SmokeGENIEHandheldProfessionalSmokeMachineEventKit

  • 3x SmokeGENIE dūmu mašīna;
  • 6x dūmu kapsula;
  • 1x tālvadības pults;
  • 2x 120 ml dūmu šķidruma;
  • 3x ventilators;
  • 3x ventilatora turētājs;
  • 3x Sūklis zemu piekārtu dūmu noņemšanai;
  • 3x 2,5 cm caurule;
  • 3x 5 cm caurule;
  • 3x 10 cm caurule;
  • 1x Ų 10 mm caurule (1 metrs);
  • 1x Ų 8 mm caurule (2 metri);
  • 1x Ų 6 mm caurule (2 metri);
  • 1x 61 cm pagarinājuma kabelis;
  • 1x sadalītājs no 10 mm uz 8 mm;
  • 2x sadalītājs no 8 mm uz 6 mm; SmokeGENIE adapteris;
  • 3x piederumi;
  • 3x vāciņš caurulītei;
  • 3x leņķa savienojuma caurule;
  • 3x Termiskais vairogs kapsulai;
  • 3x 1/4" adapteris montāžai;
  • 3x USB-C kabelis;
  • 3x akumulatora turētājs (10 gab.);
  • 1x akumulatora lādētājs;
  • 1x tīkla kabeļa akumulatora lādētājs;
  • 1x GENIE Trident Arm;
  • 1x GENIE Trident pamatne ar salokāmām kājām;
  • 1x izturīgs futrālis;
  • 1x lietotāja rokasgrāmata (EN)

SmokeGENIE Handheld Professional Smoke Machine Event Kit

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

249945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

30926
4897130720047
SmokeGENIE

Jauns

09.04 - 27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
11.04 - 29.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
11.04 - 29.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.04 - 27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2499.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Vai vēlaties vēl vairāk dūmu 1 rokā? Tad SmokeGENIE Pasākumu komplekts ir īstais risinājums jums. Šī komplekta korpusam ir 2 slāņi. Augšējā slānī ir visi svarīgākie priekšmeti, kas nepieciešami, lai sāktu darbu, tostarp 3 dūmu mašīnas, 3 ventilatori, 1 Magic Remote un papildu vieta rezerves baterijām. Apakšējais slānis ir pilns ar apkopes elementiem. Viss, kas jums ir nepieciešams 1 vietā kā pilnvērtīga darba vieta. Augšējā slānī atradīsiet visus piederumus. Padomājiet par caurulēm, šļūtenēm un adapteriem. Pasākumu komplektā atradīsiet arī jauno SmokeGENIE pagarinātāju. Un tad jums ir GENIE Trident. Tas ir turētājs, uz kura jūs uzliekat 3 dūmu aparātus, kas padara dūmu jaudu vēl spēcīgāku un ilgāk kalpo. GENIE Trident turētājā ir iespējams ievietot Magic tālvadības pulti. Ar vienu pogas nospiešanu vienlaicīgi var iedarbināt 3 dūmu aparātus. Ar Magic tālvadības pulti var arī vadīt ventilatorus.

Svarīgas funkcijas:

  • Jaudīgāka: ar pasākumu komplektu jums ir līdz pat 3 reizēm lielāka jauda.
  • Oriģināls: viss, kas atrodas korpusā, ir izgatavots SmokeGENIE vai sadarbībā ar SmokeGENIE.
  • Nospiediet & Atskaņot: jūs neko negaidāt, pēc pogas nospiešanas dūmi parādās uzreiz.

SmokeGENIE ir kompakta dūmu mašīna, kas rada pārsteidzoši daudz miglas un (zemā augstumā esošo) dūmu ar 1 pogas nospiešanu. Ar vienu akumulatora uzlādi SmokeGENIE darbojas līdz pat četrām stundām. SmokeGENIE ir ideāli piemērots radošai fotografēšanai, filmu veidošanai un priekšnesumiem, kad, pūšot telpā dūmus vai miglu, var radīt īpašu atmosfēru. Pateicoties dažādiem uzgaļiem, jūs varat izvēlēties, vai koncentrēt dūmus vienā vietā, vai pūst tos plaši telpā. Ir pat iespējams ļaut dūmiem karāties vienā konkrētā zonā ilgāk par 10 sekundēm. Piemēram, uz šaušanas galda vai ap apģērbu.

Trīs dažādi SmokeGENIE režīmi

Jums ir pilnīga kontrole pār SmokeGENIE dūmu ražošanu. Ir 25 dažādi dūmu izplatīšanās un daudzuma iestatījumi. Ar komplektā iekļautajiem piederumiem jūs varat noteikt dūmu vai miglas veidu un virzienu. Tālāk ir norādītas trīs galvenās opcijas:

Dūmi

Klasiski, blīvi dūmi, kas atgādina mākoni debesīs. Īsu brīdi paliek dažu desmitu centimetru platībā un pēc tam lēnām izšķīst. Izvēle no 10 dažādiem dūmu līmeņiem. No 1. līdz 3. līmenim šos dūmus var ģenerēt neierobežoti ilgi.

Migla

Izkliedējas telpā vairāku metru attālumā. Lai to izdarītu, uz SmokeGENIE uzvelciet komplektā iekļauto mini ventilatoru. Tas darbojas ar akumulatoru (18650) vai USB-C barošanu, un to var vadīt, izmantojot Magic tālvadības pulti. SmokeGENIE pilnībā nosmidzina vidēji lielu telpu. Tas rada mistisku efektu. Ideāli piemērots kombinācijā ar LED prožektoriem, lai gaismas stari būtu redzami kopā ar jūsu kadriem. Ražotāju testi liecina, ka dūmi saglabājas pat divreiz ilgāk nekā tradicionālie miglas ģeneratori.

Zemi karājas dūmi

Smagi dūmi, kas kādu laiku saglabājas uz galda, glāzē vai ap kādu priekšmetu. Šim nolūkam izmantojiet silikona caurules sūkli (iekļauts komplektā). Unikāls efekts, kas piedāvā daudz radošu iespēju. Tā kā dūmi neizplatās ātri un ir smagāki par gaisu, šķiet, ka dūmi ir saistīti ar konkrētu objektu. Tādējādi ar dūmiem var piepildīt pat glāzes un burkas.

SmokeGENIE praksē

Atkarībā no ventilācijas pakāpes dūmi telpā ir redzami no 10 līdz 45 minūtēm. Komplektā iekļautajā futrālī atradīsiet 3x SmokeGENIE un visus piederumus. SmokeGENIE var izmantot gan tieši ar pogu aizmugurē, gan ar komplektā pievienoto tālvadības pulti. Šai tālvadības pults ir 4 kanāli, kas ļauj lietotājam viegli vadīt SmokeGENIE dūmu aparātus dažādos veidos. Dūmu ražošanu var iedarbināt un apturēt 5 metru attālumā. Ar tālvadības pulti vienlaicīgi var vadīt arī mini ventilatorus un SmokeGENIE dūmu iekārtas. Tālvadības pults darbojas ar 23 A 12V akumulatoru, kas nav iekļauts komplektā. SmokeGENIE darbojas ar divām 18650 tipa baterijām (ar plakanu galviņu). Tās nav iekļautas komplektācijā. Ja izmantojat uzlādējamas 18650 baterijas, uzlādējiet tās, izmantojot SmokeGENIE USB-C pieslēgvietu - pat tad, kad SmokeGENIE tiek izmantots. Pirms lietošanas uz SmokeGENIE vienmēr uzlieciet plastmasas siltuma aizsargu ap kapsulu un vismaz vienu caurulīti, jo kapsula un izeja ir karsta. Komplektā ir iekļautas 3 5 un 10 cm caurules un 3 elastīgas 30 cm caurules. Turklāt korpusā atradīsiet 3 stūra daļas, lai izvadītu dūmus noteiktā virzienā. Lai SmokeGENIE izmantotu praksē, veiciet šādas darbības:

1. Piepildiet 1 no caurspīdīgajām kapsulām ar šķidrumu. Virsū, aiz gumijas vāciņa, ir atvērums, kas paredzēts šim nolūkam. Šķidrums tiek piegādāts 120 ml flakonā, kas ir pietiekams četru stundu nepārtrauktai dūmu ražošanai ar 3. iestatījumu. Pudeles un kapsulas, protams, ir pieejamas arī atsevišķi (skatīt papildu piederumus).
2. Uzskrūvējiet kapsulu uz SmokeGENIE (savienojums ar vītni).
3. Ievietojiet SmokeGENIE divas 18650 baterijas (nav iekļautas komplektā).
4. Nospiediet priekšpusē esošo pogu trīs reizes. SmokeGENIE ir gandrīz uzreiz gatavs lietošanai, tāpēc varat izmantot aizmugurē esošo pogu (vai komplektā iekļauto tālvadības pulti), lai nekavējoties radītu dūmus.

Lietošana SmokeGENIE

Ja esat radošs cilvēks, kuram patīk izmantot dūmus vai miglu, SmokeGENIE ir ideāli piemērots. Ideāli piemērots filmēšanas uzņemšanai, piemēram, lai izlaistu dūmus zem tvaika nosūcēja vai no virtuves. Turklāt SmokeGENIE ir lieliski piemērots arī izmantošanai teātros, lai uz vietas radītu dūmus. SmokeGENIE ir uzreiz gatavs lietošanai, ir viegls, darbojas piecu metru attālumā ar tālvadības pulti (433 MHz) un darbojas stundām ilgi gaidīšanas režīmā, lai, nospiežot pogu, radītu tūlītējus un ilgstošus dūmus. Atšķirībā no tradicionālajām dūmu mašīnām SmokeGENIE gaidīšanas režīmā nerada nevēlamas "pīpēšanas" dūmus.

Tehniskās specifikācijas SmokeGENIE

Kopā ar SmokeGENIE mēs piegādājam 6 kapsulas dūmu šķidrumam. To patēriņa ilgums ir vismaz 100 stundas, un tās ir pieejamas atsevišķi (skatīt papildu piederumus). SmokeGENIE kapsulu piepildiet ar speciālu SmokeGENIE šķidrumu, kas izgatavots no pārtikas produktiem droša augu glicerīna un propilēnglikola. Pasākumu komplektā atradīsiet 2 x 120 ml. Dūmus ir droši ieelpot cilvēkiem un dzīvniekiem iekštelpās. Kapsulā ietilpst 9 ml SmokeGENIE šķidruma, ar ko pietiek vidēji 15 minūšu dūmu ražošanai. Citu ražotāju šķidrums nav piemērots. SmokeGENIE kapsula lietošanas laikā sasilst. Kad kapsulas plastmasas vāciņš no violetas kļūst oranžs, kapsula ir pārāk karsta, lai tai pieskartos. Kapsulas apvalks ir izgatavots no karstumizturīga, triecienizturīga un pret plīšanu izturīga polimēra materiāla.

Kapsulas apakšdaļā ir 1/4" skrūves vītne. Tas ļauj piestiprināt SmokeGENIE pie statīva, skavas vai cita rīka (skatīt papildu piederumus). Pasākumu komplekta SmokeGENIE dūmu mašīnām ir īpaša apakšdaļa, kas ļauj uz GENIE trīsstūra uzvilkt visas 3 SmokeGENIE dūmu mašīnas. SmokeGENIE tiek piegādāts ļoti pilnā komplektācijā, ieskaitot korpusu, GENIE trīsstūri, kapsulas, piederumus, šķidrumu, tālvadības pulti un ventilatorus. Jums tikai jāsagatavo baterijas.

Zemāk ir norādīts lietošanas ilgums:

Bateriju izmantošana, pamatojoties uz divām 3200 mAh baterijām.

- 1. režīms: 144 minūtes
- režīms: 103 minūtes
- režīms: 51 minūte
- režīms: 38 minūtes
- režīms: 30 minūtes
- pozīcija: 26 minūtes
- 7. pozīcija: 22 minūtes
- pozīcija: 19 minūtes
- pozīcija: 15 minūtes
- pozīcija 10: 11 minūtes

Uzlādēšana, izmantojot USB-C, ir iespējama neierobežotam lietošanas laikam.

Šķidruma patēriņš, pamatojoties uz pilnu 9 ml kapsulu:

- Stāvoklis 1: 90 minūtes.
- 2. režīms: 60 minūtes
- režīms: 31 minūte
- 4. režīms: 23 minūtes.
- 5. režīms: 18 minūtes
- Pozīcija 6: 16 minūtes
- 7. pozīcija: 13 minūtes
- 8. statīvs: 11 minūtes
- 9. statīvs: 9 minūtes
- 10. pozīcija: 7 minūtes

Gaidīšanas laiks: 120 minūtes. Šajā režīmā dūmi ir pieejami nekavējoties (nav gaidīšanas laika).

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis laiks ir aptuvens.

Produkta veidsCiti Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse