New HollylandMarsM1EnhancedDual55WirelessTransceivingMonitorsMARSM1-ENHANCED-KIT
  • Bezvadu videonovērošana no attāluma līdz pat 450'
  • Raidītāja & uztvērēja režīma pārslēgšana
  • Jaunas kapsulas antenas & ierakstīšana/atskaņošana
  • 5,5" Skārienjūtīgais 1920 x 1080 ekrāns
  • 1080p SDI ievade; līdz 4K30 caur HDMI
  • Iepriekš iestatīti iestatījumi & USB-C 3D LUT importēšana
  • Augsts 1000 cd/m² spilgtums
  • Zema 0,08 s aizture, viedā kanālu skenēšana
  • Līdzstrāvas barošanas ievade & izeja
  • Iebūvēta L sērijas akumulatora plate

Hollyland Mars M1 Enhanced Dual 5.5 bezvadu monitori MARSM1-ENHANCED-KIT

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

87945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 12 darba dienas

30565
MARSM1-ENHANCED-KIT
6976068114376
Hollyland

Jauns

04.04 - 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 21.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 21.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
879.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pārsūtiet, saņemiet un pārraugiet augstas kvalitātes bezvadu video pārraides, izmantojot šo kompakto bezvadu raidītāju monitoru Mars M1 Enhanced 5.5" no Hollyland. Mars M1 Enhanced nodrošina jaunas funkcijas, tostarp ierakstīšanas/atskaņošanas pārskatīšanas funkciju, ar kuru var pārskatīt līdz pat 2 minūšu garu videoierakstu tūlītējai pārskatīšanai, un tam ir jauna zema profila kapsulas antenas konstrukcija. Tāpat kā sākotnējam M1 modelim, tam ir 5,5" skārienekrāns, kas nodrošina asu izšķirtspēju un 1000 cd/m² spilgtumu sekošanas fokusa un režisora uzraudzības lietojumiem. Iebūvētais bezvadu raidītājs un uztvērējs ļauj sūtīt un saņemt video starp M1 vienībām, kā arī uz/no Mars 400S Pro, Mars 300 Pro un Mars 4K bezvadu raidītājiem/uztvērējiem līdz pat 450' attālumā. Varat arī pārraudzīt video no M1 Enhanced viedtālruņos un planšetdatoros, kuros darbojas papildprogramma HollyView.

Monitors atbalsta līdz pat DCI/UHD 4K30 video ievadi, izmantojot HDMI ieeju, un tam ir HDMI cilpas izeja un 1080p SDI ieeja, kas atbalsta vairākus apraides kadru samazināšanas ātrumus. Izmantojot iebūvēto HollyOS programmaparatūru, ir pieejami vairāki attēlveidošanas rīki, tostarp skepe, peaking un 3D LUT saglabāšana monitorā. Monitoru var darbināt, izmantojot iebūvēto L sērijas akumulatora plāksni vai līdzstrāvas ieeju. Tam ir arī līdzstrāvas izejas izeja, lai jūs varētu darbināt kameru vai citu aprīkojumu.

Displejs ar profesionālu krāsu kalibrēšanu

Mars M1 Enhanced ir aprīkots ar 5,5" 1920 x 1080 izšķirtspējas skārienjutīgo LCD ekrānu ar 1000 cd/m² spilgtumu. Ražošanas laikā tiek veikta profesionāla krāsu kalibrēšana, un ir pieejami vairāki krāsu temperatūras regulēšanas līmeņi. Ekrāns atbalsta Rec. 709 krāsu gammu, kas nodrošina izcilu krāsu atveidi, 16:9 malu attiecību un 16,7M dabiskās krāsas.

Savietojamība

Mars M1 Enhanced ir "viss vienā" raidītāja, uztvērēja un monitora risinājums, ko M1 var izmantot kā raidītāju vai uztvērēju. M1 var ne tikai pārraidīt starp divām M1 vienībām, bet arī pārraidīt un uztvert no visiem Mars 300 Pro, Mars 400S Pro un visiem Mars 4K modeļiem, kā arī uz viedtālruņiem un planšetdatoriem ar HollyView lietotni.

Ievade/izvade

Mars M1 Enhanced ir HDMI ieeja un HDMI cilpas izeja, viena 3G-SDI ieeja, kā arī 3,5 mm austiņu izeja.

Bezvadu video pārraide un saņemšana

Mars M1 Enhanced atbalsta līdz pat DCI/UHD 4K30 HDMI ievadi un izeju, lai paplašinātu savienojamību un saderību. SDI ieeja atbalsta līdz 1080p ieeju un nodrošina paplašinātu kadru ātruma elastību gan apraides, gan ražošanas kadru ātruma standartiem un saderību ražošanas un pēcražošanas laikā.

Sprūda ierakstīšana un video atskaņošana

Mars M1 Enhanced ir izstrādāts automātiskai trigeru ierakstīšanai un video atskaņošanai. Atkārtojiet video, kur un kad vien vēlaties, lai nodrošinātu, ka tas tiek uzņemts vislabākajā kvalitātē. Video ierakstīšanas funkcija nodrošina līdz divām minūtēm ilgu ierakstu.

PIEZĪME: Ierakstīto videoklipu nevar eksportēt, un tas tiks dzēsts, kad ierīce tiks izslēgta vai kad tiks sākts jauns ieraksts.

3D LUT faila importēšana

Ir pieejami atlasāmi 3D LUT priekšnoteikumi, lai kartētu krāsas monitorā, nodrošinot konsekventu, augstas kvalitātes efektu. Varat arī ielādēt savus pielāgotos LUT.

Viedā kanālu skenēšana

Viedā kanālu skenēšana ļauj atrast iespēju bez traucējumiem, lai nodrošinātu stabilu savienojumu. Optimālais kanāls tiek izvēlēts automātiski pēc palaišanas.

Bezvadu diapazons

Pārraides attālums līdz 450'.

HollyOS

Izmantojot Hollyland operētājsistēmu HollyOS, Mars M1 Enhanced piedāvā plašu uzlabotu uzraudzības rīku komplektu, piemēram, viļņu formu, vektorskopu, zebras rakstu, aspektu zīmi, anamorfās de-squeeze, crosshatch un citus. Katrs no šiem rīkiem nodrošina pilnīgu kontroli pār attēlu, sniedzot iespēju precīzi pielāgot katru kadru atbilstoši savām vēlmēm.

Jaudas opcijas

Mars M1 Enhanced atbalsta trīs veidu barošanas avotus: 7 līdz 16 V līdzstrāvas līdzstrāvas ievade, L sērijas (NP-F970/750/550) akumulators (iegādājams atsevišķi) un D-Tap savienotājs ar atsevišķi pieejamu barošanas avotu.

Lietojumprogrammas uzraudzība

Ar lietotni Hollyview, kas paredzēta operētājsistēmām Android un iOS, varat pārraudzīt pārraidi viedtālrunī vai planšetdatorā. Tā ļauj pārraidīt uz lietotnēm un uztvērējiem un uztvert no raidītājiem, piemēram, Mars 400S Pro vai Mars 4K, šādās konfigurācijās:
  • Viens Mars M1 Enhanced TX var sūtīt signālus uz diviem citiem Mars M1 Enhanced, kas iestatīti RX režīmā.
  • Viens Mars M1 Enhanced TX var sūtīt signālus uz vienu citu Mars M1 Enhanced komplektu RX režīmā un līdz divām ierīcēm, kurās darbojas HollyView lietotne.
  • Viens Mars M1 Enhanced TX var sūtīt signālus uz četrām ierīcēm, kurās darbojas HollyView lietotne.
  • Viens Mars M1 Enhanced TX var sūtīt signālus uz divām citām Hollyland Mars 400S Pro/Mars 300 Pro/Mars 4K RX ierīcēm.
  • Viena Hollyland Mars 400S Pro/Mars 300 Pro/Mars 4K TX vienība var sūtīt signālus uz vienu Mars M1 Enhanced komplektu RX režīmā un ne vairāk kā divām ierīcēm, kurās darbojas HollyView lietotne.

Ventilatora režīms

Ierīcē Mars M1 ir iebūvēts ventilators, un izvēlnē var izvēlēties automātisko vai izslēgšanas režīmu. Mute režīms nodrošina monitora darbību ar mazāku ventilatora troksni, neietekmējot video ierakstīšanu.
Produkta veidsBezvadu Video Pārraides sistēmas
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse