Bezspoguļa kameras - FUJIFILM X-H2 KIT XF16-80mmF4 R OIS WR - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 40 megapixel APS-C X-Trans CMOS 5 HR sensor
  • 8K 30p & 6.2K 30p 10-bit 4:2:2 video recording
  • 5-axis in-body image stabilization up to 7 stops
  • 3" multi-angle LCD display, OLED viewfinder
  • Weather-resistant & robust body

FUJIFILM X-H2 KIT XF16-80mmF4 R OIS WR

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

230945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas

43646
16781565
4547410485837
Fujifilm

Jauns

21.04 - 24.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.04 - 25.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
23.04 - 25.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
21.04 - 24.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2309.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM X-H2: dzīve detalizēti

Izvirzot APS-C attēlveidošanas robežas, FUJIFILM X-H2 ir augstas izšķirtspējas bezspoguļa kamera ar apgriešanas sensoru ar revolucionāru 40 MP BSI sensoru un modernu funkciju arsenālu, kas apvienots mazā un izturīgā X sērijā. ķermeni. Šī augstas veiktspējas kamera, kas atrodas X-System modeļu klāsta virsotnē, ir mantojusi daudzus GFX sistēmas sasniegumus digitālās uztveršanas tehnoloģijā, lai nodrošinātu attēla kvalitāti, detalizāciju un krāsu atveidi, kas vēl nekad nav redzēta kamerā ar apgriešanas sensoru, vienlaikus saglabājot tai raksturīgo kompakto formu. un gluds dizains, kas ir iemantojis X-System lojālus sekotājus visā pasaulē.

No aizmugures apgaismots sensors un 64 bitu apstrāde

X-Trans 5 BSI sensors

Ideāli piemērots arhitektūras, ceļojumu un ainavu fotogrāfiem, X-H2 ir ar aizmugures apgaismotu, APS-C formāta 40MP X-Trans 5 HR sensoru, kas palielina izšķirtspēju un uzlabo veiktspēju vājā apgaismojumā salīdzinājumā ar iepriekšējām paaudzēm. . Pirmkārt, kā X-Trans sensors, tas izmanto unikālo krāsu filtru masīvu, kas pēc būtības samazina muarē un veicina dabiskāku krāsu atveidi; pēc tam BSI dizains palīdz samazināt troksni un uzlabot tonalitāti un skaidrību; un, visbeidzot, dizains ievērojami samazina slīdošo aizvaru un citus kustības kropļojumus, lai labāk atbilstu ātrgaitas video un foto lietojumprogrammām. Ievērojamā izšķirtspēja nodrošina 2x digitālo tālummaiņu, un dinamiskā diapazona diapazons ir līdz 13 stopiem.

X procesors 5

Jaunizveidotā sensora partneris ir jauns dzinējs — X Processor 5 —, kas izmanto 64 bitu apstrādi, lai sasniegtu 3 reizes lielāku ātrumu gan video, gan fotoattēlu veikšanai, salīdzinot ar X-T4. Video pusē tas ļauj ierakstīt ar bitu pārraides ātrumu līdz 720 mb/s.

Šī ātrā apstrāde nodrošina ātrāku fotografēšanu, lai fotografētu kustīgus objektus. Strādājot ar elektronisko slēģi, ir iespējams fotografēt ar ātrumu līdz 20 kadriem sekundē ar buferi, kurā ir 202 secīgi nesaspiesti neapstrādāti kadri. Izmantojot mehānisko aizvaru, ir iespējams fotografēšanas ātrums līdz 15 kadri/s, kā arī iespēja vienā sērijā uzņemt līdz 1000 neapstrādātiem kadriem.

Šī apstrāde sniedz priekšrocības gan video, gan fotogrāfiju lietojumprogrammām, kā arī izsmalcinātajai un mākslīgā intelekta atbalstītajai autofokusa sistēmai, palīdz sasniegt 14 pakāpju dinamisko diapazonu un nodrošina uzlabotu jutības diapazonu no ISO 125–12800.

Jaudīgas video iespējas

4K 120p un 8K 30p iekšējais ieraksts

Neskatoties uz fotografēšanu, X-H2 ir iespaidīga video sistēma, kas spēj veikt 4:2:2 10 bitu iekšējo ierakstu 8K ar 30 kadriem sekundē un gan DCI/UHD 4K ar ātrumu līdz 60 kadriem/s un Full HD līdz 240p. Tiek atbalstīti arī dažādi kodeki, tostarp H.265 un trīs ProRes līmeņi: augsta bitu pārraides ātruma 422 HQ, standarta 422 un vairāk saspiestā 422 LT. Turklāt ir iespējams nepārtraukts ierakstīšanas laiks līdz 160 minūtēm ar visiem kadru ātrumiem un izšķirtspējām, un to var pagarināt līdz 240 minūtēm, izmantojot ārējo piespraužamo ventilatoru.

Ārējais neapstrādātais ieraksts

Izmantojot pilna izmēra HDMI portu, ir iespējams ierakstīt 12 bitu neapstrādātu video, ja tas ir savienots pārī ar saderīgu ārējo ierakstītāju. Ir iespējama gan ProRes RAW, gan Blackmagic RAW ierakstīšana, kā arī iespēja strādāt ar F-Log vai F-Log 2 profiliem, un jebkurš formāts atbalsta darbu ar izšķirtspēju līdz pat 8K.

Uzlabots autofokuss un attēla stabilizācija

Hibrīds AF ar Deep Learning AI

Uzlabotās apstrādes priekšrocības, autofokusa veiktspēja ir ievērojami ātrāka un viedāka. Šī hibrīda fokusēšanas sistēma izmanto 425 fāzes noteikšanas punktus, un tagad tā ir jutīga līdz pat -7 EV darbam patiesi vāja apgaismojuma apstākļos. Turklāt AI adaptīvais algoritms, ko atbalsta dziļa mācīšanās, nozīmē, ka šī fokusēšanas sistēma ir labāk piemērota dažādu priekšmetu veidu automātiskai noteikšanai un izsekošanai.

Pixel Shift Multishot

Pixel Shift Multishot uzņem vairākas ekspozīcijas ātri pēc kārtas, katrā precīzi nobīdot attēla sensoru par pusi pikseļa, katru reizi tverot objektu citā attēla sensora daļā un iegūstot vienu 160 megapikseļu attēlu, izmantojot Pixel Shift Combiner programmatūru.

Ķermeņa attēla stabilizācija

Iebūvētā 5 asu sensoru nobīdes attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras vibrācijas līdz pat 7 stopiem. Šī sistēma darbojas kopā ar lielāko daļu X sērijas objektīvu, tostarp nestabilizētiem, un ir izdevīga, strādājot ar mazāku aizvara ātrumu un uzņemot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Turklāt digitālo attēla stabilizāciju var izmantot arī video ierakstīšanas laikā, lai vēl vairāk palīdzētu stabilizēt kadrus, it īpaši, ierakstot, turot rokās.

Virsbūves dizains

Praktisks un izturīgs dizains

  • Lielajam OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir izteiksmīga 5,76 m punktu izšķirtspēja un 0,8 x palielinājums, kas nodrošina spilgtu, skaidru un detalizētu skatīšanos acu līmenī.
  • Aizmugurējā 3,0 collu LCD ekrānam ir augsta 1,62 m punktu izšķirtspēja un skārienekrāna interfeiss intuitīvai vadībai. Turklāt tā maināmā leņķa dizains nozīmē, ka ekrānu var pagriezt uz sāniem, noliekt uz augšu vai uz leju un aizvērt ar ekrāns pret korpusu aizsardzībai.
  • 1,28 collu vienkrāsains LCD ekrāns augšējā plāksnē ir vienkāršs līdzeklis, lai ātri pārskatītu fotografēšanas iestatījumus.
  • Divi atmiņas karšu sloti ietver vienu CFexpress Type B slotu un vienu SD UHS-II slotu, kas nodrošina elastību failu saglabāšanā. CFexpress B tipa slotam ir jābūt prioritāram video ierakstīšanai ar lielāku bitu pārraides ātrumu un ātrai nepārtrauktai uzņemšanai, un SD slots ir ērta alternatīva dublēšanai vai mazāk kritiskai uzņemšanai.
  • Akumulators NP-W235 nodrošina aptuveni 720 kadrus vienā uzlādē, strādājot ar EVF ekonomiskajā režīmā, vai aptuveni 580 kadrus parastajā režīmā.

Savienojamība

  • Pilna izmēra HDMI A tipa ports video izvadīšanai uz ārēju ierakstītāju vai monitoru.
  • USB 3.2 Gen 2 Type-C ports atbalsta piesaisti, datu pārsūtīšanu un kameras akumulatora uzlādi.
  • 3,5 mm austiņu un ārējā mikrofona pieslēgvietas lielākai audio ierakstīšanas kontrolei.
  • Datora sinhronizācijas ports zibatmiņas sinhronizācijai.
  • 2,5 mm attālais ports vadu tālvadības pults izmantošanai.
  • Integrētais Bluetooth un Wi-Fi savienojums ļauj bezvadu režīmā koplietot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci, lai attālināti vadītu kameru.

Filmu simulācijas režīmi

Filmu simulācijas režīmi ļauj atveidot vairāku FUJIFILM filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg., Nostalgic Neg., Pro Neg. Sveiki, Pro Neg. Standarta, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome un Sepia. Turklāt var pielāgot graudu efektu, kā arī krāsu Chrome efektu, lai precizētu attēlu izskatu.

FUJIFILM XF 16–80 mm f/4 R OIS WR objektīvs

Labi piemērota dažādām fotografēšanas situācijām FUJIFILM XF 16–80 mm f/4 R OIS WR ir daudzpusīga 24–120 mm līdzvērtīga tālummaiņa, kas aptver platleņķi līdz vidējam attēlam. telefoto un ar nemainīgu f/4 maksimālo diafragmas atvērumu. Šo elastīgo dizainu papildina uzlabots optiskais izkārtojums, kas ietver trīs asfēriskus elementus un vienu ED asfērisku elementu, kas palīdz samazināt dažādas aberācijas, lai radītu augstu asumu un skaidrību. Super EBC pārklājums arī uzlabo kontrastu un krāsu neitralitāti, samazinot uzplaiksnījumus un dubultošanos, strādājot stipra apgaismojuma apstākļos. Arī izdevīga izmantošana dažādās situācijās ir ātra un klusa autofokusa sistēma, kā arī sešu pieturu efektīva attēla stabilizācijas sistēma, kas samazina kameras vibrācijas. Turklāt objektīvs ir pilnībā aizsargāts pret laikapstākļiem, lai strādātu nelabvēlīgos apstākļos.

  • Standarta tālummaiņa ir paredzēta APS-C formāta Fujifilm X-mount bezspoguļa kamerām un piedāvā 24–120 mm ekvivalentu fokusa attāluma diapazonu.
  • Tiek izmantots viens īpaši zemas dispersijas asfērisks elements, kas ievērojami samazina krāsu malas un hromatiskās aberācijas, lai nodrošinātu augstu skaidrību un krāsu precizitāti visā tālummaiņas diapazonā.
  • Trīs asfēriski elementi kontrolē kropļojumus un sfēriskās aberācijas, kas palīdz uzlabot asumu un nodrošināt precīzāku renderēšanu.
  • Visai katra elementa virsmai ir uzklāts Super EBC (elektronu staru pārklājums) pārklājums, lai kontrolētu dubultošanos un uzplaiksnījumus, lai nodrošinātu lielāku kontrastu un krāsu precizitāti.
  • Ātra un klusa autofokusa veiktspēja ir noderīga gan fotogrāfijām, gan video lietojumprogrammām.
  • Uzlabota optiskā attēla stabilizācijas sistēma samazina kameras vibrācijas līdz pat sešām pakāpēm, lai nodrošinātu asāku attēlu, strādājot ar garāku fokusa attālumu vai mazāku aizvara ātrumu.
  • Pret laikapstākļiem aizsargāts objektīva korpuss aizsargā pret putekļiem un mitrumu, kā arī ļauj bez raizēm izmantot nelabvēlīgos apstākļos un sasalšanas temperatūrā līdz 14 °F.
  • Noapaļotā deviņu asmeņu diafragma nodrošina patīkamu ārpusfokusa kvalitāti, lai gūtu labumu no selektīvā fokusa un sekla lauka dziļuma paņēmieniem.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-H2
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse