Vairs neražo - Fotosoma Manfrotto Bumblebee M-30PL Mess (MB PL-BM-30)


  • Ērta Messenger stila Manfrotto pleca soma
  • Ideāli piemērota DSLR ar zūmobjektīvu un 3 papildu objektīviem
  • Klēpjdatora nodalījums 15 collu ierīcei
  • Vairākas papildu kabatas aksesuāriem
  • Regulējama plecu siksna

Fotosoma Manfrotto Bumblebee M-30PL Mess (MB PL-BM-30)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
34304
MB PL-BM-30
8024221668025
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

  • Ārējie statīva savienojumi — šai somai ir opcija un atbilstošie savienojumi, lai ārēji piestiprinātu statīvu.
  • UV aizsardzība — iekļautā lietus aizsarga sudraba puse novērš tiešu saules staru iedarbību un neļaus jūsu digitālajam aprīkojumam pārkarst.
  • Ūdens atgrūdošs līdzeklis — audumam īpaši uzklāts pārklājums padara to izturīgu pret mitrumu.
  • Rokas bagāža — šī soma atbilst standartam, lai to varētu izmantot kā rokas bagāžu. (Ņemot vērā nepārtraukti mainīgos ierobežojumus, pirms izlidošanas sazinieties ar savu pārvadātāju.)
  • Ratiņu savienojums — lai ērti pārvietotu riteni, vienkārši pabīdiet paredzēto siksnas savienotāju pāri jebkuram standarta ratiņu vai bagāžas rokturim.
  • Kameras aizsardzības sistēma — Manfrotto CPS — kameru aizsardzības sistēma ir īpaši izstrādāta un pārbaudīta laboratorijā, lai garantētu visaugstāko aizsardzības līmeni un triecienizturību tur, kur tas patiešām ir svarīgi.
  • Saderīgs ar klēpjdatoru — pasargājiet savu klēpjdatoru transportēšanas laikā šajā nodalījumā. (Precīzus izmērus skatiet maisiņā)
  • Elastīgi sadalītāji — šiem pielāgotajiem sadalītājiem ir iespēja vajadzības gadījumā nolocīt vai izvilkt, lai aizsargātu jūsu aprīkojumu īpašās situācijās.
  • Lietus aizsargs — iekļauts salokāms aizsargs, kas pēc uzstādīšanas rada barjeru starp mitro somas ārpusi un sauso iekšpusi.
  • Maināmi sadalītāji — gan modulāri, gan ērti lietojami sadalītāji ļauj pielāgot somas iekšpusi savam aprīkojumam, izveidojot jums precīza izmēra nodalījumu.



Manfrotto Bumblebee M-30 PL kameras kurjera soma ir profesionāla kameru kurjersoma, kas paredzēta āra šāvējiem, kuri vienmēr ir kustībā. Šī īpaši ietilpīgā, plānā profila soma ir veidota tā, lai aizsargātu profesionālu kameras komplektu un 15 collu klēpjdatoru, vienlaikus nodrošinot ilgstošas ​​valkāšanas komfortu. Tā raksturīgā dizaina kameras aizsardzības sistēmas sadalītāji aizsargā DSLR korpusu ar pievienotu objektīvu 70-200/2,8, kā arī 3 objektīvus, rokas kardānu un daudzus piederumus. Tos var ātri izņemt caur augšējo rāvējslēdzēja atveri. Īpaši izstrādātā XtraSecure siksna notur rokas kardāna kustīgo daļu stabilu. Somā ir arī satverts DSLR komplekts, ja nav ievietots klēpjdators.

Īpašā AirSupport muguras un jostas sistēma ne tikai sadala svaru starp garo un plato plecu polsterējumu, bet arī palielina gaisa caurlaidību, pateicoties gaisa plūsmas tīkla kanālam. Liela EasyGrip sprādze pielāgo plecu siksnas garumu sekundē, ļaujot ātri pārmest somu pāri ķermenim un veikt nākamo kustību. Ziņojuma ūdensnecaurlaidīgais Rip-Stop neilona/poliestera audums, dobās ITW Nexus sprādzes un Duraflex aparatūra padara iepakojumu gan īpaši vieglu, gan pietiekami izturīgu, lai izturētu visintensīvāko lietošanu, nodrošinot ilgstošu aizsardzību lielam aprīkojuma daudzumam.

Ziņnesis atveras, izmantojot Velcro aizdari vai sprādzes. Izmantojiet NoiseFree Velcro trokšņa slāpētāju īpaši diskrētai lietošanai. Elastīgais NeverLose statīva savienojums vienmēr ir gatavs nostiprināt mini statīvu, monopodu vai kameras stabu. Ir daudz ārējo rāvējslēdzēju vai izstiepjamu kabatu piederumiem un ūdens pudelei. Šim modelim ir DuoFace saules/lietus pārsegs, kas nodrošina papildu aizsardzību skarbos laikapstākļos un atstaro saules gaismu, uztur inventāru vēsu un sausu visas dienas garumā. Nēsājiet to uz pleca, šķērsām ķermenim vai izmantojot satvērēja rokturi, ko var ievietot arī rullīša rokturī, lai atvieglotu pārvietošanos.



Materiāls

Polsterēts neilons

Slēgšanas veids

Rāvējslēdzējs

statīva turētājs

Priekšējās siksnas ārējā priekšpusē zem atloka, neliela statīva vai cita piederuma piestiprināšanai

Pārnēsāšanas/transportēšanas iespējas

Augšējais rokturis/ratiņu siksna
Plecu siksna

Iekšējie izmēri

31,0 x 42,0 x 12,0 cm

Ārējie izmēri

33,0 x 46,0 x 19,0 cm

Svars

1,20 kg




Manfrotto Bumblebee M-30 PL ir profesionālas kameras Messenger stila kameras soma, kas paredzēta pastāvīgā kustībā esošiem fotogrāfiem. Šī īpaši ietilpīgā, plāna profila soma ir izstrādāta, lai tajā varētu ietilpināt profesionālās kameras piederumu komplektu, kā arī 15 collu klēpjdatoru, tai pašā laikā tiek izmantots lietošanas komforts. Tās sadalītāji ar oriģinālo kameru aizsardzības sistēmu droši aizsargājamās spoguļkameras korpusu ar pievienotu 70‑200/2.8 objektīvu, kā arī trīs papildu objektīvus, rokas stabilizācijas iekārtu un daudzus citus aksesuārus. Visus šos piederumus ir iespējams ātri izņemt, izmantojot augšējo rāvējslēdzēja atvērumu. Īpaši izstrādāta siksna XtraSecure fiksē rokas stabilizatora kustīgo daļu. Šī soma ietilpina arī spoguļkameras komplektu ar pievienotu bateriju bloku, kad nav ievietots klēpjdators.

Oriģinālā sistēma AirSupport ne tikai sadala svaru pa garo un plato pleca spilventiņu, bet arī maksimāli uzlabo gaisa caurlaidību. Liela EasyGrip sprādze ļauj pielāgot plecu siksnas garumu vien pāris sekundēs, ļaujot ātri uzlikt somu un doties tālāk. Ūdensnecaurlaidīgs Rip-Stop neilona/poliestera audums, ITW Nexus sprādzes un Duraflex detaļas padara šo somu gan īpaši vieglu, gan pietiekami stipru, lai tā spētu izturētu visintensīvāko lietošanu, nodrošināt ilgstošu aizsardzību lielam laim daudzumam.

Šo somu var atvērt , izmantojot Velcro aizdari vai sprādzes. Lietojiet klusinātāju NoiseFree Velcro, kad nepieciešams īpaši klusa somas izmantošana. Elastīgais statīva savienojums NeverLose ir vienmēr gatavs nostiprināt trijkāji, monopodu vai kameras kātu. Somas ārpusē ir pieejamas vairākas rāvējslēdzēja un elastīgas kabatas aksesuāru un ūdens pudeles uzglabāšanai. Šis somas modelis ir nokomplektēts ar/lietus pārsegu DuoFace, kas nodrošina īpašu aizsardzību skarbos laika apstākļos un atstaro saules gaismu, tāpēc neļaujot lietot sakarst vai samirkt visas dienas garumā. Nēsājiet šo somu uz pleca, šķērsām pāri ķermenim vai aiz pārnēsāšanas roktura, ko varat arī apstiprināt pie bagāžas ratiņu roktura ērtai ceļošanai.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.