Sigma 24mm F3,5 DG DN lens (Contemporary) L-Mount 404969

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

50995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 9 darba dienas

27670
404969
0085126404697
Sigma

Jauns

01.05 - 12.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 12.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
509.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Īpaši plata izmēra objektīvs ar uzsvaru uz pārnēsājamību, Leica L-mount 24mm f/3.5 DG DN Contemporary Lens no Sigma ir daudzpusīgs un ļoti kompakts objektīvs, kas labi piemērots dažādiem fotografēšanas uzdevumiem. Tā gludais profils padara to ideāli piemērotu staigāšanai, īpaši pārgājienu vai ceļojumu ainavām, kā arī ielu un reportāžu programmām. Atšķiroties arī no citiem platajiem objektiem, tam ir 1:2 maksimālais palielinājuma koeficients un 4,25 collu minimālais fokusa attālums darbam ar tuvplāna objektiem. Tā optiskajā dizainā ir gan asfēriski, gan zemas dispersijas stikla elementi, kas nomāc dažādas aberācijas un kropļojumi labi kontrolētai un precīzai atveidei. Turklāt Super daudzslāņu pārklājums palīdz samazināt dubultošanos un uzplaiksnījumus, lai uzlabotu krāsu precizitāti un kontrastu.

Attiecībā uz fokusēšanu šis objektīvs izmanto soļu motoru ātrai un klusai AF. veiktspēja, kas piemērota gan fotoattēlu, gan video lietojumiem. Arī šim objektīvam kā I sērijas objektīvam ir manuāls diafragmas atvēruma gredzens un pilnībā metāla stobra sašaurināšanās, lai uzlabotu taustes sajūtu. Turklāt tam ir noapaļota septiņu asmeņu diafragma vienmērīgai bokeh kvalitātei un objektīva korpuss ir arī aizsargāts pret laikapstākļiem, lai tas būtu piemērots darbam nelabvēlīgos apstākļos.

Kā daļa no Sigma Global Vision sērijas Contemporary līnijas, šis objektīvs ir izstrādāts tā, lai panāktu līdzsvaru. starp ērtībām un veiktspēju, un apvieno kompaktu, vieglu konstrukciju un daudzpusīgu vadāmību ar ievērojamiem optiskiem atribūtiem.
I sērijas objektīvs izceļ gludu un stilīgu fizisko dizainu, kas ir veidots atbilstoši tiem pašiem Sigma's Cine objektīvu darbības standartiem, tostarp mehānisks diafragmas gredzens, rievotas metāla detaļas un dažādi slēdži un taustes vadības ierīces intuitīvai darbībai.

  • Īpaši plata leņķa 24 mm objektīvs ir paredzēts pilna kadra Leica L-mount bezspoguļa kamerām, taču to var izmantot arī ar APS- C modeļiem, kur tas nodrošina 36 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
  • Pieticīgā f/3,5 maksimālā apertūra palīdz saglabāt īpaši kompaktu un vieglu fizisko profilu.
  • Viens īpašas zemas dispersijas (SLD) elements ievērojami samazina hromatiskās aberācijas un krāsas apmales, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Trīs asfēriski elementi palīdz kontrolēt kropļojumus un sfēriskās aberācijas, nodrošinot augstu asuma pakāpi un precīzu atveidojumu.
  • Uz objektīva elementiem ir uzklāts augšējais daudzslāņu pārklājums, lai samazinātu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos un veicinātu kontrastainus un krāsu neitrālus attēlus pat pretgaismas apstākļos.
  • Maksimālais palielinājums 1:2 pāri ar 4,25 collu minimālais fokusēšanas attālums unikālām tuvplānu uzņemšanas iespējām.
  • Integrētais soļu motors nodrošina vienmērīgu un klusu autofokusu, ko vēl vairāk papildina iekšējais fokusēšanas dizains, lai veicinātu lielāku atsaucību.
  • Manuālais diafragmas atvēruma gredzens ietver A' pozīcija uz kameru balstītai diafragmas izvēlei.
  • Noapaļota septiņu asmeņu diafragma nodrošina vienmērīgu un patīkamu bokeh kvalitāti.
  • Misiņa bajonete nodrošina uzlabotu montāžas precizitāti un stingrību, un stiprinājuma konstrukcijā ir iekļauts gumijas blīvējums. padariet to izturīgu pret putekļiem un šļakatām.
  • Komplektācijā iekļautais magnētiskais objektīva vāciņš LCF55-01M tiek piestiprināts tieši objektīva priekšpusē un ir saderīgs ar izvēles CH-11 objektīva vāciņa turētāju.
  • Šis objektīvs ir kompl. var izmantot ar papildu Sigma UD-11 USB dokstaciju, lai precizētu dažādus objektīva parametrus un atjauninātu tā programmaparatūru.
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaLeica
BajoneteLeica R/SL
Objektīva fokusa attālums, mm24
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse