Vairs neražo - Walimex mantona foto soma New York L 18887

Ietilpīga plecu soma kamerai un aksesuāriem

Walimex mantona foto soma New York L 18887

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
2193
18887
4250234588874
Walimex

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Mantona piedāvātā plecu soma ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem. Tā ir ietilpīga, un pietiks vietas kamerai, 4 objektīviem un dažādiem aksesuāriem, kā arī ir iespējams piestiprināt fotostatīvu. Somas saturu iespējams ērti organizēt ar Velcro starpsienām, kas reizē arī nodrošina pret triecieniem. Somai ir atsevišķs nodalījums dokumentiem, tīklveida nodalījums dažādiem aksesuāriem, kā arī elastīgi nodalījumi pudelēm vai citiem lielākiem priekšmetiem. Somai ir polsterēta, ērta plecu siksna, kā arī speciālas kājiņas, lai somu varētu droši novietot uz dažādām virsmām bez sasmērēšanas.

 

Tehniskie parametri:

Ārējais izmērs

47x31x26cm

Iekšējais izmērs

40x25x20cm

Svars

~2kg

  • maināmi nodalījumi 2 spoguļkamerām, 2 objektīviem, 2 zibspuldzēm un daudziem piederumiem
  • daudz glabāšanas iespēju iekšējos un ārējos nodalījumos un kabatās (piemēram, 1 priekšējais nodalījums, 1 aizmugurējais nodalījums, 3 filtru nodalījumi)
  • ar statīva stiprinājumu un noņemamu plecu siksnu
  • slēptu bīdāmo aizdari
  • ar 5 maināmiem sadalītājiem
  • ar ērtu lietus aizsargpārsegu
  • pirmās klases meistarība un kvalitāte


Precīza apdare un elastība
mantona photobag New York ir ideāls somas formas fotogrāfs ar pietiekami daudz vietas līdz pat 4 objektīviem un daudziem piederumiem, augstās prasības attiecībā uz darbu un dizainu padara šo somu par ideālu kompanjonu. Tas ir ļoti elastīgs un piedāvā daudz pārdomātu papildu nodalījumu daudz vairāk nekā tikai foto piederumiem

Individuāls interjera izkārtojums perfektai aizsardzībai
Ar 6 Velcro piestiprinātiem atdalīšanas spilveniem jūs varat var individuāli pielāgot somas iekšpusi, lai tas atbilstu jūsu aprīkojumam. Somas sienas ir polsterētas ar biezu putuplasta gumijas slāni un tādējādi spēj absorbēt pat smagus triecienus. Nodalījums priekšpusē un nodalījums uz somas vāka nodrošina optimālu ietilpību turpmākiem piederumiem vai personīgajiem priekšmetiem. Dokumentu nodalījums aizmugurē nodrošina vietu drošai dokumentu glabāšanai.

Augsts pārnēsāšanas komforts un optimāla aizsardzība pret lietus
Plata, polsterēta un gumijota plecu siksna nodrošina maksimālu nēsāšanas komfortu pat ar lielu svaru. Augšpusē atrodams arī ērts rokturis pārnēsāšanai ar pastiprinātām šuvēm. Apakšā soma ir aprīkota ar statīva stiprinājumu, un kājas nodrošina drošu stāvēšanu bez liekas ubakas netīrības. Priekšpusē ir viegli piestiprināma, integrēta lietus aizsardzība sliktos laikapstākļos.



Vispārīga informācija

Produkta krāsa Melns
Slēgšanas sistēmas Klikšķa aizdari, rāvējslēdzējs
Materiāls Poliestera maisījums
Svars 2000 g< /td>
ātrā piekļuve
noņemams kameras ieliktnis

Specifikācijas

statīva stiprinājums

Dati ārpus

< /tr>
Platums (iekšpusē) 200 mm
Platums (ārpuse) 310 mm
Garums (ārpuse) 470 mm
Augstums (ārpuse) 260 mm
Garums (iekšā) 400 mm
Nodalījumu skaits Daudzi

Iepakojums

< td>265 mm
Apkārtmērs 1653 mm
Iepakojuma augstums
Iepakojuma garums 467 mm
Iepakojuma materiāls Polybag
Iepakojums ar Euro caurums
Svars iesk. Iepakojums 2119 g
Iepakojuma platums 328 mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.