Plecu somas - Manfrotto shoulder bag Pro Light Bumblebee (MB PL-BM-10) - ātri pasūtīt no ražotāja


  • Ērta Messenger stila Manfrotto pleca soma
  • Ideāli piemērota DSLR ar zūmobjektīvu un 2 papildu objektīviem
  • Klēpjdatora nodalījums 13 collu ierīcei
  • Vairākas papildu kabatas aksesuāriem
  • Regulējama plecu siksna

Manfrotto shoulder bag Pro Light Bumblebee (MB PL-BM-10)

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

13945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

34303
MB PL-BM-10
8024221668018
Manfrotto

Jauns

24.04 - 04.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 05.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 05.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 04.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Holds DSLR, 24-70 2.8, 2 Lenses, Flash
  • Padded Compartment for 13" Laptop
  • Noise-Free Fabric Closure
  • Padded Interior Touch-Fastening Dividers
  • Elastic Side Straps for Mini Tripod

Manfrotto Bumblebee M-10 PL ir profesionāla kameras Messenger stila soma, kas paredzēta pastāvīgā kustībā esošiem fotogrāfiem. Šī īpaši ietilpīgā, plānā profila soma ir izstrādāta, lai tajā varētu ietilpināt profesionālo kameras piederumu komplektu, kā arī 13 collu klēpjdatoru, tai pašā laikā nodrošinot ilgstošas valkāšanas komfortu. Tās sadalītāji ar oriģinālo kameras aizsardzības sistēmu droši aizsargā kompaktās sistēmas kameras/spoguļkameras korpusu ar pievienotu 24‑70/2.8 objektīvu, kā arī divus papildu objektīvus (t.sk. 70‑200/2.8), rokas stabilizācijas iekārtu un daudzus citus aksesuārus. Visus šos piederumus ir iespējams ātri izņemt, izmantojot augšējo rāvējslēdzēja atvērumu. Īpaši izstrādāta siksna XtraSecure fiksē rokas stabilizatora kustīgo daļu. Šī soma ietilpina arī spoguļkameras komplektu ar pievienotu bateriju bloku, kad nav ievietots klēpjdators.

Oriģinālā sistēma AirSupport ne tikai sadala svaru pa garo un plato pleca spilventiņu, bet arī maksimāli uzlabo gaisa caurlaidību. Liela EasyGrip sprādze ļauj pielāgot plecu siksnas garumu vien pāris sekundēs, ļaujot ātri uzlikt somu un doties tālāk. Ūdensnecaurlaidīgs Rip‑Stop neilona/poliestera audums, ITW Nexus sprādzes un Duraflex detaļas padara šo somu gan īpaši vieglu, gan pietiekami stipru, lai tā spētu izturētu visintensīvāko lietošanu, nodrošinot ilgstošu aizsardzību lielam aprīkojuma daudzumam.

Šo somu var atvērt, izmantojot Velcro aizdari vai sprādzes. Lietojiet klusinātāju NoiseFree Velcro, kad nepieciešama īpaši klusa somas izmantošana. Elastīgais statīva savienojums NeverLose ir vienmēr gatavs nostiprināt trijkāji, monopodu vai kameras kātu. Somas ārpusē ir pieejamas vairākas rāvējslēdzēja un elastīgās kabatas aksesuāru un ūdens pudeles uzglabāšanai. Šis somas modelis ir nokomplektēts ar saules/lietus pārsegu DuoFace, kas nodrošina īpašu aizsardzību skarbos laika apstākļos un atstaro saules gaismu, tādējādi neļaujot aprīkojumam sakarst vai samirkt visas dienas garumā. Nēsājiet šo somu uz pleca, šķērsām pāri ķermenim vai aiz pārnēsāšanas roktura, ko varat arī piestiprināt pie bagāžas ratiņu roktura ērtākai ceļošanai.       

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse