Vairs neražo - Manfrotto Active Shoulder Bag 7


  • Ērta Advanced kolekcijas pleca soma
  • Ietilpina profesionālo spoguļkameru un papildu objektīvus
  • Vairākas kabatiņas mazākiem piederumiem
  • Ļauj viegli piekļūt kamerai
  • Aizsargā no satricinājumiem un lietus

Manfrotto Active Shoulder Bag 7

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
26281
7290105219756
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

When in the mood to travel light, the black Active Shoulder Bag 3 from Manfrotto is the way to go. This camera bag will store, protect and hold a medium DSLR & 2 Lenses. Photographers will appreciate the top flap that opens outward for easier access to gear. Your shoulder bag features zipper closure, dual size pockets, padded top handle, and a detachable shoulder strap. Made of tough nylon, the Active Shoulder Bag 3 is both strong and durable.

Material Nylon
Type of Closure Zipper
Carrying/Transport Options Padded top handle
Shoulder strap
Tripod Holder No
Exterior Dimensions 9.1 x 11.2 x 7.3" / 23.1 x 28.4 x 18.5 cm
Interior Dimensions 7.9 x 10.2 x 6.3" / 20.1 x 25.9 x 16.0 cm
Weight 1.76 lb / 798.3 g



Manfrotto Advanced sērijas pleca somas ir paredzētas visu veidu un izmēru kameru pārnēsāšanai, sākot no kompaktās sistēmas kamerām un superkompaktām kamerām ar liela izmēra attēla sensoriem līdz pat pilnkadra digitālajām spoguļkamerām ar papildu objektīviem un piederumiem (atkarībā no izmēra). Šīs somas ir funkcionāls risinājums, kas nodrošina pietiekami daudz vietas svarīgākajam foto aprīkojumam un atsevišķiem mazākiem piederumiem, piemēram, baterijām un atmiņas kartēm. Tās ir ļoti ērti pārnēsājamas un garantē ergonomisku piekļuvi kamerai, atveroties tuvu korpusam un uz āru. Manfrotto aizsardzības sistēma nodrošina uzticamu visa jūsu fotografēšanas aprīkojuma aizsardzību, savukārt iekļautais lietus pārvalks garantē papildu drošību sliktu laikapstākļu gadījumā.     

Šis somas modelis ietilpina profesionālā līmeņa digitālo spoguļkameru ar piestiprinātu objektīvu un 2‑3 papildu objektīvus + piederumus.

Somas veidsplecu soma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.