-€80

Objektīvi - Sigma 24mm F1.4 DG HSM Canon [ART] - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 24 mm īpaši platleņķa objektīvs
  • Ātrs - f/1,4 maksimālais atvērums
  • Lieliski piemērots ainavu fotografēšanai
  • Ātrs un kluss HSM fokusēšanas motors
  • Paredzēts Canon EOS digitālajām spoguļkamerām ar APS-C sensoru

Sigma 24mm F1.4 DG HSM Canon [ART]

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

68945 ar PVN

€ 769.45

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

12461
401954
0085126401542
Saramonic

Jauns

24.04 - 01.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 01.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
689.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sigma 24 / 1.4 DG HSM EF-mount

SIGMA ir pierādījusi savu reputāciju platleņķa objektīvu izstrādē un ražošanā. Balstoties uz šo pieredzi un konstrukcijas zinātību, kas pilnveidota, izstrādājot SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art un SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art, Sigma ir veiksmīgi samazinājusi sagitālās komas uzliesmojumus, hromatisko aberāciju, izkropļojumus un vinjetiju, lai sasniegtu izcilu optisko veiktspēju, gandrīz bez aberācijas un izkropļojumiem. Šis objektīvs nodrošina vislabāko iespējamo veiktspēju, fotografējot dažādus objektus, sākot no pilsētas ainavām, kalnu masīviem un zvaigžņu pilnām nakts debesīm, kas prasa lielisku atveidi, līdz fotografēšanai telpās ar zemu apgaismojumu vai ainām ar vienmērīgu bokeh efektu. Izbaudiet pārsteidzošu optisko veiktspēju, ko nodrošina jaunā "F1.4" sērija, kas tikko pievienojusies SIGMA ikoniskajai Art produktu līnijai.

Art līnija nodrošina augsta līmeņa māksliniecisko izteiksmi
SIGMA visus savus maināmos objektīvus organizē trīs produktu līnijās: Mūsdienu, Mākslas un Sporta, kur katrai līnijai ir atšķirīga koncepcija. Art līnija ir izstrādāta, koncentrējoties uz izsmalcinātu optisko veiktspēju un bagātīgu izteiksmes spēju, un tā nodrošina augsta līmeņa māksliniecisku izteiksmi. Ar pārsteidzošu atveidošanas veiktspēju, kas atbilst augstiem standartiem, kā arī ainavām, portretiem, klusajām dabām, tuvplāniem un ikdienišķiem momentuzņēmumiem, tie ir ideāli piemēroti fotografēšanai, kas atraisa iekšējo mākslinieku. Tie ir ideāli piemēroti studijas fotogrāfijai, taču tie piedāvā tikpat lielu izteiksmības apjomu, kad tiek fotografēta arhitektūra, zvaigžņotas debesis un daudzas citas ainas.

Augstākā optiskā veiktspēja savā klasē.
Samazinot aberāciju, izmantojot jaunākās konstrukcijas tehnoloģijas un daudzu gadu laikā objektīvu izstrādē uzkrāto zinātību, šis objektīvs nodrošina pārsteidzošu atveidošanas veiktspēju, pat stūros, ar īpaši augstu izšķirtspēju. Objektīvs ar augstāku izšķirtspēju ap fokusa punktu nodrošina vienmērīgu un dabisku bokeh efektu. Ir iespējama gan augstas izšķirtspējas atveidošana bez krāsu aberācijas, gan dabiska bokeh izteiksmība, pat izmantojot maksimālo apertūras atvērumu.

Lieliska sagitālās komas uzliesmojuma korekcija
Parasti ir ideāli, ja objektīvam ir augsta atveides veiktspēja no maksimālā apertūras atvēruma visā attēla garumā. Piemēram, sagitālās komas uzliesmojums, kad punktveida gaismas avoti nesavienojas vienā punktā un atstāj "astes", ir tipisks uzliesmojums, kas īpaši rodas platleņķa objektīviem. SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art ir optimizēts jaudas izkārtojums, izvietojot aizmugurē asfēriskos objektīva elementus un pielāgojot gaismas avota krišanas leņķi, kas nodrošina augstu atveidošanas veiktspēju pat no visplašākā diafragmas atvēruma. Tas ir lieliski piemērots astronomiskajai fotogrāfijai un fotografēšanai apgaismojumos, jo samazina punktveida gaismas avotu izplūdumu attēla malas tuvumā.  

Lieliska hromatiskās aberācijas korekcija
Viens no elementiem, kas nepieciešams, lai sasniegtu augstu atveidošanas veiktspēju, ir hromatiskās aberācijas korekcija. Īpaši aksiālās hromatiskās aberācijas gadījumā, ko ir grūti koriģēt pat attēlu apstrādes laikā, objektīvu izstrādes posmā bija ļoti svarīgi nodrošināt minimālu izkropļojumu samazināšanu. SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art objektīva sastāvā ir FLD ("F" Low Dispersion)* stikls un SLD (Special Low Dispersion) stikla elementi, lai līdz minimumam samazinātu palielinājuma hromatisko aberāciju, kas galvenokārt ir redzama attēla malās. Turklāt jaudas izkārtojums nodrošina aksiālās hromatiskās aberācijas korekciju. Bez krāsu izplūduma tiek sasniegta augsta attēla kvalitāte visā fokusēšanas diapazonā, tādējādi panākot asu un kontrastainu attēla atveidi.

Minimizēta izkropļošana
Izkropļojumus, kas bieži novērojami platleņķa objektīviem, nav iespējams kompensēt, tikai mainot diafragmas vērtību. Tāpēc objektīva izstrādes posmā bija ļoti svarīgi nodrošināt minimālu izkropļojumu. SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art pielāgoja gaismas avota krišanas leņķi no pirmā objektīva virsmas un izvietoja katru asfēriskā stikla elementu, lai optimizētu jaudas izvietojumu attiecīgajās pozīcijās. Tas ir palīdzējis samazināt izkropļojumus visā attēla garumā.

Augsts perifēriskais spilgtums
Objektīva ar lielu diametru spilgtums perifērajās zonās parasti ir mazāks nekā centrā. Uzlabojot efektivitāti pie lieliem atvērumiem un samazinot vinjetēšanu, tas nodrošina ļoti labu spilgtumu. Neņemot vērā gaismas trūkumu pat pie atvērta diafragmas atvēruma, tas nodrošina augsta kontrasta attēlus fotografējot iekštelpās, astronomiskajā fotogrāfijā un fotografējot zilās debesis.

Izstrādāts tā, lai līdz minimumam samazinātu atspīdumu un spoku veidošanos
Jau objektīva izstrādes posmā tika rūpīgi mērīti un uzraudzīti uzplaiksnījumi un spoku veidošanās, lai izveidotu optisko konstrukciju, kas ir noturīga pret spēcīgu nejaušu apgaismojumu, piemēram, aizmugures gaismu. Super daudzslāņu pārklājums samazina atspīdumu un spoku veidošanos un nodrošina asus un kontrastainus attēlus pat aizmugures apgaismojuma apstākļos.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm24
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)50 - 150 €
AkcijaSigma atlaides
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse