Sunnylife Foldable Landing Pad with Lighting 70cm

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

2388 ar PVN

€ 29.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

43689
DJI-TJP07
5907489609685
Sunnylife

Jauns

iespējams pēc 29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Dizaina jaunināšana

Šis nosēšanās paliktnis atšķiras no parastajiem tirgū piedāvātajiem nosēšanās paklājiņiem. Tam ir ne tikai atstarojoša lente, bet arī dizains ar LED gaismām. Naktī drons to var ātri atrast un droši nolaisties. Izstarotās sarkanās gaismas tumsā izskatās ļoti foršas, ļaujot jūsu dronam tumsā atrast ceļu uz mājām, nodrošinot dronu drošību, vienlaikus piešķirot arī izskatīgumu.

Dronu universālie aksesuāri

Tas var ne tikai nodrošināt jūsu drona nosēšanās aizsardzību, bet arī ļaut iesācējiem vadīt nolaišanās apmācību. Tas ir būtisks aksesuārs gan veciem, gan jauniem spēlētājiem! Nosēšanās paliktņa izmērs ir 70 cm/27,56 collas, kas var apmierināt visu dronu kreditēšanas vajadzības. Savietojams ar DJI Mini 3 Pro / Avata / Mini 2 / Mini SE / Mavic Mini / Air 2S / Mavic Air 2 / Air / Mavic 3 / Mavic 2 Pro / Zoom / Mavic Pro dronu.

Augstas kvalitātes materiāli

Nosēšanās paliktnim ir abpusējas krāsas, un tas ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla, kam ir augsta ūdensnecaurlaidības un skrāpējumu izturības pakāpe. Jums nav jāuztraucas par drona nosmērēšanu, lietainās dienās nolaižoties uz mitras zemes. Tas var efektīvi izolēt asus šķēršļus, piemēram, akmeņus uz bīstamas zemes, lai nesaskrāpētu dronu. Tiek izmantota augstas precizitātes drukas tehnoloģija, ūdensnecaurlaidīga, sauļošanās un pret izbalēšanu, abpusēja un divkrāsu drukas tehnoloģija.

Praktisks un ērts

Nosēšanās paliktni var salocīt pēc vēlēšanās, tikai 29 cm/11,4 collas pēc salocīšanas, kas ir ērti uzglabāšanai un viegli pārnēsājams. Lampas izmantotais akumulators ir pogas akumulators. Iepakojuma sarakstā nav iekļautas baterijas, un tas ir jāiegādājas atsevišķi. Stiprinājuma naglas var nostiprināt piezemēšanās paliktni stiprā vējā, un atstarojošā lente pielīmē to pie piezemēšanās paliktņa ārpuses. Tie nodrošinās skaidru nolaišanās pozīciju droniem tumsā.

Iepakojuma saraksts:

1 x piezemēšanās paliktnis, 1 x uzglabāšanas soma, 1 x gaismas josla, 1 x vadības slēdzis, 3 x fiksācijas naglas, 8 x atstarojoša lente. Ņemiet vērā, ka baterijas nav iekļautas komplektā

Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība