V-Mount Baterijas - D-Tap power cable Newell for Pravaha - ātri pasūtīt no ražotāja


The Newell D-Tap power cable will allow you to become independent of a traditional power supply when working with your Newell Pravaha LED light. With it you will connect your light source to a battery pack equipped with a D-Tap socket.

D-Tap power cable Newell for Pravaha

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

1445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

43503
5907489646864
Newell

Jauns

01.05 - 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apraksts

Newell D-Tap strāvas kabelis ļaus jums kļūt neatkarīgam no tradicionālā barošanas avota, strādājot ar Newell Pravaha LED apgaismojumu. Ar to jūs savienosiet savu gaismas avotu ar akumulatoru, kas aprīkots ar D-Tap ligzdu. Kabeļa garums ir 1 metrs. Leņķiskie spraudņi palīdzēs parūpēties par ērtu piekļuvi jūsu ierīcēm.

Galvenās produkta funkcijas

  • Newell D-Tap strāvas kabelis Newell Pravaha lampai
  • Ļauj pievienot Newell Pravaha lampu ārējam akumulatora blokam (piem., V-mount)
  • saderīgs ar baterijām, kas aprīkotas ar D-Tap ligzdu
  • leņķa spraudņu izvietojums atvieglo kabeļu tīrību
  • ideāla izvēle radošiem cilvēkiem, kuri vēlas būt neatkarīgi no tradicionālajiem barošanas avotiem
  • kabeļa garums: 1 metrs

Iegūstiet neatkarību no barošanas avota

Vai vēlaties izmantot savu Newell Pravaha LED apgaismojumu vietās, kur nav piekļuves strāvas rozetēm? Izvēlieties Newell D-Tap strāvas kabeli, pievienojiet to akumulatoram un izbaudiet jaudīgu gaismas avotu jebkurā vietā, lai izveidotu fotoattēlus vai videoklipus.

Akumulators ar V-veida stiprinājumu

Ārējie strāvas avoti, kas aprīkoti ar D-Tap ligzdām, kļūst arvien populārāki filmu un fotogrāfijas nozarē. V-mount akumulatori nodrošina ilgu darbības laiku bez nepieciešamības pievienot lampu elektrības kontaktligzdai. Nodrošiniet optimālu apgaismojuma komfortu studijā un ārā. Apvienojiet savu Newell Pravaha zibspuldzi ar uzlādējamu akumulatoru, kas aprīkots ar D-Tap pieslēgvietu, un iegūstiet vēl lielāku rīcības brīvību.

Akumulatori, kas aprīkoti ar D-Tap pieslēgvietu, OBLIGĀTI jāiegādājas atsevišķi.

Organizēta darbstacija

Newell D-Tap strāvas kabelis, kas paredzēts Pravaha, ļaus jums izveidot sakārtotu darbstaciju. Tā garums ir 1 metrs, kas ļaus saglabāt optimālo attālumu starp lampu un akumulatoru, kā arī izvairīties no nevajadzīgas kabeļu jucekli. Pateicoties spraudņu leņķiskajam izvietojumam, kabeļi neizcelsies un piekļuve aprīkojumam kļūs ērtāka.

Izpētiet Newell Pravaha lampu

Newell RGB Pravaha ir daudzpusīga LED lampa, kas paredzēta videogrāfiem un fotogrāfiem, kuri vēlas augstu gaismas atdevi, plašu krāsu temperatūras regulēšanas diapazonu, daudzām krāsām HSI un RGBCW sistēmās un piekļuvi gataviem specefektiem. Visas šīs funkcijas ir iekļautas kompaktā korpusā ar iebūvētu dzesēšanas sistēmu, kas ir ideāli piemērota lietošanai mājās, studijā, komercdarbībā vai ārpus telpām. Ierīci var vadīt attālināti vai ar viegli nolasāmu LCD displeju. Iekļautais difuzors nodrošina vēl lielāku gaismas atdevi, un Bowens sistēmas stiprinājums ļauj lampai pievienot desmitiem citu modifikatoru.

NEWELL RGB PRAVAHA LED LAMPA NAV KOMPLEKTA DAĻA UN TĀ JĀIEGĀDĀ PERSONĪGI.

40 mēnešu garantija

Ja meklējat aprīkojumu, kas kalpos gadiem ilgi, lieciet uz kvalitāti un pieredzi. Newell ir zīmols, kas ir tirgū kopš 2009. gada, kas specializējas filmu un fotogrāfijas nozarē izmantojamo iekārtu un piederumu ražošanā. Katram produktam ir 40 mēnešu garantija. Izvēloties Newell D-Tap strāvas kabeli, jūs esat pārliecināts par pienācīgu atbalstu, ja rodas problēmas saistībā ar tā darbību!

Specifikācija

  • modelis: Newell D-Tap strāvas kabelis, kas paredzēts Pravaha
  • vidējā kravnesība: 3,2A* 300V= 960W
  • maks. kravnesība: 3,7A* 300V= 1110W
  • maksimālais spriegums: 300 V
  • maks. darba temperatūra: 80°C
  • līdzstrāvas spraudņa izmēri: 5,5 x 2,5 mm
  • Maks.
  • garums: 1 m

Komplekta saturs

  • Newell D-Tap strāvas kabelis priekš Pravaha
PiemērotsNewell Pravaha
SavienojumiD-tap
Garums, m1

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse