Plecu somas - Camrock Photographic bag Tank X65 - ātri pasūtīt no ražotāja


The Camrock Tank X65 is an enlarged version of the Camrock Tank X60 bag. This bag is designed for professionals and amateurs who want to carry an above-average amount of gear. The large capacity goes hand in hand with functionality and comfort of use.

Camrock Photographic bag Tank X65

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

7844 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

9901
5901891100471
Camrock

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Camrock Tank X65 ir palielināta somas Camrock Tank X60 versija. Soma paredzēta profesionāļiem un amatieriem, kuri vēlas nēsāt līdzi ekipējumu virs vidējā. Liela ietilpība iet roku rokā ar funkcionalitāti un lietošanas ērtumu. Izgatavots no labākajiem materiāliem, nodrošina augstu izturību un pārvadāšanas drošības aprīkojumu. Somai ir statīva stiprinājums un izvelkamais lietus pārsegs.

Apraksts:
- var ievietot 2-3 korpusus, līdz 12 objektīvus, vairākas zibspuldzes un virkni citu piederumu
- iespēja konfigurēt līdz 18 kamerām,
- 2 ārējās kabatas ar rāvējslēdzēju
- divas ārējās kabatas sieta
- 3 iekšējās kabatas ar rāvējslēdzēju
- siksnas statīva piestiprināšanai apakšā
- izvelkams ūdensnecaurlaidīgs pārsegs
- gumijas kājas zem
- ērts rokturis turēšanai,
- regulējama plecu siksna polsterētās garumā
- aizsargsprādzes galvenā kamera < br /> - metāla jostas sprādze.

galvenais nodalījums pateicoties przestawialnym starpsienas var brīvi konfigurēt un sadalīt 18 daļās. Jebkura konfigurācija nodrošina optimālu telpas izmantošanu un perfektu atbilstību aparatūrai un lietotāja vajadzībām. Somā var ievietot 2-3 korpusus, līdz 12 objektīvus, zibspuldzes un virkni citu piederumu, piemēram, kompaktkameras, kameras, filtrus, bateriju lādētājus, tālvadības pultis, baterijas u.c. lasītājus. Camrock Tank X65 ir daudz nodalījumu un kabatu, kas nodrošina izcilu piederumu organizēšanu:

* Divas ārējās kabatas ar rāvējslēdzēju
divas ārējās sieta kabatas piederumu pārnēsāšanai rokas
trīs iekšējās kabatas ar rāvējslēdzēju

tiek piegādāta ar ērtu, regulējamu plecu siksnu ar metāla aizdarēm, lai atvieglotu ātru montāžu vai demontāžu. Lai nodrošinātu maksimālu ērtību soma, tā ir aprīkota arī ar rokturi, kas pārklāts ar īpašu neslīdoša materiāla slāni. Zem somām ir īpaši rokturi statīva pievienošanai, izmantojot komplektācijā iekļautās stiprinājuma siksnas.

Tank Camrock X65 ir izstrādāts, lai nodrošinātu lietotājam maksimālu lietojamību un drošību. Visas apmales ir izgatavotas no īpaši sajaukta, izturīga materiāla un neilona maisiņu siena 680D TXP, lai nodrošinātu augstu izturību pret ārējiem faktoriem. Salons tika izgatavots no putuplasta, kas pārklāts ar materiālu, lai nodrošinātu vēl lielāku drošības aprīkojumu. Somas apakšdaļa ir nostiprināta ar speciāliem paliktņiem, lai labāk aizsargātu aprīkojumu pret mitrumu un bojājumiem. Komplektā ietilpst izvelkamais lietus pārsegs, kas aizsargā aprīkojumu pret laikapstākļu ietekmi.

Materiāli, no kuriem izgatavota soma, garantē tās neparasto izturību. Tie ir: 900D poliesters, 160D poliestera ripstop neilons 680D TXP, PE putas.

Izmēri:
- Augstums: 26cm
- Platums: 64cm
- biezums / dziļums: 34cm

iekšējie izmēri: <

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock