Plecu somas - Peak Design pleca soma Everyday Messenger V2 15", kokogļu krāsā BS-15-BL-2 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ērta kurjera soma
  • Ietilpst DSLR, trīs objektīvi un piederumi
  • FlexFold sadalītāji aprīkojuma organizēšanai
  • Klēpjdatora maciņš līdz 15" ierīcei
  • Ūdensnecaurlaidīgs apvalks

Peak Design Everyday Messenger V2 15 Charcoal

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

19545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

1268
BS-15-BL-2
0818373020132
Peak Design

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Peak Design sadarbojās ar slaveno piedzīvojumu ceļotāju/fotogrāfu Treju Ratklifu, lai radītu somu, kas pielāgojas jūsu aprīkojumam un dzīvesveidam neatkarīgi no tā, kur jūs dodaties un ko nesat līdzi. To darot, mēs pārveidojām gandrīz visus klasiskā kurjeru somas aspektus, sākot no MagLatch aizdares, origami iedvesmotajiem FlexFold sadalītājiem, līdz laikapstākļiem izturīgajam paplašināmajam aizsargapvalkam (400D neilona audekls) un hiperregulējamai iekšpusē polsterētai drošības jostas siksnai. Īpaši Capture klipu stiprinājuma punkti un priekšējais piekļuves panelis ir paredzēti zibens ātrai piekļuvei fotogrāfijai, droniem un ikdienas piederumiem. Šī soma ir paredzēta radošiem cilvēkiem, ceļotājiem, braucējiem uz darbu un ikvienam, kas ir starp tiem.

Atjauninātas V2 funkcijas (2018. gada maijs): Bagāžas caurlaide aizmugurējā panelī, uzlabotas FlexFold starpsienas, izturīgāks audums mazajām iekšējām kabatām un uzlabota ārējā apvalka apstrāde pret laikapstākļiem. V2 pieejams kokogļu un pelnu krāsā, V1 joprojām pieejams Tan krāsā par pazeminātu cenu, kamēr krājumi ir pieejami.

Kamerām vai ne
Šī nav tikai fotokameras soma. Ar noņemamām starpsienām un iekšējo izkārtojumu, kas paredzēts ceļotājiem un cilvēkiem, kuri dodas uz darbu, ikdienas Messenger ir domāta ikvienam.

Vieta visam
Beidziet vēlēties, lai jūsu somā būtu ideāla kabata vienai lietai, ko vienmēr nēsājat līdzi. Everyday Messenger ir pārdomāts izkārtojums ar unikālu un daudzpusīgu kabatu komplektu, kurā var ievietot gandrīz jebko.

Stingra daudzpaneļu konstrukcija
Kopā ar regulējamu aizdares sistēmu šī unikālā konstrukcija ļauj somai paplašināties un sarauties, nezaudējot formu.

Flex-fold sadalītāji
Origami iedvesmotās starpsienas ir daudzpusīgas un novērš tukšo vietu. Katrai somai ir 2 regulējamas starpsienas.

Rokasgrāmatu un planšetdatoru maciņi
Specializēta, aizsargāta klēpjdatora kabata ar tablešu/dokumentu ieliktni ir pieejama, neatverot somas galveno nodalījumu.

Ietilpst viss jūsu komplekts
Ar 15" modeļa somu var nēsāt pilnu ikdienas fotokomplektu - līdz pat pilna kadra DSLR ar 3 objektīviem un piederumiem.

Drona nēsāšana
Ideāls izmērs, lai ietilpinātu DJI Mavic un DJI Spark ar kontrolieri un piederumiem, un jums būtu pietiekami daudz brīvas vietas.

Viegli pārnēsājiet statīvus
Iebūvēta statīvu pārnēsāšanas funkcija darbojas ar gandrīz visiem statīviem, sākot no ceļojumu līdz pilna izmēra modeļiem. Somai ir pievienota silikona siksna, kas ļauj noturēt statīva kājas kopā pārnēsāšanas laikā.

Patentētā MagLatch™
MagLatch™, iespējams, ir vienīgais jebkad izstrādātais somas aizdares mehānisms, kas nav jāskatās, to var lietot ar vienu roku, tas ir kluss un drošs. Tam ir magnētiska aizdare un 4 kāpņu bloķēšanas punkti, kas ir kniedēti uz nerūsējošā tērauda iekšējās plāksnes. Magnēts aizķer plāksni, radot mīkstu aizdari bez slēdzenes. Pēc tam vienkārši pavelciet uz augšu fiksatoru, un tas droši aizslēgsies uz tuvākajām kāpnēm. Lai noņemtu, pavelciet uz augšu fiksatora rokturi.

Uztveršanas stiprinājuma punkti
2 īpaši Capture klipšu stiprinājuma punkti ātrai piekļuvei kamerai no ārpuses.

Ātrās piekļuves augšējais rāvējslēdzējs
Augšējais rāvējslēdzējs nodrošina piekļuvi galvenajam nodalījumam bez aizdares.

Papildu ātras piekļuves kabata
Priekšējā piekļuves paneļa zona nodrošina paplašināmu vietu mazākiem priekšmetiem

Krāsu kodētas šuves
Krāsaini kodētas iekšējās kabatas šuves palīdz uzturēt organizētu fotografēšanas procesu, atdalot izlādējušās baterijas un pilnas atmiņas kartes.

Sānu kabatas ar stiprinājumu
2 sānu kabatas nodrošina ātru piekļuvi atslēgām, objektīva vāciņiem un viedtālruņiem. Vienā no sānu kabatām atrodas slēpta atslēgu/ID stiprinājums ar integrētu Anchor Link savienotāju.

Atļauts pārvadāt rokas bagāžā
Visas lielākās aviokompānijas ir apstiprinājušas somu kā rokas bagāžu. Abi izmēri viegli iekļaujas zem lidmašīnas sēdekļiem.

Soma vēstnecim vai plecu somai
Ar hiperregulējamu siksnu var pārvērst somu no kurjerpasta somas par zemu novietotu plecu somu.

2 collu iekšpusē polsterēta siksna
Ātri regulējama 2 collu polsterēta cauruļveida siksnas siksna viegli pārnēsā smagas kravas. Turklāt ārējā polsterējuma neesamība nozīmē tīru izskatu bez liekām grūtībām.

Universāla stabilizatora siksna
Stabilizatora siksnu var nēsāt krustu šķērsu (kā standarta kurjera somu) vai ap vidukli, lai sadalītu kravu un nodrošinātu stabilitāti.

Pret laikapstākļu iedarbību izturīgs apvalks
Laikapstākļiem izturīgs 400D neilona audekla apvalks ar augsta blīvuma polsterējumu un DWR pārklājumu. Augstākās kvalitātes ārējie rāvējslēdzēji, kas izturīgi pret laikapstākļiem.

Augstākās kvalitātes materiāli un konstrukcija
Ar hipalonu pastiprināti un ar stieņiem sastiprināti stiprinājuma punkti. Gludas drošības jostas stila siksnas. Mīksts, izturīgs kokvilnas auduma maisījuma auduma audums aizsardzībai, izturībai un greznai sajūtai.

Nekādi karājas siksnu gali
Mēs centāmies radīt īpaši tīru dizainu bez jebkādiem karājas siksnu galiem. Pat stabilizatora siksna diskrēti iestrādāta somas sānu sieniņās.

Klasiska forma
Iedvesmojoties no 1960. gadu klasiskajām kurjeru un fotoaparātu somām, Everyday Messenger apvieno gadsimta vidus formas faktorus ar augstas veiktspējas materiāliem.

Produkta veidsPlecu soma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse