Vairs neražo - Manfrotto shoulder bag Manhattan Speedy 10 (MB MN-M-SD-10) MB MN-M-SD-10


  • Aizsargājoša kameras un klēpjdatora Messenger stila soma
  • Ietilpina kameras aprīkojumu, piem., A7II kit, vai DJI Mavic kit
  • Flexy Camera Shell aizsardzības sistēma pilnībā pielāgotai iekšpusei
  • Paslēpts statīva turētājs
  • Izņemams iekšējais ieliktnis īpaši drošai aprīkojuma uzglabāšanai

Manfrotto shoulder bag Manhattan Speedy 10 (MB MN-M-SD-10) MB MN-M-SD-10

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
34305
MB MN-M-SD-10
8024221668049
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

  • Ietver bezspoguļu, 3 objektīvus, piederumus
  • Polsterēts nodalījums 12 collu klēpjdatoram/iPad
  • Priekšējais atloks ar sprādzēm un augšējo rāvējslēdzēju
  • Polsterēti, pieskārienu nostiprinoši sadalītāji
  • Priekšējās, aizmugurējās un sānu kabatas
  • Ārējā statīva savienojums
  • Augšējais siksnas rokturis
  • Regulējama, polsterēta plecu siksna
  • Izturīgs, ūdeni atgrūdošs ballistiskais neilons
  • Iekļauts lietus pārsegs


Uzglabājiet, transportējiet un aizsargājiet savu augstākās klases bezspoguļa kameru ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu, diviem papildu objektīviem un saistītiem piederumiem, izmantojot pelēko Lifestyle Manhattan Speedy-10 kameras vēstnesi no Manfrotto. Somai ir liels priekšējais atloks ar sprādzes aizdari un augšējais rāvējslēdzējs, lai ērti piekļūtu piederumiem. Polsterēti, ar pieskārienu nostiprināmi sadalītāji ļauj ātri un viegli sakārtot aprīkojumu. Priekšējās, aizmugurējās un sānu kabatas nodrošina daudz vietas maziem priekšmetiem. Somas iekšpusē ir polsterēts nodalījums līdz 12 collu klēpjdatoram vai 12,9 collu iPad Pro.

Fotogrāfi novērtēs krūšu siksnu, kas palīdz stabilizēt somu un samazina nogurumu. Šī siksna darbojas arī kā ratiņu siksna. Pārnēsājiet somu ar augšējo rokturi vai valkājiet ar polsterētu, regulējamu plecu siksnu. Paņemiet līdzi nelielu statīvu vai citu piederumu ar ārējo statīva savienojumu. Ūdeni atgrūdošā ballistiskā neilona konstrukcija ir spēcīga un izturīga. Papildu aizsardzībai somas apakšā ir pārklāts panelis. Somai ir pilns lietus pārvalks.

Ietver augstākās kvalitātes bezspoguļa kameru (piemēram, Sony a7 vai Fujifilm XT Series), ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu un diviem papildu objektīviem, DJI Mavic komplektu vai sākuma līmeņa DSLR (piemēram, Nikon D3400 vai Canon EOS 1300D ), ar pievienotu objektīvu un diviem papildu objektīviem. Polsterēts nodalījums 12" klēpjdatoram vai iPad Pro 12.9". Rāvējslēdzējs ziņojumapmaiņas atloka augšdaļā, lai ātri piekļūtu kameras aprīkojumam.

Materiāls

Ūdeni atgrūdošs ballistiskais neilons un pārklāts apakšējais panelis

Slēgšanas veids

Spradzes un rāvējslēdzēji

statīva turētājs

Jā, ārējais savienojums

Pārnēsāšanas/transportēšanas iespējas

Augšējais rokturis
Regulējama, polsterēta plecu siksna

Iekšējie izmēri

Kopā: 23,01 x 32,99 x 10,99 cm
Kameras nodalījums: 18,99 x 26,0 x 10,0 cm
Personiskais nodalījums: 18,99 x 3,98 x 10,99 cm
Klēpjdators 3 x 2.9.9:9: 2,0 cm

Ārējie izmēri

43,99 x 35,99 x 13,99 cm

Svars

0,88 kg




Manfrotto Manhattan sērijas kameras/klēpjdatora soma Speedy 10 ir ideāli piemēroti pilsētniekiem un visiem tiem, kuri pastāvīgi atrodas kustībā ar savu foto piederumu komplektu.

Manfrotto Manhattan somas ir radītas ērtai pārnēsāšanai ikdienā vai ceļojumā, pārvietojoties ar kājām vai braucot ar riteni. dēļ savam modernajam izskatam, šīs somas būs teicams jūsu sabiedrotais pilsētvides fotogrāfijā.

Pateicoties noņemamajam iekšējam ieliktnim, Speedy 10 ietilpina premium klases bezspoguļa kameru (kompaktās sistēmas kameru), piemēram, Sony A7 vai Fujifilm XT sērija, ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu un divus papildu objektīvus vai sākuma līmeņa spoguļkameru, piemēram, Nikon D3400 vai Canon EOS 1300D, ar pievienotu objektīvu un divus papildu objektīvus. Manfrotto izstrādātā inovatīvā aizsardzības sistēma Flexy Camera Shell ļauj viegli savu somu spoguļkameras vai kompaktās sistēmas kameru turētāja. Izmantojot sarkanos sadalītos sadalītājus, varat pielāgot somu savām fotografēšanas prasībām. Šī ir pirmā reize, kad kamera seko jūsu ikdienas vajadzībām. Speedy 10 ietilpina arī 12 collu klēpjdatoru vai iPad Pro 12.9”.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.