Soft filtri - Hoya filtrs Miglas difuzors Mist Diffuser No1 72mm - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Augstas kvalitātes filtrs no Hoya Creative sērijas
  • Rada maigu un stilīgu kinematogrāfisku efektu
  • Izkliedē gaismu un samazina kontrastu
  • Plāns alumīnija rāmis
  • Objektīviem ar 72 mm filtra vītni

Hoya filtrs Miglas difuzors Mist Diffuser No1 72mm

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

4245 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

16486
0024066074188
Hoya

Jauns

iespējams pēc 15.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 15.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Par sēriju
MIST DIFFUSER BLACK ir maiga tipa filtrs, kas izkliedē gaismu un slāpē kontrastu starp izgaismojumiem un ēnām, radot izsmalcinātas nianses, kas atgādina filmas ainas. MIST DIFFUSER BLACK skaistums ir tas, ka jūs varat iegūt kinematogrāfiskas tekstūras uz vietas, bez retušas.

Veids NO0,5 un NO1
MIST DIFFUSER BLACK Nr. 0,5 ir diezgan smalks izkliedējošais efekts, tāpēc filtrs ir ideāli piemērots vidē ar spēcīgu aizmugurējo apgaismojumu. Tipam Nr. 1 ir salīdzinoši spēcīgāka gaismas izkliedēšanas ietekme, tāpēc filtrs lieliski darbojas vājā apgaismojumā.

Video un kino
Kinematogrāfiskais efekts ir lielisks ne tikai fotogrāfijā, bet arī video un filmās. Tas mazliet atgrūž šo neseno "pārmērīgas asuma pakāpes" tendenci un piešķir senatnīgu izskatu, kas ir uzticami atkārtojams dažādās kamerās un objektīvos.
MIST DIFFUSER BLACK arī novērš laikietilpīgo darbu, lai pēcapstrādes laikā pievienotu difūzijas efektu, un nodrošina tūlītēju atgriezenisko saiti filmēšanas laukumā.

Iespaidīgai gaismai nakts ainavā
Izkliedējot gaismu ap gaismas avotiem un apspiežot ēnu kontrastus, attēls iegūst stilīgu kinematogrāfisku izskatu. Atšķirībā no parastajiem mīkstajiem filtriem MIST DIFFUSER BLACK nebalina attēlu.

Izlīdzina ādu
Pateicoties maigajam efektam, MIST DIFFUSER BLACK izlīdzina ādas tekstūru un samazina kopējo kontrastu. Tas modeļiem piešķir stilīgu izskatu, tāpēc filtrs ir ideāli piemērots portretu uzņemšanai.

Atšķirība starp NO0,5 un NO1
HOYA MIST DIFFUSER BLACK ir pieejams Nr. 0,5 un Nr. 1. Salīdzinot ar citiem mīkstajiem filtriem, MIST DIFFUSER BLACK No1 nebalina attēlu, un salīdzinājumā ar No0,5 tam ir lielāks gaismas izkliedēšanas efekts spēcīgā apgaismojumā vai nakts ainās. Filtrs Nr. 0,5 rada smalkāku efektu, tāpēc filtrs ir ideāli piemērots pat spēcīgā aizmugures apgaismojumā vai situācijās, kad kameras tuvumā ir spēcīgi gaismas avoti.

Padomi fotografēšanai
  • Miglas difuzors MIST DIFFUSER BLACK Nr. 0,5 un Nr. 1 ir ieteicams izmantot dažādām ainām. Nr. 0,5 ir piemērots nakts ainām un aizmugures apgaismojuma ainām, kad saule sāk rietēt, savukārt Nr. 1 ir piemērotāks priekšēji izgaismotām vai vāja apgaismojuma situācijām.
  • Mīkstuma efekts ir spēcīgāks, ja objektīva fokusa attālums ir telefoto pusē, un vājāks platleņķa pusē.
  • Efekts var mainīties atkarībā no gaismas avota veida un citiem fotografēšanas apstākļiem, piemēram, slēdža ātruma.
  • Skatu meklētājā redzamais efekts un uzņemšanas rezultāts (atkarībā no drukas, monitora izmēra utt.) var atšķirties.
  • Galīgais rezultāts mainīsies arī atkarībā no ekspozīcijas kompensācijas, tāpēc, ja nepieciešams, ieteicams izmantot ekspozīcijas kompensāciju.
Filtra izmērs72mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock