Bezspoguļa kameras - Canon EOS R10 body - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • (APS-C) CMOS attēla sensors
  • Kopējais pikseļu skaits 25,5 MP
  • Dabiski atbalsta RF un RF-S objektīvus
  • Dual Pixel CMOS AF II fokusēšana
  • Automātiskis 100–32 000 ISO (ar 1/3 vai pilnu palielinājuma soli). ISO var paplašināt līdz H: 51200
  • 0,39 collu OLED krāsu elektroniskais skatu meklētājs
  • 7,5 cm (2,95 collas) TFT krāsu LCD monitors; aptuveni 1,04 miljoni punktu
  • 4K30 video, 4K60 ar apgriešanu; HDR-PQ
  • 23 kadri/s E. Aizvars, 15 kadri/s Meh. Aizvars
  • Vertikālais režīms
  • Daudzfunkciju pēdas, Wi-Fi un Bluetooth

Canon EOS R10 body 25.5Mp RF-S 4K/30P ISO51200

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

112500 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

43297
4549292189728
Canon

Jauns

17.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
17.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1125
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Daudzpusīga kamera, kas tiek galā ar praktiski jebkuru uzdevumu. Lielisks kompanjons ceļojumiem. Perfekta hibrīda kamera satura veidošanai. Jūsu līdzeklis radošai pašizpausmei.

Izpētiet apkārtni jebkurā vietā

Perfekts nākamais solis fotografēšanā. Neatkarīgi no tā, vai pārejat no savas pirmās DSLR kameras vai viedtālruņa, vai kompaktkameras, — kamera EOS R10 vienkārši sniedz jums vairāk. Vairāk tehnoloģiju, vairāk funkciju, ērtāk pārnēsājama un lielākas radošās iespējas.

Asāka

Kamera EOS R10 ir aprīkota ar mūsu slaveno Dual Pixel CMOS AF II fokusēšanas sistēmu, kas ieprogrammēta, izmantojot mākslīgo intelektu ar padziļināto mācīšanos uzlabotai objektu atpazīšanai. Tā ir ātra, precīza un neticami jutīga vājā apgaismojumā — faktiski tā veido precīzus attēlus arī mēnessgaismā.

Pieredziet jauna veida automātisko fokusēšanu

Kamera EOS R10 var atpazīt cilvēkus, transportlīdzekļus un dzīvniekus, piemēram, kaķus, suņus un putnus, un sekot tiem, kad tie pārvietojas jebkurā vietā kadrā. Arī objekti, kas ātri pārvietojas, tiek atveidoti ļoti asi.

Fotografējot cilvēkus, kamera EOS R10 vispirms prioritizē viņu acis — “dvēseles spoguli”. Ja tās nav redzamas, to vietā tiek sekots sejai. Un, ja fotografējamais objekts uz kādu mirkli aizgriežas, nākamā ir galva, kam seko ķermenis.

Ātrāka

Reaģējiet instinktīvi, uzņemot gaistošus mirkļus ar nepārtraukto fotografēšanu lielā ātrumā — ideāli piemērota savvaļas dzīvnieku un sporta fotografēšanai. Kamera EOS R10 var nepārtraukti uzņemt RAW, JPEG vai HEIF attēlus ar ātrumu līdz 15 kadriem1 sekundē (vai 23 kadriem sekundē ar kameras elektronisko slēdzi). Tas viss notiek, kamēr kamera seko objektam visā kadrā, nepārtraukti pielāgojot fokusu un ekspozīciju, lai reaģētu uz mainīgo ainu.

Notver sekundes daļiņu ilgus mirkļus

RAW formāta nepārtrauktās uzņemšanas režīmā fotoattēlus var uzņemt ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē ar 75% apgriešanu, un attēli tiek saglabāti vienā filmas failā, lai tos būtu ērti un vienkārši sakārtot. Pēc tam atsevišķus attēlus var izvilkt, apstrādāt un rediģēt, izmantojot mūsu bezmaksas programmatūru Digital Photo Professional (DPP). Ja kameras izvēlnē ir aktivizēta fotografēšana pirms slēdža nospiešanas, kamera EOS R10 uzņem 0,5 s darbību pirms slēdža nospiešanas, lai jūs vienmēr notvertu maģisko ideālo mirkli.

Ātra reakcija

Kamera arī ātri reaģē uz komandām, sniedzot milzu priekšrocības, lai uzņemtu izšķirošo mirkli. DIGIC X procesors nodrošina ātru reakciju darbā un minimālu skatu meklētāja aizkavi vai aptumšošanu, lai jūs vienmēr justu saikni ar fotografējamo objektu.

Pielāgojamāka

Neatkarīgi no tā, vai uzņemat fotoattēlus, video vai abus, EOS R10 katru reizi nodrošina izcilu attēlu kvalitāti. Tā ir arī ērti pārnēsājama — sver tikai 429 g, tāpēc to vienmēr var paņemt līdzi.

Vadība

Fotogrāfi var izvēlēties uzņemt JPEG vai HEIF failus vai arī uzņemt RAW failus, lai pēcapstrāde būtu maksimāli elastīga. Mūsu Dual Pixel RAW tehnoloģija ļauj arī uzlabot attēlus ar asuma un bokē efekta mikro korekcijām, kā arī samazinot dubultattēlus.

Izcils līdzsvars

24,2 megapikseļu sensors piedāvā ideālu līdzsvaru starp detaļu atainojumu, ātrumu un veiktspēju vājā apgaismojumā. Maksimālā jutība ISO 32 000 (palielināma līdz ISO 51 200) ļauj uzņemt vairāk detaļu un samazināt troksni, kad uzņem tumsā. Ir arī iebūvētā zibspuldze, lai vajadzības gadījumā sniegtu jums vairāk gaismas.

4K, kas pārspēj cerības

EOS R10 uzņem izcilu 4K videomateriālu, kas lieliski izskatās UHD displejos un ko var apgriezt, nezaudējot kvalitāti, kad rediģē Full HD projektus. Filmu veidotāji var izvēlēties 4K/60p, iegūstot ļoti vienmērīgu kustīgo objektu atveidi un palēninājuma efektus, vai pārsteidzošu 4K/30p materiālu, kas izveidots ar 6K izvades oversamplingu no kameras 24,2 megapikseļu sensora. Lai rezultātiem noticētu, tie jāredz.

Ārkārtīgi vienmērīga kustība

Uzņemot ar Full HD izšķirtspēju, var izmantot kadru nomaiņas ātrumu līdz 120 kadriem/s, atklājot vēl vairāk nianšu kustīgu objektu attēlos. Ainām ar lēnu kustību ir iespēja kamerā izveidot satriecošas 4K un Full HD intervāla fotografēšanas filmas, kas vēl vairāk papildina jūsu radošo arsenālu.

Vienkāršāka un patīkamāka lietošana

No brīža, kad kameru EOS R10 paņemsiet rokās, jūs jutīsieties ar to saistīts, it kā tā būtu jūsu radošās būtības paplašinājums. Pogas un ripas instinktīvi atrodas zem pirkstiem, un kameras elektroniskais skatu meklētājs (EVF) piedāvā skaidru un precīzu apkārtējās pasaules skatu.

Kameras EOS R10 2,36 milj. punktu EVF precīzi parāda, kāds izskatīsies uzņemtais attēls — no asuma dziļuma līdz baltās krāsas balansam un attēla stilam. Tas ir ērts, vienkārši lietojams un pielāgojams, lai jūs varētu skatīt tikai nepieciešamo informāciju

Grozāms skārienekrāns

Elektronisko skatu meklētāju papildina liels 7,5 cm grozāms skārienekrāns ar 1,04 milj. punktiem, kas ļauj iekomponēt un uzņemt kadrus augstu no augšas vai zemu no apakšas, lai jūs varētu uz fotografējamo objektu paskatīties citādi.

Nākotnei paredzēta sistēma jau šodien

EOS R10 ietilpst EOS R sistēmā — kameru, objektīvu un piederumu kolekcijā, kas ir vispusīgi izstrādāta, lai nodrošinātu izcilas fotogrāfijas un video gan tagad, gan nākotnē. Ātrāks, platāks (54 mm) objektīva stiprinājums nodrošina jauna līmeņa veiktspēju, kas ļauj jums būt radošam jaunos veidos.

Tomēr joprojām varat izmantot arī esošos EF un EF-S objektīvus, pateicoties trīs objektīvu stiprinājumu adapteriem Tie var piešķirt arī papildu funkcionalitāti, piemēram, pielāgojamas vadīklas vai maināmi ND filtri.

Savienojamāka

Kameru EOS R10 bez vadiem var savienot ar viedtālruni, lai jūs varētu dalīties ar savu radošo veikumu ar draugiem un sekotājiem. Publicējiet saturu sociālos medijos, sūtiet videoklipus draugiem un augšupielādējiet attēlus mākoņa kontos, lai tie būtu gatavi un jau gaidītu, kad atgriezīsieties mājās.

Videoblogu un satura veidotāji var izmantot kameru EOS R10, lai tiešraidē straumētu izcilas kvalitātes video tieši saviem sekotājiem pakalpojumā YouTube7. Vienkārši savienojiet kameru ar Wi-Fi tīklu — dators nav vajadzīgs. Grozāmo LCD ekrānu var pagriezt, kas jums piedāvās precīzu skatu prezentācijas laikā.

Kamera EOS R10 atbalsta arī vertikālo video uzņemšanu — lieliski piemēroti sociālo mediju stāstu uzņemšanai.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS R10
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības