Benro A30T monopods

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

40330
6931747362349
Benro

Jauns

Svara atbalsts, kur jums ir ierobežota darba vieta vai fotografējiet notikumus, kas pastāvīgi atrodas kustībā. Tagad Benro monopods ir aprīkots ar unikālu pods kāju, un tie ir stabilāki nekā jebkad agrāk. Visi Benro monopodi ir pieejami ar QHIM-8X oglekļa šķiedras vai mehāniski apstrādāta alumīnija sakausējuma kājām un jaunu Benro QLS vērpjot kāju bloķēšanas sistēmu vai apgriežamās sviras kāju bloķēšanas dizainu, un tiem ir atbilstošs putu rokturis un galvas plāksne ar grozāmu 1/ 4 vai 3/8 kameras skrūves.

Šis apstrādātais alumīnija balsts sasniedz 1,61 m augstumu, aizveras līdz 53 cm (1,73 collas) un atbalsta 20 kg (44 mārciņas). Tas sver tikai 1,65 mārciņas (0,75 kg), tāpēc jūs tik tikko pamanīsit, ka to nēsājat. 4 sekciju atvēršana un aizvēršana ir ātra un vienkārša, izmantojot apgriežamās sviras bloķēšanas konstrukciju, un augstas elastības gumijas kājas novērš slīdēšanu (tas nozīmē mazāku nogurumu ilgtermiņā).
Piestiprināta rokas siksna un slēgts putuplasta rokturis nodrošina drošu monopoda (un kameras!) turēšanu, un rokturis aukstās dienās izolē rokas no alumīnija. Galvas plāksnei ir atgriezeniska 1/4–3/8 collu skrūve.

Produkta veidsStatīvs monopods
Statīva komplektācijabez galvas
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.