverta attēla stabilizācija
  • Hermētiski noslēgts magnija korpuss
Product Video
 
 

Fujifilm X-T4 silver hybrid APS-C mirrorless camera X-Trans CMOS IBIS 4 X-Processor

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

152545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas

40290
16650601
4547410427943
Fujifilm

Jauns

29.03 - 02.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
31.03 - 03.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
31.03 - 03.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03 - 02.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1525.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • 26,1 megapikseļa APS-C X-Trans BSI CMOS IV sensors
  • 3 collu noliecams LCD displejs, OLED skatu meklētājs
  • DCI 4K 4096 × 2160 60p video ierakstīšana
  • 5 ass korpusa attēla stabilizācija
  • Pret laika apstākļiem necaurlaidīgs magnija korpuss

Apraksts

Pievēršoties multivides attēlu veidotāju vajadzībām, melnā FUJIFILM X-T4 ir daudzpusīga bezspoguļa kamera, kas apvieno uzlabotas fotoattēlu un video iespējas, kā arī uzlabotu darbplūsmu un palīgfunkcionalitāti. Izmantojot pārbaudītu un labi novērtētu APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru, X-T4 spēj ierakstīt augstas izšķirtspējas, kā arī atbalsta DCI/UHD 4K video ar ātrumu 60 kadri sekundē, Full HD ierakstīšanu līdz pat 240 kadri/s, jutība no ISO 160-12800 un nepārtraukta uzņemšana līdz 15 kadriem/s ar mehānisko aizvaru. Sensora BSI dizains nodrošina samazinātu troksni un lielāku vispārējo skaidrību, un tas ir savienots pārī ar X-Processor 4, lai panāktu ātru veiktspēju un uzlabotu reaģētspēju. Sensora dizains nodrošina arī hibrīda autofokusa sistēmu, kas apvieno 425 fāzes noteikšanas punktus ar kontrasta noteikšanas sistēmu ātrai un precīzai AF veiktspējai. Turklāt, papildinot visus attēlu veidošanas aspektus, X-T4 ir iekļauta arī 6,5 stop efektīva sensora nobīdes attēla stabilizācijas sistēma, lai samazinātu kameras drebēšanu ar gandrīz jebkuru piestiprinātu objektīvu.

Papildus sensora un procesora iespējām FUJIFILM kameras ir iemīļotas arī to fiziskā dizaina dēļ, un X-T4 ir atjaunināts dizains, lai uzlabotu apstrādi un fotografēšanas efektivitāti. Lielajam, spilgtajam 3,69 m punktu elektroniskajam skatu meklētājam var iestatīt 100 kadri/s atsvaidzes intensitāti, lai panoramēšanas vai objektu izsekošanas laikā būtu ievērojams gludums. Savukārt aizmugurējam 3,0 collu 1,62 m punktu skārienekrānam LCD tagad ir maināma leņķa dizains, kas piemērots darbam no augsta, zema un uz priekšu vērsta leņķa; vai arī to var aizvērt pret korpusu, ja darbojas tikai ar EVF. Dual SD UHS-II atmiņas karšu sloti piedāvā failu saglabāšanas elastību, un X-T4 atbalsta atjaunināto, lielas ietilpības akumulatoru NP-W235, kas nodrošina aptuveni 600 kadrus vienā uzlādes reizē. Turklāt iebūvētais Wi-Fi un Bluetooth nodrošina bezvadu tālvadības kameras vadību un attēlu kopīgošana mobilajā ierīcē.

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors un X procesors 4

Tajā X-T4 ir ļoti daudzpusīgs sensors, un tam ir APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensors, kuram ir aizmugurgaismojuma dizains, kas nodrošina vienmērīgu toņu atveidi, uzlabotu zemo līmeni. - viegla veiktspēja un plašs sākotnējās jutības diapazons no ISO 160-12800. Kā X-Trans sensors tas izmanto arī nejaušinātu pikseļu masīvu, kas nodrošina augstu attēla kvalitātes un asuma pakāpi, jo netiek izmantots optiskais zemas caurlaidības filtrs. Salīdzinot ar parastajiem pikseļu modeļiem, X-Trans dizains vairāk atdarina filmas organisko raksturu, lai radītu niansētas krāsas un toņu pārejas, vienlaikus samazinot muarē un aliasing.

Sensora dizains ietver arī paplašinātu funkciju. fāzes noteikšanas autofokusa sistēma, kurai ir 425 atlasāmi punkti, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu. Šī AF sistēma nodrošina ātrāku un precīzāku fokusēšanas veiktspēju dažādos apgaismojuma apstākļos līdz pat -6 EV. Papildinot attēlveidošanas un fokusēšanas iespējas, tiek piedāvāts arī atjaunināts X-Processor 4, kuram ir četrkodolu centrālais procesors un kas nodrošina ātrāku, atsaucīgāku veiktspēju visā kameras sistēmā, tostarp pilnas izšķirtspējas 15 kadri/s uzņemšanas ātrumu ar mehānisko aizvaru. , 20 kadri/s ar elektronisko aizvaru vai 30 kadri/s ar elektronisko aizvaru un 1,25 reižu apgriešana.

Ķermeņa attēla stabilizācija

Iebūvētā 5 asu sensoru nobīdes attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu līdz pat 6,5 stopiem. Šī sistēma darbojas kopā ar lielāko daļu X sērijas objektīvu, tostarp nestabilizētiem, un ir izdevīga, strādājot ar mazāku aizvara ātrumu un uzņemot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Turklāt 4 asu digitālo attēla stabilizāciju var izmantot arī video ierakstīšanas laikā, lai vēl vairāk palīdzētu stabilizēt kadrus, it īpaši, ierakstot, turot rokās.

UHD un DCI 4K video ierakstīšana

Paplašinot savas iespējas ne tikai nekustīgus attēlus, bet arī X-T4 piedāvā daudzpusīgu video iespēju klāstu, tostarp iekšējo DCI/UHD 4K ierakstu ar ātrumu līdz 60 kadriem/s un Full HD ierakstīšanu līdz 240 kadriem/s īpaši lēnam attēlam. kustību atskaņošana. Lieliski uzlabojot kopējo video veiktspēju, X-Processor 4 ātrums nodrošina ātru lasīšanas ātrumu, ierakstot video, un palīdz samazināt slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus. Turklāt mikro-HDMI ports nodrošina 10 bitu 4:2:2 ierakstīšanu papildu ārējā ierakstītājā.

Papildus atbalstītajam 10 bitu krāsu dziļumam X-T4 ietver arī F - Žurnāla gamma iestatījums, kas nodrošina plakanu attēlu izmantošanai uzlabotajā krāsu šķirošanas programmatūrā rediģēšana. Tas palielina iespējamo dinamisko diapazonu sarežģītās ainās, un var veikt arī attēla korekcijas, lai izceltu toni, ēnu toņus, krāsas un asumu.

Kamerai ir arī 3,5 mm mikrofona ligzda un 2,5 mm tālvadības ports ar iekļautu austiņu adapteri progresīvākiem audio risinājumiem.

Virsbūves dizains

  • Spilgtajam, augstas izšķirtspējas 3,69 m punktu OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir 0,75 reizes palielinājums, un EVF atsvaidzes intensitāti var palielināt līdz 100 kadri/s, lai samazinātu aizkavi vienmērīgākai panoramēšanas un izsekošanas kustībām.
  • Mainīga leņķa 3,0 collu 1,62 m punktu LCD ir skārienekrāna dizains intuitīvai darbībai un atskaņošanai, un šarnīrsavienojuma dizains sniedz lielu labumu darbam no augsta un zema fotografēšanas leņķa. Šis maināmā leņķa dizains arī nozīmē, ka varat aizvērt ekrānu pret kameras korpusu, paslēpjot to no skata, lai fotografētu bez traucējumiem.
  • Augšējā plāksnē ir iekļauta virkne bloķēšanas ciparnīcu un sviru ātrai, intuitīvai ekspozīcijas iestatījumu kontrolei, tostarp īpašiem aizvara ātruma, ISO un ekspozīcijas kompensācijas diskiem, kas piedāvā tiešu iestatījumu pielāgošanu pat tad, kad kamera ir izslēgta. Šai ekspozīcijas kompensācijas ciparripai ir arī C pozīcija, kas nodrošina paplašinātu +/- 5 EV diapazonu, strādājot ar komandu ciparripām.
  • Priekšējās un aizmugurējās komandu ciparripās ir integrēta nospiešanas funkcija, kas atvieglo lietošanu un iestatījumu atlasi.
  • Aizmugurējā kursorsvira ir pieejama intuitīvai AF punktu atlasei un pārslēgšanai, kā arī navigācijai izvēlnē un attēlu atskaņošanai.
  • Pārveidotajam mehāniskajam slēģim ir uzlabota izturība, un tas ir paredzēts 300 000 iedarbināšanu.
  • Integrētais Bluetooth un Wi-Fi savienojums ļauj bezvadu režīmā koplietot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci, lai attālināti vadītu kameru.
  • Divi SD atmiņas karšu sloti atbalsta UHS-II standartu ātrai un elastīgai failu glabāšanai.
  • Iekļautais NP-W235 akumulators nodrošina aptuveni 600 kadrus vienā uzlādes reizē, strādājot ar EVF.

Filmu simulācijas režīmi

Izmantojot FUJIFILM plašo vēsturi tradicionālajā uz filmu balstītajā fotogrāfijā, X-T4 ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi, kas atdarina dažu FUJIFILM klasisko filmu veidu izskatu un darbību:

  • Nodrošinājums: standarta kontrasta un parastā piesātinājuma krāsu caurspīdīgā plēve
  • Velvia: augsts kontrasts, augsts krāsu piesātinājums un spilgtas krāsas caurspīdīga plēve
  • Astia: vājš kontrasts un krāsu piesātinājums ar izskatu, kas ir ideāli piemērots portretiem
  • Classic Chrome: nodrošina klusus toņus un dziļu krāsu atveidi, līdzīgi kā datēta slaidu filma.
  • Classic Neg: izslēgts kontrasts, bet dinamiskas krāsas ar senlaicīgu filmu sajūtu
  • PRO Neg — pieejams gan ar Hi, gan ar standarta versiju. kontrasta opcijas, tas atdarina viņu profesionālās klases krāsaino negatīvo filmu nepārspējamo, bet dabisku sajūtu
  • Eterna: lai iegūtu kinematogrāfisku izskatu, tas nodrošina vienmērīgu krāsu, zemu piesātinājumu, kas ir labi piemērots pēcapstrādes krāsu gradācijai.
  • Eterna balinātāja apvedceļš: uzlabo standarta Eterna izskatu ar augstāku taustiņu, augstāku kontrasta sajūtu, vienlaikus saglabājot kopējo piesātināto izskatu.
  • Acros: pamatojoties uz populāro melnbalto filmu, šim vienkrāsainajam režīmam ir atšķirīga tonalitāte un graudainība, un to var izmantot kopā ar dzeltenā, sarkanā un zaļā kontrasta filtru efektiem.
  • Melnbalts: vienkāršs un klasisks melnbalts efekts ar dzeltenā, sarkanā un zaļā kontrasta filtra opcijām.
  • Sēpija: ikviena mīļākais veco laiku izskats, kas atdarina populāro alternatīvo procesu


Papildus noteiktu filmu veidu simulācijai ir pieejams arī Grain Effect režīms, lai atkārtotu veco filmu fotoattēlu izskatu ar organisku teksturētu izskatu, kas ir īpaši pamanāms drukājot. Krāsu Chrome un Color Chrome Blue efekti ir pieejami arī, lai padziļinātu krāsu, toņu reakciju un gradāciju ar augstāku piesātinājuma krāsām.

Attēlveidošana

Lēcas stiprinājums

FUJIFILM X

Kameras formāts

APS-C (1,5 reizes ražas koeficients)

Pikseļi

Efektīvs: 26,1 megapikseļi

Maksimālā izšķirtspēja

6240 x 4160

Malu attiecība

1:1, 3:2, 16:9

Sensora veids

CMOS

Sensora izmērs

23,5 x 15,6 mm

Attēla faila formāts

JPEG, neapstrādāts, TIFF

Bitu dziļums

16 biti

Attēla stabilizācija

Sensora pārslēgšana, 5 ass

Ekspozīcijas kontrole

ISO jutība

Auto, 160–12800 (Pagarināts: 80–51200)

Aizvara ātrums

Mehāniskais aizvars
1/8000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
1/8000 līdz 900 sekundes aizvara prioritātes režīmā
1/ 8000 līdz 30 sekundes diafragmas prioritātes režīmā
1/8000 līdz 4 sekundes programmas režīmā
0 līdz 60 minūtes spuldzes režīmā
Elektroniskais aizvars
1 /32000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
1/32000 līdz 900 sekundes aizvara prioritātes režīmā
1/32000 līdz 30 sekundes diafragmas prioritātes režīmā
1/32000 līdz 4 sekundes programmas režīmā < br />1 līdz 1 sekunde spuldzes režīmā
Elektroniskais priekšējais aizkars
1/8000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
1/8000 līdz 900 sekundes aizvarā Prioritātes režīms
1/8000 līdz 30 sekundes diafragmas prioritātes režīmā
1/8000 līdz 4 sekundes programmas režīmā
0 līdz 60 minūtes spuldzes režīmā
Elektroniskais aizvars< /b>
1/8000 līdz 1/4 sekundes filmas režīmā

Mērīšanas metode

Vidējs, Centrā svērtais vidējais, Vairāki, Vietējais

Ekspozīcijas režīmi

Apertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte

Ekspozīcijas kompensācija

-5 līdz +5 EV (1/3 EV soļi)

Baltās krāsas balanss

Automātiski, krāsu temperatūra, pielāgota, smalka, dienasgaismas (vēsi balts), dienasgaismas (dienas gaisma), dienasgaismas (siltai balta), kvēlspuldze, ēnojums, zemūdens

Nepārtraukta filmēšana

Mehāniskais aizvars
Līdz 15 kadriem/s pie 26,1 MP līdz 38 kadriem (neapstrādāts)/110 kadriem (JPEG)
Līdz 10 kadriem/s 26,1 MP līdz 44 kadriem (neapstrādāts) / 164 kadriem (JPEG)
Līdz 8 kadri/s pie 26,1 MP līdz 49 kadriem (neapstrādāts) / 200 kadriem (JPEG)
Elektroniski Aizvars
Līdz 20 kadri/s pie 26,1 MP līdz 36 kadriem (neapstrādāts) / 79 kadri (JPEG)
Līdz 30 kadri/s pie 20,9 MP līdz 35 kadriem (neapstrādāts) / 60 kadri (JPEG)
Līdz 20 kadri/s pie 20,9 MP līdz 37 kadriem (neapstrādāts) / 114 kadri (JPEG)
Līdz 10 kadri/s pie 20,9 MP līdz 48 kadriem (neapstrādāts) / 500 kadri (JPEG)

Intervāla ierakstīšana

Taimeris

2/10 sekunžu aizkave

Video

Ierakstīšanas režīmi

MOV/H.264/H.265 10 biti
DCI 4K (4096 x 2160) pie 23,976p/24,00p/25p/29,97p/ 50p/59,94p [100–400 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) pie 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p [100–400 Mb/s] >DCI 2K (2048 x 1080) pie 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p [50 līdz 200 Mb/s]
Pilna HD (1920 x 1080) pie 23,470p/23,470 25p/29,97p/50p/59,94p/100p/119,88p/240p [50–200 Mb/s]

Ārējie ierakstīšanas režīmi

10 bitu
DCI 4K (4096 x 2160)

Ierakstīšanas ierobežojums

Līdz 30 minūtēm

Video kodējums

NTSC/PAL

Audio ierakstīšana

Iebūvēts mikrofons (Stereo)
Ārējā mikrofona ieeja (Stereo)

Audio faila formāts

AAC, lineārais PCM (stereo)

Fokuss

Fokusa veids

Automātiskais un manuālais fokuss

Fokusa režīms

Nepārtraukts servo AF (C), manuālais fokuss (M), viena servo AF (S)

Autofokusa punkti

Fāzes noteikšana: 425

skatu meklētājs un monitors

Skatu meklētāja veids

Elektroniskā (OLED)

Skatu meklētāja izmērs

0,5 collas

Skatu meklētāja izšķirtspēja

3 690 000 punktu

Skatu meklētāja acs punkts

23 mm

skatu meklētāja pārklājums

100%

Skatu meklētāja palielinājums

Apm. 0,75 x

Dioptru regulēšana

-4 līdz +2

Monitora izmērs

3"

Uzrauga izšķirtspēja

1 620 000 punktu

Monitora veids

Artikulējošs skārienekrāna LCD

Flash

Iebūvēta zibspuldze

Zibspuldzes režīmi

Komandieris, manuāls, izslēgts, lēna sinhronizācija, automātiska TTL

Maksimālais sinhronizācijas ātrums

1/250 sekunde

Īpaša zibatmiņas sistēma

TTL

Ārējais zibatmiņas savienojums

Hot Shoe, datora terminālis

Interfeiss

Atmiņas kartes slots

Divs slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)

Savienojamība

USB Type-C (USB 3.1), HDMI D (mikro), 3,5 mm mikrofons, 2,5 mm Sub-Mini, datora sinhronizācijas ligzda

Bezvadu

Bluetooth
Wi-Fi

GPS

Vides

Darbības temperatūra

14 līdz 104°F / -10 līdz 40°C

Darbības mitrums

10 līdz 80%

Fiziskā

Akumulators

1 x NP-W235 uzlādējams litija jonu, 7,2 VDC, 2200 mAh (aptuveni 600 šāvienu)

Izmēri (P x A x D)

5,3 x 3,65 x 2,51 collas/134,6 x 92,8 x 63,8 mm

Svars

1,16 mārciņas / 526 g (tikai ķermenim)

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T4
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse