HollylandVenusLivFullHDlivestreamingcamera

  • ērti lietojama kamera tiešraides satura veidošanai un video ierakstīšanai - video blogeriem, tiešraižu veidotājiem, satura radītājiem
  • 4K izšķirtspēja, 120fps, elektroniska attēla stabilizācija, reāllaika autofokuss, precīzs zoom
  • HDR krāsu atbalsts, kvalitatīvs attēls pat vāja apgaismojuma apstākļos, piemērota gan horizontālam, gan vertikālam saturam
  • Wi-Fi un Bluetooth savienojumi, saderība ar visām populārākajām platformām (Facebook, YouTube, Instagram, X, Tiktok, Twitch)
  • Var veidot garas 24/7 tiešraides bez pārkaršanas problēmām, ilgs baterijas darbības laiks, darbojas ar NP-F bateriju vai strāvas kabeli.
  • Iespējama manuāla ISO, ekspozīcijas, baltā balansa un diafragmas atvēruma uzstādīšana, saglabājami režīmi.
  • Vienkārša uzstādīšana, ar iespēju parametrus saglabāt turpmākai lietošanai, lai nākamo tiešraidi varētu sākt ar vienu pieskārienu.

Hollyland VenusLiv Full HD livestreaming camera

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

89945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

34837
VENUSLIV
6970758744881
Hollyland

Jauns

iespējams pēc 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
899.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Izbaudiet nepārtrauktu straumēšanu ar VenusLiv kameru! Atvadieties no kadru stostīšanās un negaidītas izslēgšanas, ko izraisa pārkaršanas problēmas, pateicoties tā uzlabotajai aviācijas un kosmosa līmeņa siltuma izkliedes sistēmai. Straumējiet pārliecinoši un valdziniet savu auditoriju bez pārtraukumiem. Izmantojot RTMP atbalstu, varat viegli straumēt uz Facebook, YouTube, Twitch vai dažādām citām platformām. VenusLiv iebūvētais UVC nodrošina vienmērīgu video straumēšanu, neizmantojot ārējās uztveršanas kartes. VenusLiv, ko darbina HollyOS, piedāvā viedu un lietotājam draudzīgu pieredzi, sniedzot jums pilnīgu kontroli pār ekspozīciju, ISO, baltā balansu un diafragmu. VenusLiv piedāvā reāllaika autofokusu, horizontālu un vertikālu tiešraides straumēšanu un ierakstīšanu, krāsu korekcijas maģiju, precīzas tālummaiņas iespējas un elastīgas savienojamības iespējas. Atbrīvojiet savu radošumu un bez kļūmēm tveriet katru mirkli ar VenusLiv tiešraides straumēšanas kameru.

Atbalsts
RTMP straumēšanai

Izmantojot reāllaika ziņojumapmaiņas protokolu (RTMP), VenusLiv ļauj straumēt saturu, vienkārši ievadot straumēšanas URL. Izbaudiet straumēšanas elastību tādās platformās kā YouTube, Facebook, Instagram, Twitter un citās. VenusLiv saglabā jūsu straumēšanas URL turpmākai izmantošanai, padarot to viegli, vienkārši pieskaroties.

atbalsts
 
stabils
 

Stabils un ātrdarbīgs
interneta savienojums

VenusLiv piedāvā ātrus un uzticamus Wi-Fi vai LAN porta savienojumus, ļaujot jums izvēlēties savām vajadzībām atbilstošo savienojuma opciju.

Iebūvēts UVC
bez piepūles straumēšanai

VenusLiv USB video klase (UVC) nodrošina vienmērīgu video straumēšanu, neizmantojot ārējās uztveršanas kartes. Lai izbaudītu zibens ātru straumēšanu, vienkārši pievienojiet datoru VenusLiv, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.

built
 

Spilgti un ieskaujoši vizuālie materiāli
5 collu skārienekrānā

VenusLiv kamerai ir augstas izšķirtspējas 5 collu skārienekrāns, ko var ērti pagriezt, ļaujot ērti tvert un pārraudzīt tiešraides straumēšanas ainas. Izbaudiet satriecošus vizuālos attēlus un reālistiskas krāsas, kas konkurē ar profesionāliem monitoriem. Pateicoties tā CalMAN krāsu kalibrēšanai, varat paļauties, ka ekrānā redzamās krāsas precīzi attēlo ainu reāllaikā.

  • vibrant1Skārienjutīgs ekrāns
  • vibrant2Krāsu kalibrēšana ar vairākām funkcijām un pakalpojumu moduļi, lai uzlabotu lietotāja pieredzi.

Piedzīvojiet nepārtrauktu straumēšanu visu diennakti

Izbaudiet nepārtrauktu straumēšanu bez apgrūtinošām problēmām, piemēram, kadru stostīšanās vai negaidītas izslēgšanas. VenusLiv piedāvā nevainojamu straumēšanas pieredzi, ko nodrošina uzlabota aviācijas un kosmosa līmeņa siltuma izkliedes sistēma, kas nodrošina optimālu veiktspēju bez pārkaršanas riska. Straumējiet ar pārliecību un valdziniet savu auditoriju bez pārtraukumiem.














Izmantojot ārējo NP-F akumulatoru un līdzstrāvas barošanas avota opcijas, varat nepārtraukti straumēt, lai kur jūs arī aizvestu radošais ceļojums.

Piezīme. Izmantojot vienu NP-F 970 akumulatoru, varat baudīt 4–6 stundu nepārtrauktu straumēšanu.

instant1

Tūlītējs reāllaika autofokuss

VenusLiv ir zibenīgi hibrīda autofokusa iespējas, kas izmanto gan fāzes, gan kontrasta metodes, lai ātri fokusētu priekšplāna objektus, nodrošinot, ka jūsu attēli ir asi un skaidri reāllaikā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties skārienekrāna ērtībām vai fokusa gredzena taustes atgriezenisko saiti, VenusLiv nodrošina vieglu fokusa regulēšanu, lai precīzi uzņemtu vēlamos kadrus.

Horizontāla un vertikāla tiešraides straumēšana un ierakstīšana

VenusLiv var uzstādīt vertikāli vai horizontāli atkarībā no jūsu vēlmēm. Varat straumēt vertikāli tādās platformās kā TikTok, Instagram un YouTube Shorts. Iebūvētais žiroskops ļauj ekrāna lietotāja interfeisam griezties kopā ar kameru, tādējādi atvieglojot darbību.

horizontāli
 

Krāsu korekcijas maģija uzlabo jūsu vizuālo izskatu

Izbaudiet Holilendas pašas izstrādāto funkciju “Krāsu korekcijas maģija”, nodrošinot izcilus tiešraides straumēšanas vizuālos attēlus. Precizējiet krāsas globāli un lokāli, nodrošinot precīzu krāsu atveidi un nokrāsu pielāgošanu ādas toņiem, objektiem un foniem. Katru reizi iegūstiet valdzinošus un precīzus attēlus.

krāsa< /div>
 

Tuviniet ar precizitāti un tveriet satriecošu informāciju

VenusLiv atraisīs jūsu radošumu un sasniegs izcilu attēla kvalitāti, izmantojot uzlabotās 6x tālummaiņas iespējas, apvienojot 3x optisko un 2x digitālo tālummaiņu, lai tuvinātu objektus ar neticamu skaidrību. Ar savu 12 megapikseļu sensoru, regulējamu diafragmu, 80° platu redzes lauku un minimālo fokusa attālumu 0,5 m VenusLiv nodrošina, ka tverat katru detaļu ar izcilu asumu un minimāliem kropļojumiem.

  • zoom1 6x tālummaiņas iespējas

  • zoom2 Regulējama apertūra

  • zoom3 80° plats lauks Skatīt
tālināt
 

Integrācija ar elastīgu savienojamību

VenusLiv piedāvā daudzpusīgas savienojamības iespējas, ļaujot izveidot savienojumu ar vairākām ierīcēm un piederumiem. Ar 3,5 mm mikrofona pieslēgvietu, HDMI interfeisu, USB-C 2.0 interfeisu, USB-C 3.1 saskarni, tīkla interfeisu un citām saderīgām funkcijām VenusLiv nodrošina plašu savienojamības iespēju klāstu, lai uzlabotu jūsu tiešraides straumēšanas pieredzi. USB-C 2.0 digitālais audio interfeiss ir īpaši izstrādāts, lai izveidotu savienojumu ar Lark C1 vai LARK MAX, nodrošinot augstas kvalitātes audio uztveršanu jūsu tiešraides straumēšanas sesijām.

  • integrācija1
  •  
  • integrācija2

Profesionāli iepriekš iestatītas ainas iespaidīgiem rezultātiem

VenusLiv paaugstinās jūsu tiešraides straumēšanu uz nākamo līmeni, izmantojot atlasāmas iepriekš iestatītas ainas. Šīs iepriekš iestatītās ainas, ko izstrādājusi Holilendas pieredzējušā optiskā komanda, ir pielāgotas jūsu īpašajām straumēšanas prasībām, nodrošinot katru reizi izcilus vizuālos rezultātus.

profesionāls
 

Iebūvēta skaņas karte audio vadībai

Papildu skaņas karte nav nepieciešama. Vienkārši pieskaroties ekrānam, izvēlieties kādu no trim reverb opcijām: augsta,vidēja un zema. Sekojiet līdzi jaunumiem, jo mēs pastāvīgi pievienojam jaunus populārus skaņas reverbs, sniedzot jums vēl vairāk iespēju.

iebūvēts
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock