Objektīvi - Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD lens for Canon F016E - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 85 mm stabilizēts, īsa attāluma telefoto primārais objektīvs
  • Ātra – f/1,8 maksimālā apertūra
  • Kluss un ātrs USD fokusēšanas motors
  • Skaists bokē efekts (fona izplūdums)
  • Saderīgs ar Canon digitālajām SLR kamerām

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD F016E objektīvs Canon kamerām

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

3417
F016E
4960371006000
TAMRON
Tamron 5 year warranty

Jauns

809.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Gluži tāpat kā gleznotājs sniedzas pēc pareizās otas, portretu mākslinieks sniedzas pēc 85 mm objektīva. Šī objektīva fokusa garums ir ideāli piemērots, lai uzņemtu patīkamus attēlus ar reālistiskām sejas izteiksmēm precīzās proporcijās. Kamēr platleņķa objektīvi liek priekšmetiem izskatīties lielākiem, nekā tie patiesībā ir, savukārt garākie telefoto objektīvi saspiež un saplacina priekšmetu vizuālās īpašības, šis 85 mm vidēja telefoto objektīvs būs pareizā izvēle. Turklāt darba attālums starp fotogrāfu un fotografējamo objektu ir ideāli piemērots, lai izveidotu personisku kontaktu, kas bieži pietrūkst, izmantojot tālummaiņu.

Tamron SP 85mm f/1.8 ir pasaulē pirmais 85 mm objektīvs ar attēla stabilizāciju. Tā unikālais dizains ļauj ietvert VC (Vibration Compensation) attēla stabilizācijas sistēmu, vienlaikus pārmērīgi nepalielinot objektīva izmēru vai svaru. Piedevām SP 85mm f/1.8 nodrošina līdz pat malām spilgtu skatu meklētāja attēlu vieglākai kompozīcijas izveidei un demonstrē augstākās klases sniegumu vāja apgaismojuma apstākļos. Diafragmas atvērums f/1,8 piedāvā arī teicamu līdzsvaru starp objekta asumu un bokē efektu – sapņaino izplūdumu, kas liek portreta objektam izcelties uz fona.

Palieciet stabili ar Vibration Compensation
SP 85mm f/1.8 ir pasaulē pirmais objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu 85 mm, plašu diafragmas atvērumu f/1,8, un iebūvētu VC (Vibration Compensation) attēla stabilizāciju. Kameras kustība, kas bieži ir pārāk niecīga, lai fotogrāfs to uztvertu, ir galvenais iemesls nepievilcīgām fotogrāfijām. Turklāt jaunākās digitālās spoguļkameras ar augstākiem pikseļu blīvumiem ir īpaši jutīgas pret niecīgākajām kameras vibrācijām.
Šī tehnoloģija ļauj fotografēt vāja apgaismojuma apstākļos bez statīva un optimāli izmantot lēnāka slēdža ātruma un palielināta asuma dziļuma priekšrocības, vienlaikus ārkārtēji nepalielinot kameras sensora jutību (ISO ekvivalents). Tas ir īpaši svarīgi portretu fotografēšanā, jo apgaismojums bieži ir skops un fotogrāfam nepieciešama spontanitāte, ko savukārt traucē statīva vai zibspuldžu vienību izmantošana.

Asāki attēli, skaistāks bokē
Lai apmierinātu un pat pārsniegtu augstas izšķirtspējas un augsta pikseļu blīvuma moderno kameru prasības, SP 85mm f/1.8 izmanto LD un XLD zemas dispersijas stikla elementus, kas labo kritiskās aberācijas. Pirmšķirīgs optiskais dizains padara krāsu izplūšanu praktiski neievērojamu, panākot asu un skaidru attēlu kvalitāti, un nodrošina izcilu veiktspēju jebkuros apgaismojuma apstākļos. eBAND un BBAR pārklājumi darbojas saskaņoti ar dažādām pretatstarošanas tehnikām, lai palielinātu gaismas caurlaidību, samazinātu uzplaiksnījuma un māņattēla defektus, kā arī novērstu atstarošanos objektīva ietvara iekšienē.


SP 85mm f/1.8 ir izstrādāts, lai nodrošinātu izcilu fotografējamā objekta asumu satriecoši skaidrai un nevainojamai attēla kvalitātei. Tajā pašā laikā Tamron dizaina filozofijas pamatā ir uzskats, ka fotogrāfi – it īpaši portretu fotogrāfi - izmanto bokē (fona izplūduma) efektu kā radošu elementu, kas ļauj akcentēt objektu. Veicot daudzskaitlīgus izmēģinājumus ar dažādiem izplūduma efektiem, kā, piemēram, liega, maiga pāreja no fokusētajiem attēla apgabaliem uz nefokusētajiem, Tamron ir radījis maigu un dabisku izplūduma efektu, kas ideāli saskaņojas ar izcilo asumu.

Noturīgs pret mitrumu, atvaira netīrumus
Mitrumizturīgā konstrukcija, tai skaitā, speciālie blīvējumi vietās, kur iespējama mitruma iekļūšana objektīva korpusā, nodrošina papildu aizsardzību. Augsti izturīgs fluora pārklājums uz priekšējā elementa virsmas novērš kondensāciju un atvaira putekļus, netīrumus un pirkstu nospiedumus.

Paplašiniet iespējas ar TAP-in konsoli
Nākotne ir šeit. Tagad jūs varat atjaunināt SP 85mm f/1.8 aparātprogrammatūru, pielāgot autofokusa pozīcijas, regulēt mehāniskos iestatījumus un papildfunkcijas, vienkārši pievienojot objektīvu TAMRON TAP‑in konsolei, kas caur USB savienota ar personālo datoru.

SP (Super Performance)
Tikai divi burti, bet kāda tiem ir ietekme uz rezultātu. SP apzīmē Super Performance un nozīmē Tamron piedāvāto augstas veiktspējas objektīvu. Mūsu inženieriem tika dota iespēja izpausties šo objektīvu dizainā, un tika pieliktas visas pūles, lai katrā no objektīviem iekļautu optimālas veiktspējas parametrus. Paceliet savas kameras darbību jaunā līmenī — un bruģējiet ceļu uz Super Performance.

VC (Vibration Compensation)
VC attēla stabilizators ļauj uzņemt asus un neizplūdušus attēlus, kā arī nodrošina vienmērīgu skatu meklētāja attēlu.

USD (Ultrasonic Silent Drive)
Jaudīgs ultraskaņas motors ātru un dinamisku obektu uzņemšanai. Tas ir ārkārtīgi kluss, precīzs un uztur pilna laika manuālo kontroli.

eBAND pārklājums
Nanostrukturēts pārklājums aizsardzībai pret nevēlamu atspīdumu un māņattēlu.

LD (zema dispersija)
Objektīva elements lielākam attēla asumam un hromatiskās aberācijas korekcijai.

XLD (ļoti zema dispersija) stikls
Īpašs stikls ar ļoti zemu krāsu dispersijas indeksu vislabākajam asuma līmenim un hromatiskās aberācijas korekcijai.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm85
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.