Sigma 35mm F2.0 DG DN lens (Contemporary) Sony E 347965

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

59995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 9 darba dienas

12371
347965
0085126347659
Sigma

Jauns

01.05 - 12.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 12.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
599.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony E-mount 35 mm f/2 DG DN Contemporary objektīvs no Sigma ir raksturīgs elastīgs fokusa attālums. Tas ir elegants platleņķa objektīvs, kas apvieno spilgtu dizainu ar pārnēsājamu formas faktoru. Standarta plašais skata lauks ir noderīgs dažādiem objektu veidiem, tostarp ainavu, ielu un reportāžu fotografēšanai, un f/2 maksimālā diafragma ir lieliski piemērota izaicinošā apgaismojumā un ļauj labāk kontrolēt lauka dziļumu. Optiskā dizaina ziņā ir izmantoti trīs asfēriski elementi un viens SLD elements, lai samazinātu dažādas aberācijas un kropļojumus, nodrošinot asu un precīzu atveidojumu. Turklāt Super daudzslāņu pārklājums palīdz kontrolēt dubultošanos un uzplaiksnījumus, lai uzlabotu krāsu precizitāti un kontrastu.

Runājot par vadāmību un fokusu, šim objektīvam ir pakāpju motors ātrai un klusai AF darbībai, kas ir piemērota gan fotoattēliem, gan video. lietojumprogrammas. Arī šim objektīvam kā I sērijas objektīvam ir manuāls diafragmas atvēruma gredzens un pilnībā metāla stobra sašaurināšanās, lai uzlabotu taustes spēju. Turklāt ir noapaļota deviņu asmeņu diafragma vienmērīgai bokeh kvalitātei, un objektīva korpuss ir arī aizsargāts pret laikapstākļiem, lai būtu piemērots darbam nelabvēlīgos apstākļos.

Kā daļa no Sigma Global Vision sērijas Contemporary līnijas, šis objektīvs ir izstrādāts. lai panāktu līdzsvaru starp ērtībām un veiktspēju, un apvieno kompaktu, vieglu uzbūvi un daudzpusīgu vadāmību ar ievērojamiem optiskiem atribūtiem.

  • I sērijas objektīvs izceļ gludu un stilīgu fizisko dizainu, kas ir veidots atbilstoši tiem pašiem Sigma's Cine objektīvu darbības standartiem. , tostarp mehānisks diafragmas gredzens, rievotas metāla detaļas un dažādi slēdži un taustes vadības ierīces intuitīvai darbībai.
  • Platleņķa 35 mm objektīvs ir paredzēts pilna kadra Sony E-mount bezspoguļa kamerām, taču to var izmantot arī ar APS. -C modeļiem, kur tas nodrošina 52,5 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
  • Spilgts f/2 maksimālais diafragmas atvērums un ideāls līdzsvars starp ātrumu un izmēru, kā arī spēj uzturēt kompaktu fizisko profilu e, vienlaikus piedāvājot veiktspēju vājā apgaismojumā un lauka dziļuma vadību.
  • Viens īpašas zemas dispersijas (SLD) elements ievērojami samazina hromatiskās aberācijas un krāsu šķautnes, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Trīs asfēriskie elementi palīdz kontrolēt. kropļojumus un sfēriskas aberācijas augstai asuma pakāpei un precīzai atveidei.
  • Objektīva elementiem ir uzklāts īpaši daudzslāņu pārklājums, lai samazinātu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos un palīdzētu radīt kontrastainus un krāsu neitrālus attēlus. , pat fona apgaismojuma apstākļos.
  • Integrētais soļu motors nodrošina vienmērīgu un klusu autofokusu, ko vēl vairāk papildina iekšējais fokusēšanas dizains, lai veicinātu lielāku atsaucību.
  • Manuālajā diafragmas atvēruma gredzenā ir iekļauta A pozīcija, kas paredzēta kamerai. apertūras izvēle.
  • Noapaļota deviņu asmeņu diafragma nodrošina vienmērīgu un patīkamu bokeh kvalitāti.
  • Misiņa bajonete nodrošina uzlabotu montāžas precizitāti un stingrību, un gumijas blīvējums ir i. iekļauts stiprinājuma konstrukcijā, lai padarītu to izturīgu pret putekļiem un šļakatām.
  • Iekļauts LCF58-01M magnētiskais objektīva vāciņš, kas tiek piestiprināts tieši objektīva priekšpusē un ir saderīgs ar izvēles CH-11 objektīva vāciņa turētāju.
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm35
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse