Vairs neražo - POLAROID NOW BLACK

  • Instant camera with a classic design
  • Uses Polaroid i-Type & 600 papers
  • Photo size: 107 × 88 mm
  • Battery lasts up to 15 film packs
  • Autofocus and intelligent flash

POLAROID NOW BLACK

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
21810
9028
9120096770135
Polaroid

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ir pienācis laiks nākamajam solim Polaroid 82 gadus ilgajā ceļojumā — Polaroid kamera tagad.

Polaroid atklās jaunu izskatu un sajūtu desmitgadei, debitējot ar savu jauno autofokusa tūlītējo analogo kameru klāstu Polaroid Now.

Ar jaunizveidoto autofokusa objektīvu sistēmu, ilgāku akumulatora darbības laiku, precīzu zibspuldzi un draudzīgāku un funkcionālāku kameras dizainu nekad nav bijis tik vienkārši uzņemt perfektu Polaroid fotoattēlu neatkarīgi no jūsu fotografēšanas prasmju līmeņa.

Iemiesojot jaunu izskatu desmitgadei, Polaroid Now kameru klāsts būs pieejams katrā no piecām ikoniskajām Polaroid Spectrum krāsām: sarkanā, oranžā, dzeltenā, zaļā un zilā, un tā būs pieejama līdzās klasiskajām melnbaltajām kamerām.

Jaunais kameras dizains ietver izliektas, gludas līnijas, kas iezīmē attālināšanos no pagātnes leņķiskajiem korpusiem, ļaujot lietotājiem ērti turēt, skatīt un lietot.

Polaroid Now kamera ļauj jums koncentrēties uz konkrēto brīdi; ar jaunām tehnoloģijām, kas dara visu pārējo. Atšķirībā no saviem priekšgājējiem Polaroid OneStep 2 un OneStep+, jaunajai tūlītējai kamerai ir objektīvs, kas automātiski pārslēdzas starp attāluma un portreta formātiem — lai katru reizi uzņemtu precīzāku kadru.

Izcila kameras funkcija ir tās precīzā zibspuldze, kas ņem vērā apgaismojuma apstākļus, nodrošinot lieliskus rezultātus vājāka apgaismojuma situācijās — pat tad, ja neizmantojat zibspuldzi. Polaroid Now var lepoties arī ar ilgu akumulatora darbības laiku — ar jaudu uzņemt 15 filmu pakotnes, padarot to par ideālu aksesuāru jebkuram piedzīvojumam.

Funkcijas

  • Ērti lietojama viena soļa fotografēšana
  • Izturīgs, stilīgs un krāsains
  • Autofokuss
  • Dubultā ekspozīcija
  • Augstas kvalitātes objektīvs visu laiku labākās kvalitātes polaroīdiem no 0,6 m līdz bezgalībai
  • Precīza un jaudīga iebūvētā zibspuldze
  • Darbojas ar jauno i-Type un klasisko 600 filmu
  • Ilgstošs akumulators ar vienkāršu USB uzlādi
  • Taimeris, lai jūs varētu būt kadrā.


Behind the Polaroid Now
Point, shoot, and keep: it’s that simple with the Polaroid Now. This series is an evolution of the original Polaroid OneStep cameras from the ‘70s that made photography effortless for everyone. The Now takes that simplicity and adds greater creative control, clean design, and vibrant color to make it more than a moment maker — but a life accessory.

Autofocus 2-lens system
In other words: sharper photos, easily. The Polaroid Now decides which lens is suitable, so you get beautiful portraits in more places, more often — even without the flash.

Built-in double exposure
Get two frames in the one Polaroid photograph. Dreamy, artistic, and ready to add some drama to your photography.

Self-timer
Sometimes you need proof. Get it with the self-timer. In just one tap, you’ve got 9 seconds to gather your friends and smile.

Accurate flash
A more human-friendly flash to make everyone look like they should.

Rechargeable battery
Be ready for every moment with a built-in rechargeable battery and USB charging cable.

Produkta veidsInstantkamera
Kameras veidsPolaroid NOW

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.