Objektīvi un aksesuāri - TAMRON SP 90MM F/2,8 DI VC USD CANON noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

TAMRON SP 90MM F/2,8 DI VC USD CANON macro objektīva noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

1500 par dienu ar PVN

750 katra nākamā diena -50%
375 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 573.50
40485
0496037100603
TAMRON
Rezervē uzreiz

Izgatavota, pamatojoties uz leģendārā Tamron 90 mm makro izcilo optisko veiktspēju
Uzlabotā konstrukcija ietver vienu LD (zemas dispersijas) specializētu stikla elementu, kas maksimāli ierobežo dispersijas īpašības. gaismas un divi XLD (eXtra Low Dispersion) stikla elementi, kas vēl lielākā mērā koriģē izkliedes īpašības. Īpašie elementi optimāli kompensē uz ass un sānu hromatiskās aberācijas no makro fotografēšanas diapazona līdz bezgalībai. Turklāt dizains nodrošina vislabāko attēlveidošanas veiktspēju jebkurā diapazonā, izmantojot peldošo sistēmu, kas maina elementu grupas atrašanās vietu uz labāko iespējamo pozīciju, fokusēšanas grupai pārvietojoties attiecībā pret fotografēšanas attālumiem. Šis jaunais 90 mm makro objektīvs nodrošina izcilu attēla kvalitāti, sākot no 1:1, dabiska izmēra tuvplāniem līdz vistālākajam horizontam.

VC uzlabots ar pārslēgšanās kompensāciju
Tamron augsti akreditētajā VC (vibrācijas) ir integrēts akselerometrs Kompensācija), lai kompensētu satricinājumus xy plaknē. Kopā ar žiroskopa sensoru akselerometrs nosaka un nodrošina kameras vibrācijas kustības kompensāciju, nodrošinot maksimālu attēla stabilizācijas efektivitāti, kas optimizēta visiem attāluma diapazoniem no bezgalības līdz makro.

USD izpildmehānisms, kas maksimizēts makro fotografēšanai, ir ātrs, precīzs un kluss
USD (Ultrasonic Silent Drive) izpildmehānisma vadības programmatūra ir pārskatīta, lai nodrošinātu būtisku uzlabots fokusēšanas ātrums un precizitāte, izmantojot AF. USD ātri novērš visus ārpusfokusa apstākļus, ko izraisa kameras kustība uz priekšu un atpakaļ (kas parasti notiek makro fotografēšanas laikā), nodrošinot labākus rezultātus, fotografējot no tuva attāluma.

Mitruma un putekļu izturīga konstrukcija
Iespējamās iekļūšanas vietas ap slēdžiem un robeža starp fokusa gredzenu un objektīva cilindru ir aizsargātas ar īpašiem blīvējumiem. Tie nodrošina spēcīgāku aizsardzību pret netīrumu, putekļu un mitruma iekļūšanu, salīdzinot ar iepriekš izmantoto mitrumizturīgo konstrukciju. Šī papildu aizsardzība nodrošina vēl plašākas iespējas šī objektīva lietošanai.

Izturīgs fluora pārklājums uz priekšējā elementa atgrūž ūdeni un pirkstu nospiedumus
Priekšējā elementa virsmai uzklātais ūdeni un eļļu atgrūdošs pārklājums ļauj nekavējoties noņemt netīrumus un traipus. viegli. Pārklājums nodrošina arī saprātīgu izturību un saglabās tā efektivitāti gadiem ilgi.

Uzlabota pārklājuma tehnoloģija samazina uzplaiksnījumu un dubultošanos
Divas uzlabotas pārklājuma tehnoloģijas, kas nodrošina izcilu pretatspīdumu veiktspēju, tiek uzklātas uz kritisko elementu virsmām, lai nodrošinātu maksimālu gaismas caurlaidību. eBAND (Extended Bandwidth & Angular Dependency) pārklājums lepojas ar izcilu pretatspīdumu veiktspēju gandrīz visā redzamo staru diapazonā, un BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) pārklājums izmanto tradicionālo daudzslāņu pretatstarošanas tehnoloģiju. Šī kombinācija praktiski novērš svešus atspīdumus un ievērojami samazina dubultošanos un uzplaiksnījumus, kas ļauj objektīvam iegūt nevainojamus, kristāldzidrus attēlus.

Apļveida diafragmas atvēruma izmantošana, lai iegūtu skaistus, noapaļotus izplūšanas efektus (bokehs)
Uzņemot sižetu, kurā ir ietverts punktveida avots gaisma objekta fonā, brīnišķīgi noregulētu izplūšanu (bokeh) var iegūt, neradot nevēlamas apertūras daudzstūra formas, pateicoties apļveida apertūrai. 9 asmeņu diafragma saglabā gandrīz ideālu apļveida atveri pat tad, ja tā tiek apturēta par divām pieturām.

Fokusēšanas opcijas, kas lieliski piemērotas makro objektīvam
Jaunajam 90 mm makro ir fokusa ierobežotājs, kas ļauj saīsināt laiku precīzai fokusēšanai uz objektu, kad darba diapazons ir zināms. Objektīvam ir arī iekšējā fokusēšanas sistēma, tāpēc objektīva kopējais garums nekad nemainās, pat ne fokusējot. Rezultātā lietotājs var nodrošināt ērtu darba attālumu vismaz 139 mm (5,5 collas) no objektīva priekšpuses. Turklāt objektīvs ir aprīkots ar pilna laika manuālā fokusa ignorēšanas mehānismu, kas ļauj elastīgi izvēlēties fokusa punktus. Pat tad, ja darbojas AF braukšanas sistēma, ir iespējams to uzreiz ignorēt, lai manuāli pielāgotu precīzu fokusu, nepārslēdzot AF-MF režīmu uz priekšu un atpakaļ.

Saderība ar TAMRON TAP-in konsoli
Vienmēr kā rīt: varat atjaunināt programmaparatūru, pielāgot autofokusa pozīcijas un pielāgot 90 mm objektīva mehāniskā iestatīšana un preferences, vienkārši pievienojot to TAMRON TAP-in konsolei un savienojot to, izmantojot USB, ar personālo datoru. (TAP-in Console ir izvēles piederums, kas tiks izlaists martā.)

Specifikācijas

Fokālais attālums90 mm
Maksimālā diafragmaF/2,8
Skata leņķis (pa diagonāli)27°2' (pilnkadra formātam)
17°37' (APS-C formātam)
Optiskā konstrukcija14 elementi 11 grupās
Minimālais objekta attālums0,3 m (11,8 collas)
Maksimālais palielinājuma koeficients1:1
Filtra lielumsφ62 mm
Maksimālais diametrsφ79 mm
Garums*paredzēts Canon 117,1 mm (4,6 collas)
Nikon 114,6 mm (4,5 collas)
Svarsparedzēts Canon 610g (21,5 unces)
Nikon 600g (21,2 unces)
Apertūras asmeņi9 (apļveida diafragma)
Minimālā diafragmaF/32
Attēla stabilizācijas veiktspēja3,5 pieturas
(Canon: tiek izmantots EOS-5D MarkIII / Nikon: tiek izmantots D810)
Standarta piederumiObjektīva pārsegs, objektīva vāciņi
Saderīgi stiprinājumiCanon, Nikon, Sony**


* Garums ir attālums no objektīva priekšējā gala līdz objektīva stiprinājuma virsmai.
** Sony stiprinājuma versijā nav iekļauts VC, jo Sony digitālās spoguļkameras korpusi ir iekļauti iebūvēta attēla stabilizācijas funkcionalitāte.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm90
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipstele
Nomas tehnikas veidsOptika

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt TAMRON SP 90MM F/2,8...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: TAMRON SP 90MM F/2,8...
Šo nomas TAMRON SP 90MM F/2,8... vari iegādāties ar atlaidi par: € 573.50 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.