Mugursomas - Tenba Shootout 12L Action - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 2 GoPro kameru un piederumu ietilpība
  • Aizmugurējais nodalījums ar dubulto piekļuvi
  • Priekšējais nodalījums ar vairākām kabatām
  • Uzvelk uz ritošā kofera
  • Izgatavots no ūdensnecaurlaidīga neilona
  • YKK pašatjaunojoši rāvējslēdzēji
  • Atbilst aviokompāniju prasībām attiecībā uz rokas bagāžu
  • Ietilpst zem standarta aviosēdekļiem
  • Iekļauts WeatherWrap lietus pārvalks
  • Mikrošķiedras audums objektīvam iekļauts

Tenba Shootout 12L Action

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

12445 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

43586
0026815324414
Tenba

Jauns

iespējams pēc 24.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 25.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 25.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Aizsargājiet un organizējiet līdz pat divām GoPro kamerām un piederumiem ar melno Tenba Shootout ActionPack 12L. GoPro kameras un piederumus var glabāt aizsargvāciņos, kas atrodas galvenajā aizmugurējā nodalījumā. Aizmugurējā nodalījumā ir rāvējslēdzēji somas priekšpusē vai aizmugurē, lai jūs varētu piekļūt kamerām un piederumiem, pilnībā nenoņemot somu. Priekšējā nodalījumā var ievietot iPad vai līdzīga izmēra planšetdatoru, un tajā ir kabatas papildu piederumiem. Aizmugures sānos ir mikrotīkliņu kabatas, kurās var ievietot citus piederumus, piemēram, monopodu, ūdens pudeles un cimdus. Priekšējās siksnas var izmantot, lai turētu skeitbordu vai lai piestiprinātu somu pie ritošā kofera.

Somas ārpuse ir izgatavota no ūdensnecaurlaidīga sarža un ripstop neilona, kas nodrošina mazu svaru un izturību. Ērtībai mugursomas siksnas un citas ķermeņa saskares vietas ir pārklātas ar vēdināmu gaisa sietu un likru. Aiz siksnām ir iestrādāti kanāliņi, kas caurlaiž vēsāku gaisu un izspiež neērto karsto gaisu.

Somai ir pievienots WeatherWrap lietus pārvalks, kas aizsargā jūsu ekipējumu un citas mantas nelabvēlīgos laika apstākļos. WeatherWrap ir abpusējs. Viena puse ir atstarojoša un neabsorbē lieko siltumu, otra puse ir melna, lai iegūtu neuzkrītošāku izskatu. Apvalks var kalpot arī kā zemes pārklājs, lai pasargātu somu, kad tā novietota uz mitras zemes. Kad WeatherWrap netiek izmantots, to var glīti glabāt savā somiņā. Komplektā ir iekļauta arī mikrošķiedras lupatiņa objektīvam, lai saglabātu jūsu aprīkojumu tīru.

Liels aizmugurējais nodalījums

Aizmugurējā nodalījumā ir aizsargvāciņi GoPro kamerām un piederumiem, kā arī vieta personīgām mantām, piemēram, apģērbam vai sporta inventāram.

Atbilst pārvadāšanas prasībām

ActionPack 12L atbilst starptautisko lidojumu rokas bagāžas prasībām, un pilnībā piekrauts tas var ietilpt zem standarta aviokompāniju sēdekļiem.

YKK rāvējslēdzēji

YKK rāvējslēdzējiem ir pašatjaunojošas rāvējslēdzēja rāvējslēdzēja spoles, kuras var viegli savienot, ja tās atdalās, pārkraujot iepakojumu.
Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības