Vārtiņi - Matte Box - Tilta Mirage matēta kaste VND MB-T16-A - ātri pasūtīt no ražotāja

Mirage ir jauna matte box sistēma, kas izstrādāta jaunākajai video veidotāju ērai - īpaši viegla konstrukcija, daudzfunkcionāls modulārs dizains un pieejams risinājums modernai un efektīvai video ražošanai. Ar jaunu standarta 95 mm skavu uz aizmugures, ko var uzstādīt tieši uz klasiskiem kino objektīviem, piemēram, ARRI Ultra Primes, Leica Summicron-C u. c., kā arī pielāgot pieejamākiem DSLR un bezspoguļa objektīviem, lai atbalstītu visus videokadrus.

Tilta Mirage Matte Box VND MB-T16-A

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

42545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 12 darba dienas

31998
MB-T16-A
0810076273488
Tilta

Jauns

05.04 - 21.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 21.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
425.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Mūsu jaunā apļveida filtra konstrukcija ir ekonomiskāka, jo tā ir vieglāka un mazāka - sver tikai 1/4 no tradicionālā 45,65 filtra.

No filmu ražošanas nozares pārmantotā kārtridžfiltru konstrukcija aizvieto parasto skrūvējamo filtru sistēmu un to var ātri uzstādīt ar vienu spiedienu.

Sistēma atbalsta dažādus speciālo efektu apļveida filtrus, piemēram, zvaigžņu rakstus, daudzkrāsainas svītras, anamorfiskus uzliesmojumus, melnbaltus profi miglas un citus objektīva efektus, kas var pilnībā atbalstīt visus jūsu radošās vīzijas aspektus mūsdienu videoprodukcijā.

Pateicoties nesen izstrādātajam mainīgā ND modulim (pēc izvēles), kas izstrādāts ciešā sadarbībā ar augstākā līmeņa optikas ražotājiem, VND modulis ir piemērots vairākām konfigurācijām, no kurām visvieglākā ir tikai 130 g.

Izmantojot jauno PL CPL tehnoloģiju, VND modulis spēj nodrošināt precīzas krāsas pat ar maksimālo blīvumu.

Mainīgo ND var pakāpeniski regulēt, ļaujot saglabāt konsekventu ekspozīciju, kad negaidīti mainās apgaismojuma apstākļi.

Modulī ir iebūvēti cietie ierobežojumi starp ND 0,3 ~ ND 2,7, lai neradītu X-veida krusteniskās ēnas risku. Balstoties uz zelta proporciju dizainu un optimizētu krāsu atveidi, lai maksimāli palielinātu ND funkciju, mūsu mainīgajam ND ir lielāka ass starp filtra elementiem. Lai novērstu vinjetēšanu, platiem objektīviem izmantojiet ND 0,3-2,1, bet fokusa attālumiem virs 35 mm izmantojiet ND 2,1-2,7.

VND moduli var vadīt bezvadu režīmā, izmantojot mikromotoru, lai attālināti regulētu ND līmeni, kas nodrošina lielāku elastību fotografēšanas laikā.

Standarta bezvadu diapazons ir 100 m, un to var palielināt, izmantojot bezvadu signāla pastiprinātāju fotografēšanai no gaisa (pēc izvēles).

VND motoru var vadīt ar jauno bezvadu kontrolieri (iekļauts VND motora komplektā), kā arī ar Tiltas Nucleus sērijas bezvadu fokusēšanas sistēmu.

Bezvadu kontrolieris tiek montēts, izmantojot NATO sliedi, un ar to var kontrolēt Nucleus M & Nano motoru, kā arī TiltaMirage bezvadu motoru.

Izvēloties VND komplektu, jūs varat izmantot komplektā iekļauto Nucleus Nano motora montāžas kronšteinu, lai piestiprinātu Nucleus Nano motoru tieši pie VND moduļa, lai bezvadu režīmā regulētu blīvumu. (papildu piederums citiem komplektiem)

Matēšanas kārbas korpusam ir aerodinamisks dizains ar integrētām ventilācijas atverēm, kas var samazināt vēja pretestību un nodrošināt stabilitāti, fotografējot objektus lielā ātrumā, savukārt papildu aizsargājošais priekšējais elements var nodrošināt papildu drošību jūsu filtriem.

Modulārais dizains var atbalstīt daudzas radošas konfigurācijas, tostarp izmantot līmējošu aizsargu (pēc izvēles), ko var uzklāt filtriem, lai novērstu skrāpējumus un palīdzētu novērst atstarošanos.

Paplašiniet matēto kastu 45,65 filtru atbalstu ar papildu stackable filtru paplātēm (pēc izvēles), lai iegūtu modernāku radošo izskatu. Turpmāk tiks izlaisti vēl citi piederumi, kas vēl vairāk paplašinās sistēmas iespējas.

Tilta Mirage matte box piedāvā nākamās paaudzes filmēšanas pieredzi, neatkarīgi no tā, vai esat viens operators vai profesionāla filmēšanas grupa, Mirage ir ideāls rīks mūsdienu videoprodukcijai.

Unikālo dizaina elementu un daudzpusīgo konfigurācijas iespēju kombinācija var palīdzēt profesionāliem veidotājiem sasniegt izsmalcinātus vizuālos stilus, lai labāk izteiktu savas mākslinieciskās vīzijas un radītu nozares līmeņa izskatu par pieejamu cenu.

BRĪDINĀJUMS: Neieslēdziet motoru, izmantojot USB-C, kamēr ir pievienots barošanas bloks 14500 (motorizētais VNDKit).

<div title="Tilta"> <div id="WYL_ybDY8eRnNEA"> <div id="lyte_ybDY8eRnNEA">
Tilta iepazīstina ar Mirage motorizēto VND matēšanas kārbu
<div class="product-detail-panels--slider-panel">

SADERĪGS AR VISIEM TILTA OBJEKTĪVU VADĪBAS ROKTURIEM

Lai kontrolētu VND moduli, varat izvēlēties visus pieejamos Tilta objektīva vadības rokturus, tostarp Tilta Mirage bezvadu kontrolieri, Nucleus M rokas bloku, Nucleus Nano rokas riteni, uzlabotu fokusēšanas sānu rokturi, Tilta Float bezvadu objektīva vadības rokturi utt.

<div class="product-detail-panels--slider-panel"> >
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse