Benro Ranger Pro 500N foto soma melna BAGBR500N

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

1641
500N
6931747390700
Benro

Jauns

Benro Ranger mugursoma ir īpaši izstrādāta dabas un sporta fotogrāfiem. Tā novatoriskais dizains nodrošina perfektu līdzsvaru un svara sadalījumu, kas tiek panākts, ja augšējais nodalījums ir lielāks nekā apakšējais, tādējādi nodrošinot ventilāciju un samazinātu spiedienu uz nesēju. Ergonomiskā siksnu sistēma ir paredzēta maksimālai ventilācijai, lai sasniegtu augstāko komforta līmeni un samazinātu nevienmērīgu smagu slodzi, ko rada nēsātais fotografēšanas aprīkojums.

Priekšējā kabata palīdz izvairīties no triecieniem un drebēšanas, kad fotogrāfs staigā, un var arī izolēt aukstumu, augstu temperatūru un mitrumu, nēsājot gan statīvu, gan klēpjdatoru. Priekšpusē ir piestiprināts pārvalks, lai pasargātu somu no lietus un putekļiem.

Ranger mugursoma ir veidota ar piekļuvi daudzos dažādos veidos, tostarp atvere priekšpusē, augšējā un apakšējā atvere un sānu atvere kā labi. Ir lielas sānu kabatas, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi izņemšanas lēcām un/vai piederumiem caur somas sāniem.

Izturīgi un augstas kvalitātes ūdeni atgrūdoši materiāli tiek izmantoti, lai pastiprinātu somas dibenu. nodrošināt nodilumizturīgu aizsardzību.

  • Ranger Backpack Pro 500N patiešām ir lielisks veids, kā kompaktā un drošā veidā pārnēsāt visu aprīkojumu. Ārējie izmēri 380x325x540mm - iekšējie izmēri - augšējā kabata 320x155x180mm, apakšējā kabata 310x165x280mm.
  • Ražots no neilona 420T ūdensizturīgiem, augstas stiprības, lieljaudas kalnu materiāliem, un tam ir lietus pārsegs. Kopējais svars ir 2,1 kg.
  • Ranger Pro 500N kopējā ietilpība ir 2 SLR, 6–8 objektīvi, 2 zibspuldzes, 1 klēpjdators līdz aptuveni 15 collām.
Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.