VenusOpticsLaowa15mmf45RZero-DShiftlensforCanonEF

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift objektīvs Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift tā izdošanas brīdī bija pasaulē plašākais perspektīvas korekcijas objektīvs pilna kadra kamerām ar Canon EF bajonetu. Venus Optics inženieri ir kārtējo reizi pavirzījuši tehnoloģiju robežas fotogrāfijas pasaulē.

Venus Optics Laowa 15mm f/4.5R Zero-D Shift objektīvs priekš Canon EF

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

146546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

26473
6940486701494
Laowa

Jauns

05.04 - 22.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 23.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 23.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 22.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1465.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift objektīvs Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift tā izdošanas brīdī bija pasaulē plašākais perspektīvas korekcijas objektīvs pilna kadra kamerām ar Canon EF bajonetu. Venus Optics inženieri ir kārtējo reizi pavirzījuši tehnoloģiju robežas fotogrāfijas pasaulē. Gandrīz nulles izkropļojumi, 11 mm korekcija, Shift moduļa rotācija par 360° un radītā attēla ārkārtas kvalitāte padara šo objektīvu ideāli piemērotu fotogrāfiem, kas specializējas arhitektūras un interjera fotogrāfijā. Debesskrāpju fotografēšana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša un jautra kā tagad.

Laowa 15 mm f/4 galvenās iezīmes.5R Zero-D Shift objektīvs pasaulē platākais pilnkadra Shift objektīvs modelis saderīgs ar Canon EF bajonetu nobīdes diapazons 11 mm nobīdes diapazons 360 rotāciju Shift modulis ļauj viegli veidot panorāmas Zero-D jeb gandrīz nulles izkropļojumi Izcila attēla kvalitāte ārkārtīgi īss fokusēšanas attālums 20 cm diafragmas konstrukcija, kas nodrošina zvaigžņu filtra efektu (14 punktu zvaigznes) maksimālais attēla laukums 65 mm aptver arī vidēja formāta sensorus, piemēram, Fujifilm GFX pasaulē platākais Shift objektīva Laowa 15 mm f/4.5 Zero-D Shift ir 110. Plašā perspektīva nodrošina fotogrāfiem lielu elastību, fotografējot arhitektūru un interjerus ierobežotās un šaurās telpās.

Perspektīvas kontrole Maksimālais objektīva nobīdes pārvietojums ir 11 mm pilna kadra kamerai un 8 mm vidēja formāta kamerai (piemēram, Fujifilm GFX vai Hasselblad X1D). Izmantojot nobīdes opciju, fotogrāfi var viegli koriģēt perspektīvu, lai novērstu izkropļojumus un panāktu taisnas līnijas attēlos. Maksimālā nobīdes vērtība 11 mm sniedz fotogrāfiem iespēju izveidot īpaši precīzus un plašus panorāmas attēlus. Savietojamība ar vidēja formāta kamerām Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift objektīvs piedāvā ļoti lielu attēlveidošanas lauku (65 mm), tāpēc tas viegli aptvers arī vidēja formāta kameru matricas . Pašlaik tas ir platākais šāda veida objektīvs Fujifilm GFX.

Laova 15 mm f/4,5 Zero-D Shift ar Fujifilm GFX50R kameru (vidējais formāts) Bez vinjetēšanas pie 8 mm nobīdes Laova 15 mm f/4,5 Zero-D Shift ar Fujifilm GFX50R kameru (vidējais formāts) ĻOTI Viegla vinjetēšana, ja nobīdes ir lielākas par 8 mm Izcila attēla kvalitāte Objektīva kodolu veido 17 optiskie elementi, kas sakārtoti 11 grupās. Divas asfēriskās lēcas, trīs īpaši zemas dispersijas stikli un jauni pārklājumi samazina hromatisko aberāciju, izkropļojumus, uzplaiksnījumus un atspīdumus līdz neapbruņojumam, kas ir neredzams ar neapbruņotu aci.

Nulles izkropļojumi Objektīva radītais attēls ir pilns detaļu, krāsu un kontrasta. Venus Optics nulles izkliedes objektīvi ir ideāli piemēroti arhitektūras fotografēšanai, jo tiek saglabātas visas taisnās līnijas. Tuva tikšanās ar realitāti Minimālais fokusa attālums ļauj pietuvoties objektam no 20 cm attāluma. Tas rada daudz interesantu iespēju makrofotogrāfijai un atvieglo daudzplakņu kadru ar unikālu perspektīvu veidošanu. Perfektas 10 punktu zvaigznes Kad aizverat 14 lappušu diafragmu, jūs iegūstat estētiski pievilcīgu un labi definētu 14 punktu zvaigžņu efektu.

Tās parādās fotogrāfijā saules vai citu gaismas avotu, piemēram, ielu lampu, automašīnu lukturu vai Ziemassvētku eglīšu gaismiņu vietā. 360 rotācija Papildu gredzens ļauj pagriezt objektīvu par 360° un mainīt novietojumu Shift mehānismam. Šī funkcija atvieglo sarežģītu panorāmas fotogrāfiju sērijas uzņemšanu horizontālā un vertikālā pozīcijā. Statīva stiprinājums Venus Optics ir izstrādājusi īpašu kronšteinu, kas ļauj Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift objektīvu uzstādīt tieši uz statīva. Tas saglabā nemainīgu optisko asi, novēršot paralakses kļūdu, fotografējot panorāmas attēlus. Statiskais stiprinājums NAV iekļauts komplektā. Turētājs 100 mm filtriem Fotogrāfiem un filmu veidotājiem, kuri nevar iedomāties darbu bez ND filtriem, Laowa ir sagatavojusi īpašu magnētisko turētāju.

Tas ļauj izmantot lielus taisnstūra filtrus ar platumu 100 mm. MAGNĒTISKAIS TURĒTĀJS NAV IEKĻAUTS KOMPLEKTĀ. Laowa fotoģimenes objektīviem uzticas daudzi izcili fotogrāfi un filmu veidotāji. Aicinām apmeklēt mūsu tīmekļa vietni un sociālo mediju kanālus - Facebook un Instagram, lai uzzinātu vairāk par viņu darbu un būtu informēti par katru revolucionāru jaunumu no Venus Optics.

Specifikācijas modelis: Venus Optics Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift stiprinājums: Maksimālais attēla laukums: 65 mm Novirzes diapazons: Novirze: 11 mm pilna kadra sensoram 8 mm vidēja formāta sensoram Novirzes moduļa rotācija: Minimālais atvērums: f/4,5 Maksimālais atvērums: f/22 Diafragmas lameļu skaits: 14 Optiskā konstrukcija: 17 elementi 11 grupās 2 asfēriskās lēcas 2 asfēriskās lēcas 3 lēcas ar zemu dispersiju Minimālais fokusēšanas attālums: 20 cm Fokusēšana: manuāla Izmēri: Svars: 690 g krāsa: melna Komplekta saturs Venus Optics Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift objektīvs Canon EF uzlīme objektīva priekšpusē uzlīme objektīva aizmugurē.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm15
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse