Bezspoguļa kameras - Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 32,5 MP APS-C CMOS sensors
  • Dual Pixel CMOS AF II
  • 4K60 10 bitu video, HDR-PQ & C-Log 3
  • 30 kadru/s E. aizvara, 15 kadru/s Mech. Shutter
  • 2,36 m-dot OLED elektroniskais meklētājs
  • 1,6 m punkta mainīga leņķa skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • Sensora nobīdes 5 asu attēla stabilizācija
  • Divi UHS-II atmiņas karšu slots
  • Daudzfunkcionāla botiņa, Wi-Fi un Bluetooth
  • RF-S 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektīvs
Product Video
 
 

Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

190095 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 3 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

43659
5137C024
4549292185546
Saramonic

Jauns

30.04 - 03.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05 - 05.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05 - 05.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 03.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1900.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pērkot šo kameru no 2023. gada 16. oktobrim līdz 31. decembrim, saņem naudas ATMAKSU 150Eur apmērā!

Vairāk informācijas šeit: https://www.canon.lv/offers/winter-campaign/

EOS R7: laiks paaugstināt līmeni

EOS R7 ir ideāls veiktspējas un pārnēsājamības apvienojums, un tā ir Canon pāreja uz APS-C formāta bezspoguļa R sistēmu. Šis elegantais spēka aparāts ar 32,5 MP CMOS sensoru un DIGIC X apstrādi spēj uzņemt ar lielu ātrumu 30 kadru sekundē sporta un savvaļas dzīvnieku uzņemšanai, kā arī tam ir slavenā Dual Pixel CMOS AF II fokusēšanas sistēma, kas ļauj sekot līdzi ātri kustīgiem objektiem. Savukārt multimediju attēlu veidotājiem tiek atbalstīti 4K video ar ātrumu līdz 60 kadriem sekundē vai 30 kadriem sekundē, ja tie tiek pārsemplēti no 7K apgabala, kā arī Full HD ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē.

32,5 MP APS-C CMOS sensors un DIGIC X apstrāde

APS-C nāk uz EOS R

32,5 MP APS-C CMOS sensors, kas līdzsvaro izšķirtspēju, ātrumu un veiktspēju vājā apgaismojumā, ir daudzpusīgs mikroshēma, kas lieliski piemērota gan fotoattēlu, gan video uzņemšanai. Kā viens no pirmajiem APS-C sensoriem EOS R sistēmā R7 augstas izšķirtspējas konstrukcija sniedz priekšrocības fotogrāfiem, kā arī 4K video uzņemšanai, nodrošinot 7K apgabalu pārtveršanai, kas ļauj uzlabot kadru asumu un kvalitāti.

DIGIC X procesors

R7 ir no R3 aizgūtais DIGIC X attēlu procesors, kas ļauj veikt dažādus ātrdarbīgus uzdevumus, sākot ar ātru nepārtrauktu uzņemšanu un beidzot ar augstas izšķirtspējas video ierakstīšanu. Runājot par ātru uzņemšanu, R7 atbalsta līdz 30 kadru/s nepārtrauktu uzņemšanu ar klusu elektronisko slēdžu vai 15 kadru/s ar mehānisko slēdžu, pirms katra kadra nolasot AF un AE rādījumus. Procesors arī palīdz realizēt plašu jutības diapazonu no ISO 100-32000, ko iespējams paplašināt līdz ISO 51200, lai strādātu sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

UHD 4K video ierakstīšana

Papildus fotoattēliem R7 sensors piedāvā arī augstas izšķirtspējas UHD 4K 60p iekšējo video, izmantojot visu sensora platumu un iespēju strādāt ar 10 bitu paraugu ņemšanu ar Canon Log 3. 7K ierakstīšanas apgabalu var izmantot arī pārsemplētai 4K uzņemšanai ar 30p, lai uzlabotu asumu, samazinātu moirē un samazinātu troksni. Savukārt palēninātas kustības atskaņošanai tiek atbalstīta 120p ierakstīšana līdz pat Full HD izšķirtspējā.

Ir iespējama arī HDR-PQ ierakstīšana HDR veidošanai kamerā un ārējai ierakstīšanai, izmantojot micro-HDMI portu, kas atbalsta tīru 4K izvades signālu ar ātrumu līdz 60 kadriem sekundē. Tāpat ir iespējams neierobežots ierakstīšanas laiks, un R7 ir aprīkota gan ar mikrofona, gan austiņu pieslēgvietām, kā arī daudzfunkcionālu statīvu plašai piederumu saderībai.

Autofokuss un attēla stabilizācija

Dual Pixel CMOS AF II

No EOS R3 pārņemtā uzlabotā Dual Pixel CMOS AF II sistēma ietver 651 automātisko AF punktu, kas aptver visu sensora laukumu, lai nodrošinātu ātrāku, reaģētspējīgāku un precīzāku fokusēšanu. Šai fāzes noteikšanas fokusēšanas sistēmai ir arī uzlabota objektu noteikšana un izsekošana - tā spēj inteliģenti atpazīt cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus, un izsekošana automātiski fiksē šos objektus un saglabā asu fokusu visu sērijveida uzņemšanas laiku. Dual Pixel AF II zema spilgtuma robeža fokusē līdz iespaidīgajam -5 EV līmenim, nodrošinot precīzu fokusēšanu pat nakts apstākļos.

Sensora nobīdes attēla stabilizators

Korpusā iebūvēts attēla stabilizators (IBIS) koriģē līdz pat 7 pieturas punktiem lielu nevēlamu kameras drebēšanu, fotografējot no rokas, palīdzot fotografēt no rokas vājā apgaismojumā un samazināt drebēšanu, ierakstot video. Šo 5 asu sistēmu var izmantot arī kopā ar objektīviem, kas aprīkoti ar optisko attēla stabilizāciju, lai kompensētu līdz pat 8 kameras drebēšanu atkarībā no konkrētā izmantotā objektīva.

Korpusa konstrukcija

2,36 m punkta EVF un dažāda leņķa skārienjūtīgais LCD ekrāns

Spilgts, skaidrs 2,36 m punkta OLED elektroniskais skatu meklētājs ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas skatu acu līmenī. Šā 1,15x palielinājuma meklētāja priekšrocība ir ātra apstrāde, kas nodrošina praktiski nekādu kavēšanos, un var izmantot ātru 120 kadru/s atjaunināšanas ātrumu, lai nodrošinātu spilgtu un reālistisku kustību atveidi.

Papildus elektroniskajam skatu meklētājam ir pieejams arī 3,0" variējamā leņķa LCD displejs, kas darbojas ar augstu, zemu un priekšā vērstu leņķi. Elastīgo pozīciju papildina skārienjūtīgā ekrāna saskarne, un skaidrā 1,62 m pikseļu izšķirtspēja ļauj veikt spilgtu atskaņošanu un tiešā skata pārraudzību.

Uzticama un intuitīva konstrukcija

  • Atsaucoties uz profesionālās klases EOS R3, R7 ir veidots pēc tās izturīgās fiziskās konstrukcijas parauga, un tam ir putekļu un mitruma necaurlaidīga korpusa konstrukcija, kas ir piemērota darbam nelabvēlīgos apstākļos.
  • Pārstrādātajās aizmugurējās vadības ierīcēs ir apvienots AF punktu selektors un aizmugurējais vadības ritenītis, kas divas visbiežāk izmantotās vadības ierīces novieto vienā intuitīvi sasniedzamā vietā.
  • Divi SD atmiņas karšu slosti nodrošina elastību failu saglabāšanai, un abiem ir nodrošināts UHS-II karšu ātrums, lai nodrošinātu vienmērīgu 4K video ierakstīšanu un ātrdarbīgu nepārtrauktu uzņemšanu.

Elastīga savienojamība

Ir pieejamas vadu un bezvadu savienojamības iespējas, kas ļauj izmantot vairākus fotoattēlu un video pārsūtīšanas veidus, kā arī attālināti vadīt kameru. Fiziski kamerai ir C tipa 3.2 3.2 2. paaudzes USB ports un micro-HDMI ports, kā arī 3,5 mm austiņu un mikrofona porti, kas atvieglo video ierakstīšanu. Attiecībā uz bezvadu tīklu ir pieejams 2,4 GHz Wi-Fi un Bluetooth, lai pārsūtītu un attālināti vadītu kameru.

Nākamās paaudzes daudzfunkcionālais kurpītis

Atjauninot parasto karsto kurpi, daudzfunkcionālais kurpis papildina konstrukcijas priekšpusē esošo tapu rindu, lai nodrošinātu plašāku piederumu funkcionalitāti, kā arī nodrošinātu strāvas padevi atsevišķiem piederumu veidiem, kas tradicionāli izmanto atsevišķas baterijas. Šī atjauninātā kurpīte ir saderīga ar izvēlētiem piederumiem, tostarp ST-E10 Speedlite raidītāju, stereomikrofonu DM-E1D un viedtālruņa savienojuma adapteri AD-P1, kā arī daudzfunkciju kurpītes adapteri AD-E1, lai nodrošinātu saderību ar līdzšinējiem kurpītē montējamiem piederumiem.

Canon RF-S 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektīvs

Aptveriet visas savas vajadzības ar vienu vieglu optiku, izmantojot Canon RF-S 18-150mm f/4,5-6,3 IS STM objektīvu. Šis objektīvs ir paredzēts kā universāls objektīvs Canon APS-C R sērijas bezspoguļa kamerām un piedāvā ekvivalentu tālummaiņas diapazonu 29-240 mm, kas aptver platleņķa un telefoto perspektīvas. Objektīvā 18-150 mm ir izmantoti UD elementi un divi asfēriskie elementi, lai radītu attēlus bez aberācijām. Super Spectra pārklājums vēl vairāk palīdz, samazinot spoku veidošanos un izplūšanu.

Lietotāji varēs izmantot pielāgojamu vadības gredzenu manuālai fokusēšanai vai programmējamam iestatījumam. Autofokuss ir vienmērīgs un kluss, lieliski piemērots gan fotoattēliem, gan videoklipiem, pateicoties STM soļu AF motoram, kas darbojas ar svina skrūvi. Turklāt objektīvs ir aprīkots ar optisko attēla stabilizatoru, kas kompensē līdz pat 4,5 pieturzīmēm lielu kameras drebēšanu vai līdz pat 6,5 pieturzīmēm ar koordinēto IS, ja tas ir savienots ar saderīgu kameru.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS R7
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse