FotoproX-Airflytripod-orange

Fotopro X-Airfly ir ideāla izvēle ikvienam fotogrāfam un video veidotājam, kas augstu vērtē ergonomiku un komfortu. Tas ir visvieglākais statīvs ar "Flip Lock" skavu sistēmu zīmola piedāvājumā. No 3K oglekļa šķiedras izgatavotā ierīce sver tikai 1,14 kg. Statīva darba augstums var sasniegt no 10,5 līdz 160 cm, kas nodrošina ērtu darbu dažādos apstākļos.

Fotopro X-Airfly statīvs - oranžs

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

25546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

26461
6944326366232
Fotopro

Jauns

27.04 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
28.04 - 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
28.04 - 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
255.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Cietā lodveida galva nodrošina pietiekamu stabilitāti. Ja nepieciešams, varat ātri mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu. Centrālajā kolonnā atradīsiet praktisku viedtālruņa turētāju. 2 montāžas vītnes (1/4) ļaus uzstādīt papildu piederumus.

Atkarībā no virsmas, uz kuras strādājat, varat izmantot gumijas kāju paliktņus vai zem tiem paslēptus smailes. Galvenās produkta funkcijas Vieglākais Fotopro statīvs ar Flip Lock skavu sistēmu, kas ideāli piemērots DSLR, bezspoguļa kamerām, videokamerām un viedtālruņiem, izgatavots no 3K oglekļa šķiedras, sver tikai 1,14 kg 43,7 cm augsts transportēšanas pozīcijā 10.5 cm minimālais un 160 cm maksimālais darba augstums maksimālā statīva slodze ir līdz 15 kg viedtālruņa turētājs paslēpts centrālajā statīvā ērta sistēma kameras orientācijas maiņai no horizontālas uz vertikālu 360 panorāma (precīza gradācija) 2 montāžas vītnes (1/4) papildu piederumu uzstādīšanai iespēja noņemt centrālo statīvu, kas ļauj ar kameru nokļūt gandrīz tuvu zemei Arca-Swiss standarta ātrās montāžas plāksni, kas aizsargāta ar silikona uzliku trīs pakāpju kāju slīpēšanas sistēmas āķis, lai uz statīva varētu uzlikt papildu svaru (piem.piemēram, ar mugursomu) vairuma stiprinājumu elementu regulēšana ar imobila atslēgu Ātra un ērta izvēršana X-Airfly modeļa kājas ir fiksētas ar uzticamu un ātri lietojamu Flip Lock skavu sistēmu. Šis ir vieglākais statīvs Fotopros klāstā, kas piedāvā šo inovatīvo risinājumu.

Pateicoties tam, jūs varat precīzi pielāgot statīva augstumu atbilstoši savām pašreizējām vajadzībām dažu sekunžu laikā un ātri sagatavoties darbam ar savu kameru vai videokameru. Daudzveidīgs pielietojums Fotopro X-Airfly statīvs ir ideāls ceļojumu biedrs, kas, salocīts transportēšanas pozīcijā, būs tikai 43,7 cm garš. Ierīcei ir trīs pakāpju nolieces mehānisms kājām, kas sastāv no 5 sekcijām. Tā maksimālā celtspēja ir 15 kg. Iespēja atskrūvēt centrālo kolonnu ļaus statīvu novietot pie pašas zemes - tikai 10,5 cm augstumā. Šāds risinājums būs lieliski piemērots makrofotogrāfijai. To var izmantot gan ārā, gan mājās. Tā maksimālais darba augstums var būt līdz 160 cm.

Tas nodrošinās ērtu darbu gandrīz jebkurā vidē. Profesionāla lodveida galva Lodveida galva, kas vainago Fotopro X-Airfly statīvu, ir daudzpusīgs risinājums, kas noderēs desmitiem dažādu situāciju. Tā ir aprīkota ar precīzu skalu, kas ļaus ērti veikt 360 panorāmas. Cietā skava ļaus efektīvi fiksēt lodi ērtā pozīcijā, bet īpašā izgriezuma vieta ļaus ātri mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu. Galva ir saderīga ar ātrās montāžas plāksnēm, kas izgatavotas pēc populārā Arca-Swiss standarta. Līdz sīkākajām detaļām izstrādāts Fotopro X-Airfly statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes 3K oglekļa šķiedras. Tieši šis materiāls nodrošina īpaši vieglu statīvu.

Viena no statīva trim kājām ir apdarināta ar patīkamu pieskārienam neslīdošu oderējumu, kas nodrošinās jums lielāku komfortu aukstās vai karstās dienās, kad visa ierīce būs ļoti auksta vai sasilusi no saules. Nav aizmirsts arī par āķi, uz kura var piekārt papildu kravu (piemēram, mugursomu). Viedtālruņa turētājs Darbam ar viedtālruni, izmantojot vairumu filmu un foto statīvu, ir nepieciešams īpašs turētājs.

Izvēloties Fotopro X-Airfly modeli, šāds piederums vienmēr būs pa rokai! Ar 1/4 vītni aprīkotais stiprinājums ir paslēpts centrālajā statīvā. Turklāt tas ir saderīgs ar Arca-Swiss standartu, tāpēc to var uzstādīt uz galvas montāžas plates vietā. Papildu piederumu uzstādīšana Fotopro Fotopro X-Airfly statīvs tika radīts lietotājiem, kuri vēlas iegādāties papildu piederumus, lai atvieglotu ikdienas darbu. Tas ir aprīkots ar 2 1/4 iekšējo vītni. Šis risinājums palīdzēs uz statīva uzstādīt papildu rīkus, piemēram, priekšskatīšanas ekrānus, LED gaismas, virziena mikrofonus, skaņu ierakstīšanas ierīces vai teleprompterus. Atrodas uz jebkuras virsmas Fotopro X-Airfly statīva kājas ir aprīkotas ar gumijas neslīdošiem spilventiņiem. Tā rezultātā paneļi un parketa grīdas, uz kurām to uzstādīsiet, netiks saskrāpētas, un konstrukcija nodrošinās jūsu kadriem optimālu stabilitāti.

Ja strādājat laukā, vienkārši noņemiet gumijas kājiņas un izmantojiet līmējamos smailiņus. Tas būs ideāli piemērots, ja statīvs stāv uz sablīvētas augsnes, ledus, dubļiem vai smiltīm. Specifikācijas modelis: Fotopro X-Airfly krāsa: pelēka materiāls: Minimālais darba augstums: 105 mm Maksimālais darba augstums: 1600 mm Augstums transportēšanas pozīcijā: 1,5 m: Kāju diametrs: 25 mm Kāju sekciju skaits: 5 mm Kāju sekciju skaits: Maksimālā statīva slodze: 5 maksimālais statīva slodze: Maksimālā statīva slodze: 15 kg Maksimālā galvas slodze: 15 kg Maksimālā galvas slodze: 5 kg svars: 1,14 kg Komplekta saturs Photopro X-Airfly statīvs - oranžs viedtālruņa stiprinājums.

Produkta veidsStatīvs foto
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse