Vairs neražo - Sigma 14mm F1.8 DG HSM For Nikon

  • Objektīvi ar F-uzstādījumu / FX formāts
  • Diafragmas diapazons: no f/1,8 līdz f/16
  • Trīs FLD elementi, četri SLD elementi
  • Četri asfēriskie elementi
  • Super daudzslāņu pārklājums
  • Hyper Sonic AF motors, manuāla pārslēgšana
  • Noapaļota 9 lāpstiņu diafragma
  • TSC materiāls, misiņa bajoneta stiprinājums
  • Saderīgs ar Sigma USB doku

Sigma 14mm F1.8 DG HSM For Nikon

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

153945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

34377
450955
0085126450557
Sigma

Jauns

31.03 - 06.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.04 - 09.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.04 - 09.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
31.03 - 06.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1539.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sigma 14 mm f/1,8 DG HSM objektīvs Nikon F-mount 14mm f/1,8 DG HSM ir gan ātrs, gan plats, un tas ir unikāls platleņķa galvenais objektīvs, kas paredzēts augstas izšķirtspējas un labi koriģētu attēlu uzņemšanai. Šis objektīvs ir daļa no Art objektīvu līnijas, un tā uzmanības centrā ir attēla kvalitāte un atveidojums, un tajā izmantoti gan FLD, gan SLD stikla elementi, lai kontrolētu hromatiskās aberācijas un krāsu izplūšanu, nodrošinot ievērojamu skaidrību. Četri asfēriskie elementi, tostarp priekšējais liela diametra precīzi veidots stikla elements, arī palīdz samazināt izkropļojumus un sfēriskās aberācijas, lai uzlabotu asumu un precizitāti. Turklāt atsevišķiem elementiem ir uzklāts Super daudzslāņu pārklājums, kas novērš objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai nodrošinātu lielāku kontrastu, strādājot spēcīgā apgaismojumā. Šis objektīvs ir labi piemērots astrofotogrāfijai un fotografēšanai brīvā dabā vājā apgaismojumā, un tas piedāvā unikālu plašas perspektīvas un ātras, elastīgas veiktspējas apvienojumu.

Optisko veiktspēju papildina tikpat prasmīgs Hyper Sonic motors, kas nodrošina ātru, vienmērīgu un gandrīz klusu autofokusa darbību. Šis fokusēšanas motors ļauj arī jebkurā laikā pilnībā manuāli pārslēgt fokusēšanu, vienkārši pagriežot fokusēšanas gredzenu, lai nodrošinātu izsmalcinātu manuālo kontroli un fokusēšanu tik tuvu kā 10,6". Objektīva cilindrs ir izgatavots, izmantojot termiski stabilu kompozītmateriālu, kas nodrošina darbu dažādās temperatūrās un apstākļos, un objektīva stiprinājums ir izgatavots no misiņa, kas nodrošina ilgstošu izturību un montāžas precizitāti. Turklāt šis objektīvs ir saderīgs arī ar papildu Sigma USB doku, kas ļauj precīzi kontrolēt fokusēšanas parametrus un citas objektīva īpašības.

Šis objektīvs ir daļa no Sigma Global Vision sērijas Art līnijas, un tas ir izstrādāts, lai sasniegtu patiesi ievērojamu optisko veiktspēju, un ir ideāli piemērots radošiem un mākslinieciskiem lietojumiem.
Primārā platleņķa objektīvs ir paredzēts FX formāta Nikon F-mount DSLR kamerām, taču to var izmantot arī DX modeļos, kur tas nodrošinās 21 mm ekvivalentu fokusa attālumu.

Spilgts f/1,8 maksimālais atvērums ir labi piemērots darbam vājā un sarežģītā apgaismojumā.
Optiskā konstrukcija ietver trīs F zemas dispersijas (FLD) un četrus īpašas zemas dispersijas (SLD) elementus, kas palīdz samazināt krāsu izkliedi un hromatisko aberāciju, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
Četri asfēriskie elementi, tostarp viens liels, 80 mm diametra precīzi veidots stikla asfēriskais elements, palīdz samazināt izkropļojumus un sfēriskās aberācijas, lai uzlabotu asumu.

Objektīva elementiem ir uzklāts super daudzslāņu pārklājums, lai samazinātu objektīva atspīdumus un spoku veidošanos un palīdzētu radīt kontrasta ziņā bagātīgus un krāsu ziņā neitrālus attēlus pat aizmugures apgaismojuma apstākļos.
Integrētais HSM (Hyper Sonic Motor) nodrošina ātru un klusu automātisko fokusēšanu, ko papildina optimizēts AF algoritms, lai nodrošinātu vienmērīgāku fokusēšanas veiktspēju. HSM ļauj arī pilnībā manuāli kontrolēt fokusēšanu, vienkārši pagriežot fokusa gredzenu jebkurā laikā.
Specializēts elektromagnētiskais diafragmas mehānisms nodrošina lielāku ekspozīcijas kontroles stabilitāti, kas ir īpaši noderīga, strādājot ar ātru nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu.

Objektīva konstrukcijā līdzās tradicionālajiem metāliem izmantots termiski stabils kompozītmateriāls (TSC), kas nodrošina lielāku precizitāti un lietošanu plašās temperatūras svārstībās.

Bajoneta stiprinājums ir izgatavots no misiņa, lai nodrošinātu precizitāti un izturību. Turklāt stiprinājuma konstrukcijā ir iestrādāts gumijas blīvējums, lai tas būtu izturīgs pret putekļiem un šļakatām.
Šis objektīvs ir saderīgs ar papildu Sigma USB doku, lai precīzi pielāgotu dažādus objektīva parametrus un atjauninātu tā programmaparatūru.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaNikon
BajoneteNikon F
Objektīva fokusa attālums, mm14
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse