FotoproX-Rotator75adapter-orange

Fotopro X-Rotator 75 adapteris ir inovatīva ierīce, kas revolucionāri mainīs jūsu darbu ar kameru. Tā ļauj nekavējoties, vienmērīgi un intuitīvi pārslēgties no ainavas uz portreta orientāciju un otrādi, nenoņemot kameru no statīva un neatskrūvējot ātrās noņemšanas plāksni. Tādējādi adapteris nodrošina, ka kadra vizuālais centrs tiek saglabāts neatkarīgi no kameras pozīcijas.

Fotopro X-Rotator 75 adapteris - oranžs

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

4845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

26465
6944326373155
Fotopro

Jauns

23.04 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.04 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
24.04 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.04 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Fotopro X-Rotator 75 adapteris ir inovatīva ierīce, kas revolucionāri mainīs jūsu darbu ar kameru. Tā ļauj nekavējoties, vienmērīgi un intuitīvi pārslēgties no ainavas uz portreta orientāciju un otrādi, nenoņemot kameru no statīva un neatskrūvējot ātrās noņemšanas plāksni. Tādējādi adapteris nodrošina, ka kadra vizuālais centrs tiek saglabāts neatkarīgi no kameras pozīcijas.

Tas ir saderīgs ar simtiem populārāko tirgū pieejamo kameru un objektīviem ar diametru līdz 64,8 mm. Tas nodrošina arī montāžas daudzveidību (1/4 vai 3/8 vītne) un saderību ar Arca-Swiss standartu. Galvenās izstrādājuma iezīmes adapteris, kas ļauj mainīt kadra orientāciju sekundes laikā, nenoņemot kameru no statīva un nenoņemot montāžas plāksni vienmērīga un intuitīva pāreja no ainavas uz portreta orientāciju un otrādi regulējams augstums dažādiem kameru modeļiem saderīgs ar objektīviem līdz 64.8 mm nodrošina, ka kadra vizuālais centrs tiek saglabāts neatkarīgi no kameras stāvokļa saderīgs ar statīviem, rokas rokturiem un kardāniem (1/4 vai 3/8 vītne), kas aprīkoti ar Arri atrašanās vietas noteikšanas caurumiem Arca-Swiss standarta ātrās montāžas plāksnīte pretslīdošas virsmas uz ātrās montāžas plāksnītes nebloķē kameras kontaktligzdas un porti ietver imobila atslēgu, kas ievietota magnētiskā glabāšanas kastītē Tūlītēja kadra orientācijas maiņa Fotopro X-Rotator 75 adapteris revolucionāri mainīs veidu, kā jūs līdz šim strādājāt ar savu kameru.

Ierīce nodrošina tūlītēju, vienmērīgu un intuitīvu pāreju no ainavas uz portreta orientāciju (un otrādi). To darot, jums nav jānoņem kamera no statīva, statīva vai kardāna, vai jāatskrūvē montāžas plāksne. Vienkārši atbrīvojiet fiksatoru un mainiet ierīces pozīciju. Netērējot laiku nevajadzīgām darbībām, varat pilnībā koncentrēties uz fotografēšanu vai filmēšanu.

Nav svarīgi, vai kamera ir novietota vertikāli vai horizontāli - īpašs mehānisms saglabā kadra vizuālo centru vienmēr tajā pašā vietā! Fotografēšana un video uzņemšana vertikāli vai horizontāli Pateicoties iespējai ātri mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu un otrādi, Fotopro X-Rotator 75 adapteris labi darbosies desmitiem dažādu situāciju - no portreta un ainavas fotografēšanas līdz dinamiskai filmēšanai. Ierīces daudzpusība būs noderīga ne tikai strādājot ar statīvu, bet arī apvienojumā ar rokas stiprinājumiem vai kardāniem. Aizmirstiet par L kronšteina tipa adapteriem un filmēšanu no rokas.

Fotopro X-Rotator 75 adapteris nodrošinās izcilu darba precizitāti, ātrumu un ērtības bez jebkādiem kompromisiem! Uzstādīšanas daudzpusība 1/4 vai 3/8 tapu izmantošana ļaus jums pielāgot Fotopro X-Rotator 75 adapteri dažādām vajadzībām un aprīkojuma veidiem. Ierīcei ir arī Arri atrašanās vietas noteikšanas atveres (Arri Locating Holes) un īpašs ierobežotājs, kas novērš nejaušu pozicionēšanas maiņu.

Adapteris ir saderīgs ar objektīviem ar diametru līdz 64,8 mm. Varat arī precīzi pielāgot tā optimālo pozīciju atbilstoši kameras izmēriem. Plaša saderība Fotopro X-Rotator 75 adapteri savam fotoaparātam pieslēgsiet ar ātrās montāžas plāksni, kas ir saderīga ar populāro Arca-Swiss standartu.

Neslīdošā apdare nodrošina lielisku saķeri un aizsargā jūsu aprīkojumu. Adapteris ir izstrādāts tā, lai tas būtu pēc iespējas labāk saderīgs. Uzstādot uz tā kameru, tas nebloķē kontaktligzdas un porti, ko, iespējams, vēlēsieties izmantot fotografēšanas vai filmēšanas laikā (piemēram, lai pievienotu papildu mikrofonu vai barošanas avotu). Viegls un izturīgs Lai gan Fotopro X-Rotator 75 adaptera svars ir tikai 140 g, tas ir ļoti izturīgs un izturīgs. Uzticamais, izturīgais regulējamais skava garantē stabilus kadrus neatkarīgi no izvēlētās kadra orientācijas.

Pastiprinātā konstrukcija ne tikai atvieglo lietošanu, bet arī nodrošina ērtu pārvietošanu. Adapteris ir izgatavots, izmantojot CNC tehnoloģiju. Metāla konstrukcija ir arī smilšstrūklas veidā apstrādāta un anodēta. Pateicoties šādiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, X-Rotator 75 ne tikai izskatās lieliski, bet arī garantē ilggadēju un uzticamu lietošanu. Imbuss, kas vienmēr ir pa rokai Adaptera funkcionalitāti papildina sešstūra atslēga, kas paslēpta īpašā magnētiskā atverē. Skrūve, ar kuru tā ir saderīga, ļaus precīzi regulēt augstumu, kādā tiks novietota montāžas plāksne.

Tas ļaus pielāgot ierīci dažādiem kameru modeļiem neatkarīgi no to izmēra. Savietojamība Objektīvi ar maksimālo diametru 64,8 mm Specifikācijas modelis: Fotopro X-Rotator 75 maksimālā kravnesība: līdz 3 kg iekšējais gredzena diametrs: 75 mm izmēri: Svars: 140 g Komplekta saturs Photopro X-Rotator 75 adapteris - oranžā krāsā.

Produkta veidsStatīvu aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse