Gaismas veidotāji - Aputure Fresnel 2X new - perc šodien veikalā un ar piegādi


The original Aputure Fresnel was an integral part of film making lighting kits. But we werent satisfied until we achieved perfection. So, after user feedback and groundbreaking research and design, we created the Fresnel 2X. The new design features dual optical elements, a larger 6” front Fresnel lens, improved ventilation, and minimized light leaks, making this the ultimate Bowens Mount Fresnel.

Aputure Fresnel 2X new

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

13545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

37656
AP-FR-2X
6971842180349
Aputure

Jauns

06.04 - 25.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.04 - 26.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.04 - 26.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
06.04 - 25.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Sākotnējais Aputure Fresnel bija filmu veidošanas apgaismojuma komplektu neatņemama sastāvdaļa. Bet mēs nebijām apmierināti, kamēr nesasniedzām pilnību. Tāpēc pēc lietotāju atsauksmēm un revolucionāras izpētes un dizaina mēs izveidojām Fresnel 2X. Jaunajā dizainā ir divi optiskie elementi, lielāks 6 collu priekšējais Fresnel objektīvs, uzlabota ventilācija un samazināta gaismas noplūde, padarot šo par izcilāko Bowens Mount Fresnel.

Fresnel 2X ir divu objektīvu dizains. Aizmugurējais objektīvs fokusē un palielina staru uz lielāku 6 collu priekšējo Fresnel objektīvu, tādējādi nodrošinot nulles gaismas zudumu. Mūsu divu objektīvu optiskais dizains padara Fresnel 2X divreiz jaudīgāku par oriģinālo Aputure Fresnel un padara 120D II līdz pat 14 reizēm spilgtāku, ieelpojot jūsu gaismām jaunu dzīvību.

Izmantojot jaunu rotējošās cilindra dizainu, Fresnel 2X rada intuitīvu lietotāja pieredzi, kas ir līdzīga kameras objektīvam. Gludais fokusa metiens sniedz lietotājiem iespēju precīzi pielāgot sava gaismas avota staru kūļa leņķi, ļaujot jums viegli pamanīt vai pārpludināt gaismu ar vienkāršu pagriezienu.

Fresnel 2X ir pielāgojams jebkurai situācijai. Ar savu Bowens Mount dizainu šo fresneli var piestiprināt pie neskaitāmām gaismām. 7 collu priekšējais gredzens atbilst Aputure Barndoors, kas nozīmē, ka jūsu gaismas veidošanas iespējas ir bezgalīgas. Ar komplektā iekļauto pārnēsāšanas somu Fresnel 2X var viegli sekot jums, lai kur jūs arī aizvestu jūsu dzinumi.

-Divu objektīvu dizains
- nodrošina 2 reizes lielāku jaudu, nekā izmantojot Fresnel 1st Generation
- 300D gaismai 1 metra attālumā tiek nodrošināta X reizes lielāka jauda
-Nav gaismas noplūdes
-lielāks 6 collu Fresnel objektīvs
- Stabilāks un vienmērīgāks tuvināšanas/tālināšanas dizains
-12-40 grādi gluda vieta applūšanai
-Izturīga un lieliska karstumizturīga materiāla konstrukcija
-Saderīgs ar Bowens stiprinājuma gaismām
-saderīgs ar Aputure Barndoors

Viena lieta, kas man ļoti patīk COB Light Storm ķermeņos, ir tas, cik daudzpusīgi tie ir ar Bowens stiprinājumu. Mums ir tik daudz modifikatoru iespēju, ka tas ir patiešām lieliski. Aputure fresnel ir viens no piederumiem.

Oriģināls bija diezgan labs, un Aputure tagad ir jauna atjaunināta versija. Aputure Fresnel 2X. To var izmantot ar 120 un 300 COB Light Storm ķermeņiem. Pateicoties šim daudzpusīgajam Bowens stiprinājumam. IBC Ted no Aputure parādīja vairākus jaunus modifikatorus, tostarp jaunu Leko projekciju, kas atbilst COB Light Storms. Leko vēl nav pieejams, taču tas noteikti ir ļoti gaidīts.

Tika atjaunināta arī fokusēšanas sistēma. Tā vietā, lai atskrūvētu bloķēšanas pogu un vilktu, lai fokusētu, tagad tai ir pagriežama kustība, kas ir daudz vieglāk izpildāma un arī precīzāka. Temperatūras diapazons ir no 12 līdz 40 grādiem no vietas līdz plūdiem. Divu objektīvu dizains ar iekšējo K9 optisko objektīvu un ārējo 6 collu lielo Fresnel objektīvu nodrošina lielāku COB gaismas jaudu.

Vēl viens jauks jauninājums ir tas, ka jums tas nav jānofiksē, jo tas notur savu pozīciju. Tam ir ļoti jauka sajūta. Vienkāršs pagrieziens fokusē gaismu. Es arī neievēroju gaismas noplūdi no sāniem, jo ​​korpusam nav citu atveru, izņemot aizmugurē.

Aputure Fresnel 2X

Oriģinālais Aputure Fresnel bija filmu veidošanas apgaismojuma komplektu neatņemama sastāvdaļa. Bet mēs nebijām apmierināti, kamēr nesasniedzām pilnību. Tāpēc pēc lietotāju atsauksmēm un revolucionāras izpētes un dizaina mēs izveidojām Fresnel 2X. Jaunajā dizainā ir divi optiskie elementi, lielāks 6 collu priekšējais Fresnel objektīvs, uzlabota ventilācija un samazināta gaismas noplūde, padarot šo par izcilāko Bowens Mount Fresnel.

Divu objektīvu optiskais dizains
Fresnel 2X ir divu objektīvu dizains. Aizmugurējais objektīvs fokusē un palielina staru uz lielāku 6 collu priekšējo Fresnel objektīvu, tādējādi nodrošinot nulles gaismas zudumu. Mūsu divu objektīvu optiskais dizains padara Fresnel 2X divreiz jaudīgāku par oriģinālo Aputure Fresnel un padara 120D II līdz pat 14 reizēm spilgtāku, ieelpojot jūsu gaismām jaunu dzīvību.

Jauns rotējošs dizains
Izmantojot jaunu rotējošu cilindru dizainu, Fresnel 2X rada intuitīvu lietotāja pieredzi, kas ir līdzīga kameras objektīvam. Gludais fokusa metiens sniedz lietotājiem iespēju precīzi pielāgot sava gaismas avota stara leņķi, ļaujot jums viegli pamanīt vai pārpludināt gaismu, vienkārši pagriežot to.

Daudzpusība un pārnesamība
Fresnel 2X ir pielāgojams jebkurai situācijai. Ar savu Bowens Mount dizainu šo fresneli var piestiprināt pie neskaitāmām gaismām. 7 collu priekšējais gredzens atbilst Aputure Barndoors, kas nozīmē, ka jūsu gaismas veidošanas iespējas ir bezgalīgas. Izmantojot komplektā iekļauto somiņu, Fresnel 2X var viegli sekot jums, lai kur jūs arī aizvestu jūsu dzinumi.

Piegādes saturs:
1 x Fresnel 2x
1 x maisiņš

Specifikācijas

Izmērs:180 × 180 × 141 mm / 7 × 7 × 5,5 collas
Svars:1,24 kg / 2,73 mārciņas
Sijas leņķis:12–40°
Gaismas veidotājsFresnel
Adaptera saderībaCits

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Aputure Fresnel 2X new
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Aputure Fresnel 2X new
Šo nomas Aputure Fresnel 2X new vari iegādāties ar atlaidi par: € 141.11 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.