Objektīvi - FUJIFILM Lens Fujinon XF-56mm F1.2 R APD - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 56 mm īss telefoto primārais objektīvs
  • Īpaši ātra f/1,2 apertūra
  • Ideāls portretu objektīvs
  • Iebūvēts apodizācijas filtrs
  • Saderīgs ar Fujifilm X bezspoguļa kamerām

FUJIFILM Lens Fujinon XF-56mm F1.2 R APD

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

130945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas

9098
16443058
4547410289855
Fujifilm

Jauns

25.04 - 28.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 28.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1309.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Designed for the bokeh enthusiast, Fujifilm's XF 56mm f/1.2 R APD Lens features a unique optical design, prime portrait-length perspective, and fast f/1.2 maximum aperture to benefit creating shallow depth of field imagery. Differentiating itself from Fujifilm's other X-series 56mm f/1.2 lens, this 85mm-equivalent lens incorporates a controllable apodizing filter into its design to produce an aesthetically-pleasing out-of-focus quality to suit selective focus applications.

Complementing the unique focusing and bokeh-related attributes of the lens is an equally sophisticated optical design, which features 11 elements in 8 groups and includes one aspherical element, two extra-low dispersion elements, and three cemented elements. Together, these elements contribute to a notable reduction in chromatic aberrations, distortions, and color fringing throughout the aperture range. Additionally, an HT-EBC multi-layer coating has also been applied to elements to minimize surface reflections, flare, and ghosting for more contrast-rich, color-neutral results.

Performance
Focal Length56mm
Comparable 35mm Focal Length: 85 mm
ApertureMaximum: f/1.2
Minimum: f/16
Camera Mount TypeFujifilm X mount
Format CompatibilityAPS-C
Angle of View28.5°
Minimum Focus Distance2.30' (70 cm)
Magnification0.09x
Elements/Groups11/8
Diaphragm Blades7, Rounded

Liela diametra vidēja attāluma telefoto primārais objektīvs. Ātrais f/1,2 objektīvs rada krēmveida bokē (fona izplūduma) efektu, savukārt tā 56 mm fokusa attālums (35 mm filmas formātam ekvivalents 85 mm) nodrošina ērtu fotografēšanas atstatumu līdz objektam. X sērijas kameras ir ieguvušas stabilu reputāciju dēļ to precīzās ādas toņu atveides un apvienojumā ar šo objektīvu nodrošina maksimāli augstas kvalitātes portretu fotogrāfijas. Iebūvētais APD (apodizācijas) filtrs, Fujifilm augstākais nanotehnoloģiju sasniegums, nodrošina vēl maigāku bokē efektu, liekot objektiem vēl vairāk izcelties, un palielina radošās iespējas ne tikai portretu uzņemšanā, bet arī daudz un dažādu citu objektu fotografēšanā.

Apodizācijas filtrs radošākiem portretiem
Fujinon XF-56mm f/1.2 R APD nodrošina izcilu asuma līmeni pat uzņemot ar f/1,2 atvērumu. Turklāt apodizācijas filtrs nogludina bokē efekta kontūras. Šāds attēla asuma un skaista bokē efekta apvienojums ļauj iegūt portretus ar trīsdimensionālu sajūtu.
Optisko konstrukciju veido 11 elementi 8 grupās, tai skaitā izmantots viens asfēriskas stikla lēcas elements un divi īpaši zemas dispersijas lēcas elementi. Asfēriskais stikla elements labo sfēriskās aberācijas, ļaujot iegūt augstu izšķirtspēju ar maksimālu atvēruma iestatījumu. Turklāt ir ievērojami samazinātas arī hromatiskās aberācijas, pateicoties divu īpaši zemas dispersijas un trīs cementētu elementu kombinācijai.
Uzklājot uz visām lēcu virsmām Fujifilm unikālo HT‑EBC (augstas caurlaidības elektronu staru pārklājumu), tiek kontrolēta attēla dubultošanās un mirgošana, ļaujot iegūt asus un skaidrus attēlus.
Šis objektīvs arī lietderīgi izmanto Fujifilm unikālo X‑Trans™ CMOS zemas caurlaides sensoru bez filtra, lai iegūtu ārkārtīgi augstu attēla kvalitāti. Dubultattēla veidošanās un mirgojums tiek kontrolēts pat sarežģītos fotografēšanas apstākļos, piemēram, izmantojot aizmugures apgaismojumu.
Objektīva veiktspēja tiek vēl vairāk paaugstināta, piestiprinot to pie X sērijas kameras korpusa, kas apgādāts ar objektīva modulēšanas optimizētāja (LMO) tehnoloģiju. LMO labo difrakciju, kas ļauj iegūt asumu visā attēla laukumā un radīt reālistisku trīsdimensionālu efektu pat ar maziem atvērumiem.     

Automātiskā fokusēšana ar apodizācijas filtru
Agrāk apodizācijas filtrs tika izmantots tikai uz manuālās fokusēšanas objektīviem, savukārt šī ir pirmā reize, kad tas tiek izmantots augstas precizitātes kontrasta automātiskai fokusēšanai.
Apvienojumā ar X sērijas kameras korpusu iespējams uzņemt dabiskākus kadrus, pateicoties gandrīz nedzirdamai slēdža darbībai.

Filmas imitācijas efekti ar filmas simulācijas funkciju
X sērijas maināmu objektīvu kameras ir aprīkotas ar filmas simulācijas režīmiem, kas izstrādāti, izmantojot Fujifilm 80 gadu ilgo pieredzi ražošanā, lai sniegtu filmu imitējošas krāsas un toņus. Izmantojot šo objektīvu kopā ar Pro negatīvās filmas simulācijas režīmu, kas īpaši izstrādāts portretu fotografēšanai, iespējams iegūt skaisti atveidotus ādas toņus.  

Augsta uzbūves kvalitāte un ērta darbība
Apodizācijas filtrs nodrošina vislabākos rezultātus ar plašiem atvērumiem. Lai sniegtu iespēju lietot plašus atvērumus pat spožā apgaismojumā, objektīva komplektā iekļauts ND filtrs, kas pielāgo spilgtumu trīs līmeņos. Lai norādītu apodizācijas efektu, objektīvs piedāvā apertūras gredzenu, kur efektīvais F skaitlis attēlots sarkanā krāsā. Atšķirība starp F skaitli un efektīvo F skaitli norāda apodizācijas filtra efektivitāti.
Fokusa un apertūras gredzeni ir izgatavoti no metāla, turklāt metāls ir izmantots arī objektīva korpusa ārienē, nodrošinot augstas kvalitātes apdari. Gredzenu tekstūra un griezes moments padara ērtu attēlu uzņemšanu, pat veicot ārkārtīgi precīzu manuālo fokusēšanu.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaFujifilm
BajoneteFuji X
Objektīva fokusa attālums, mm56
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse