Plecu turētāji RIG - SHAPE ENG STYLE CAMCORDER BUNDLE RIG ENGBR - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Uz pleca montējama alumīnija pamatplāksne
  • Kompozīta plecu spilventiņš, siera plāksne
  • Muguras spilventiņš, Paparazzi augšējais rokturis
  • 2 x 15 mm stieņi, 10" garumā
  • 1/4"-20 un 3/8"-16 kameras skrūves
  • 1/4"-20 un 3/8"-16 piederumu vītnes

SHAPE ENG STYLE CAMCORDER BUNDLE RIG ENGBR

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

79545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

40361
ENGBR
0629266006535
Shape

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
795.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzstādiet videokameru vai mazu/vidēja izmēra ENG stila kameru uz pleca, lai uzņemtu kadrus no rokas, izmantojot šo SHAPE plecu statīvu komplektu. Komplektā ir ENG stila pamatplāksne ar 15 mm stieņa skavu, Paparazzi augšējais rokturis, daudzfunkcionāla siera plāksne, kompozītmateriāla mini plecu spilventiņš, muguras spilventiņš un divi 15 mm stieņi, kuru garums ir 10".

Alumīnija pamatplāksnei ir 1/4"-20 un 3/8"-16 kameras skrūves kameras montāžai, 1/4"-20 un 3/8"-16 piederumu montāžas vītnes dažādiem piederumiem un 1/4"-20 un 3/8"-16 apakšējās vītnes montāžai uz statīva vai statīva. Divi komplektā iekļautie 10" 15 mm stieņi tiek piestiprināti pie LWS stieņu bloka uz pamatplāksnes, lai pievienotu papildu piederumus.

Paparazzi augšējais rokturis ļauj pārnēsāt statīvu un veikt kadrus zemā leņķī. Tam ir vairāki 1/4"-20 un 3/8"-16 piederumu montāžas vītnes, un tas stiprinās pie 15 mm stieņiem, izmantojot integrēto stieņu bloku. Daudzfunkcionālā siera plāksne arī tiek piestiprināta pie 15 mm stieņiem un nodrošina vairākus 1/4"-20 un 3/8"-16 piederumu montāžas vītņojumus, lai piestiprinātu akumulatora plāksni, video raidītāju vai citus piederumus.

Arī plecu spilvens tiek piestiprināts pie 15 mm stieņiem, izmantojot 15 mm LWS stieņu bloku, un tas nodrošina ērtu pieguļšanu jūsu plecam. Aizmugurējais spilventiņš tiek piestiprināts pie plecu spilventiņa un nodrošina drošu pieguļšanu jūsu plecam, un uz tā var uzstādīt arī atsevišķi pieejamos pretsvarus.

SHAPE Paparazzi ar bloku

SHAPE Paparazzi ar Bloc ir ergonomiska dizaina Paparazzi rokturis, kas ar divām 1/4" skrūvēm cieši pieskrūvēts pie Rod Bloc.

Rokturī ir 20 skrūvju atveres piederumu piestiprināšanai, bet Bloc stiprina 15 mm stieņus un nodrošina roktura paralēlu novietojumu ar kameru. Bloc var bīdīt augšup un lejup pa stieņiem un pievelt to pozīcijā ar sarkano sviru sānos. Gan rokturis, gan Bloc ir pilnīgi viengabalaini, nevis dobi, un abi ir izgriezti ar ūdeni/lāzera griezumu, nevis izlieti.

20 skrūvju atveres ir 1/4", 3/8" un 1/2" izmēru kombinācija, un tās visas ir pilnībā izvietotas no gala līdz galam. Tās ir izvietotas vertikāli vai horizontāli gar rokturi. Uz 1/4" un 3/8" atverēm var piestiprināt lielāko daļu 1/4" un 3/8" piederumu, piemēram, gaismas, monitorus, mikrofonus, gripus, tālvadības pultis, magnetofonus, šarnīrveida rokas, bezvadu audio uztvērējus, kameras plates un citus. Savukārt 1/2" atverēs var ieskrūvēt SHAPE stieņus ar ārējo vītni.

Skrūvju atveru daudzveidīgais komplekts ļauj jums ļoti radoši veidot savu platformu. Un iespēja ieskrūvēt stieņus ļauj tikpat radoši paplašināt jūsu platformu.

Izveidojiet savu ekipējumu

  • Uzstāda 15 mm stieņus un saglabā ergonomisku rokturi paralēli kamerai.
  • Divdesmit 1/4", 3/8" un 1/2" skrūvju atveres piederumu piestiprināšanai.
  • 1/2" caurumi ļauj pieskrūvēt stieņus ar ārējo vītni un tādējādi vēl vairāk paplašināt jūsu platformu.
  • Uzņem gaismas, monitorus, mikrofonus, rokturus, tālvadības pultis, ierakstīšanas ierīces, rokas, uztvērējus, stieņus utt.
  • Pilnīgi ciets un ūdens/ lāzera griezums, un caurumi iet cauri no gala līdz galam.

SHAPE CP33 daudzfunkcionālā montāžas siera plāksne

SHAPE CP33 daudzfunkcionālā montāžas siera plāksne ļaus jums pievienot kameras platformai dažādus piederumus un ierīces. Vienkārši piestipriniet to pie jebkuriem diviem 15 mm stieņiem savā platformā, un jums būs kopā trīsdesmit trīs 1/4-"20, 3/8"-16 un 10/32" vītņotie caurumi, ar kuriem strādāt.

Jūs varat piestiprināt piederumus gan priekšpusē, gan aizmugurē, gan sānos, un dažos gadījumos arī vienlaicīgi, piemēram, priekšpusē varat piestiprināt akumulatora plāksni, bet aizmugurē - AJA Ki Pro ierakstītāju. Caurumi sānos ir 10/32 caurumi". Katrā pusē ir četri audio uztvērēja kronšteiniem. Vēl viens lielisks piederums, ko var piestiprināt, ir šarnīrveida roka. Patiesībā jūs varat piestiprināt vairākas šarnīrveida rokas, no kurām katra ir vērsta citā virzienā.

Plāksnes biezums ir 1/4", un tā ir precīzi apstrādāta vienā veselā alumīnija gabalā. Tai ir pievienoti skrūvju komplekti Ki Pro, IDX akumulatoru plates un Anton Bauer akumulatoru plates piestiprināšanai.

Produkta veidsShoulder RIG
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock