FotoproQAL-Fquick-mountplate

Fotopro QAL-F Quick Mount Plate ir revolucionārs risinājums fotogrāfiem, filmu veidotājiem, vlogeriem un tīmekļa izstrādātājiem. Ar to varat mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu sekundes laikā. Šis piederums ir aprīkots ar 1/4″ un 3/8″ montāžas vītnēm.

Apvienojumā ar Arca-Swiss standarta atbalstu tas nodrošina lielisku saderību ar dažāda veida statīviem un galviņām. Maksimālā celtspēja vertikālā stāvoklī ir līdz pat 3 kg.

Fotopro QAL-F ātrās montāžas plate

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

2945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

26467
QAL F
6944326380757
Fotopro

Jauns

26.04 - 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pateicoties tās nelielajiem izmēriem un nelielajam svaram, tā būs lielisks papildinājums jebkurai filmēšanas vai fotografēšanas iekārtai. Galvenās produkta īpašības Ātrās montāžas plate ātrai un ērtai darbībai ar foto/video aprīkojumu ļauj acumirklī mainīt kameras pozīciju no horizontālas uz vertikālu saderīga ar Arca-Swiss standartu Gumijas oderējums, kas uzlabo saķeri un pasargā kameru no skrāpējumiem nodrošina perfektu stabilitāti saderīga ar statīviem un galviņām, kas aprīkotas ar 1/4 un 3/8 līdz 3 kg kravnesību vertikālā pozīcijā Horizontālā un vertikālā Fotopros inovatīvā QAL-F ātrās montāžas plate ļauj mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu vienas sekundes laikā.

Tādējādi jūs nepalaidīsiet garām nevienu svarīgu mirkli, un jūsu fotogrāfijas būs labāk piemērotas jūsu pašreizējām vajadzībām. Jūs arī ietaupīsiet laiku, kas būtu nepieciešams, lai manuāli mainītu kameras novietojumu. Universāla montāžas sistēma Fotopro QAL-F ir ideāla izvēle tiem, kas strādā ar dažādu veidu statīviem un galviņām. Pateicoties saderībai ar 1/4 un 3/8 montāžas vītnēm, jūs iegūstat vēl lielāku daudzpusību. Izvēloties Fotopro QAL-F, jūs ietaupāt ne tikai laiku, bet arī naudu, kas būtu jātērē papildu adapterim vai adapterim.

Izturīga konstrukcija Fotopro QAL-F ātrā montāžas plate ir izgatavota, izmantojot CNC apstrādes metodi. Tā ir pakļauta arī anodēšanas procesam, kas nodrošina izturību un estētisku izskatu. Tas ir izstrādājums, kas paredzēts fotografēšanas un filmu nozarei, kur izturība un uzbūves kvalitāte ir jebkura profesionāla aprīkojuma galvenie parametri. Ērta kameras uzstādīšana Fotopro QAL-Fz Quick Mount Plate ir aprīkota ar unikālu skrūvi, kas atvieglo kameras uzstādīšanu. Virs tās atrodas ērts rokturis pievilkšanai. Unikālā skrūves konstrukcija ļaus jums izmantot arī monētu vai komplektā iekļauto atslēgu ar uzgriežņu atslēgu.

Kompakti izmēri Ātrās montāžas plate QAL-F sver tikai 80 gramus, tāpēc tā ir ideāls palīgs ikvienam fotogrāfam vai filmētājam. Jums vairs nebūs jātiecas pēc smagiem adapteriem un papildu statīviem. Ar ierīci, kas ietilpst kabatā, varat vienkārši koncentrēties uz izcilu kadru veidošanu. Tā ir ideāla izvēle tiem, kas skaita katru gramu foto vai kino aprīkojuma. Specifikācijas modelis: Fotopro QAL-F celtspēja vertikālā stāvoklī: 3 kg augstums izvērstā stāvoklī: 68 mm izmēri: Svars: 80 g Komplekta saturs Photopro QAL-F ātrā montāžas plāksne Ātrās montāžas plāksne Allens atslēga

Produkta veidsStatīvu aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse