Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T2 body, Graphite Silver Edition 16520911 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 24,3 megapikseļu APS-C X-Trans CMOS III sensors
  • 3 collu noliecams LCD displejs, OLED skatu meklētājs
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p video ieraksts
  • Iebūvēta Wi‑Fi funkcija — vadiet kameru no viedtālruņa
  • Hermētiski noslēgts magnija korpuss

Fujifilm X-T2 body, Graphite Silver Edition 16520911

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

129946 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

39461
16520911
4547410327038
Fujifilm

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1299.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • X-Trans™* CMOS III un X-Processor Pro attēlu procesors
  • Uzlabota AF veiktspēja un AF-C pielāgots iestatījums
  • El. skatu meklētājs ar 0,77× palielinājumu, slēdža aizture 0,005 sek. un 100 kadru/sek. tiešais skats
  • 4K UHD 3840 × 2160 30p/25p/24p video ieraksts
  • Izvēles vertikālais bateriju bloks
  • Pret laika apstākļu ietekmi izturīga konstrukcija

Kompaktā, vieglā un stiprā korpusā FUJIFILM X‑T2 ietver visu nepieciešamo. Liels, augstas izšķirtspējas elektroniskais skatu meklētājs, ērti lietojamas pārslēdzējpogas, lielātruma autofokuss, savietojamība ar virkni augstas veiktspējas maināmu objektīvu, filmu imitācijas režīmi ar Fujifilm krāsu vēsturisko mantojumu, nepārspēta attēla kvalitāte un izcils 4K videoieraksts, ko nodrošina jaunākais sensors un attēlu apstrādes procesors, — tā ir X sērija, kas izkopta līdz pilnībai.

24,3 megapikseļu X-Trans CMOS III sensors
Kamera FUJIFILM X-T2 var lepoties ar 24,3 megapikseļu X-Trans CMOS III APS‑C izmēra sensoru, kas nodrošina izcilu attēla kvalitāti. Tā neregulārais pikseļu izvietojums samazina muarē (moiré) efektu un nepareizu krāsu veidošanos, novēršot nepieciešamību pēc optiskā zemas caurlaidības filtra. Kombinācijā ar XF objektīvu sensors ļauj iegūt attēlus ar izšķirtspēju, kas ir daudz lielāka par izmantoto pikseļu skaitu. Citas funkcijas ietver izcilu nolasīšanas ātrumu, lielātruma nepārtrauktu uzņemšanu, augstas precizitātes autofokusa (AF) izsekošanu, ievērojami ātrāku tiešā skata atsvaidzes intensitāti un pirmšķirīgu videoierakstu.  

Izcila X-Processor Pro attēlu apstrāde
Attēlu apstrādes procesors X-Processor Pro ir aptuveni četras reizes ātrāks par savu priekšteci. Palielināts iebūvētās atmiņas apjoms un uzlabota datošanas jauda ļauj maksimāli izmantot X‑Trans CMOS III sensora iespējas. Tas rada augstas kvalitātes attēlus un uzlabo reaģētspēju īsākām aizkavēm starp kadriem, samazinātai slēdža nostrādes aizturei un lielākai AF precizitātei. Procesors nodrošina arī ātrāku tiešā skata atsvaidzes intensitāti un samazina attēla parādīšanas aizkavi, kad tiek izsekoti kustīgi objekti. 

Patiesi neaizmirstamām fotogrāfijām nepieciešama tekstūra, dziļums un noskaņa
Ietverot sevī vairāk nekā 80 gadu garumā uzkrātās zināšanas fotofilmu ražošanā, kameras FUJIFILM X‑T2 filmu imitācijas režīmi ļauj baudīt dažādus krāsu toņus un bagātīgas pārejas, it kā patiešām tiktu mainītas fotofilmas. Kopumā pieejami 15 režīmi, to skaitā PROVIA un VELVIA, lai atveidotu dzīvīgas krāsas, un ACROS, lai iegūtu smalki detalizētus monohromus attēlus. Graudainības efekta funkciju var kombinēt ar visiem filmu imitācijas režīmiem, lai piešķirtu teksturētu izskatu un nodrošinātu plašākas māksliniecisko efektu iespējas. 

Precīzi notverot objektu
Autofokusa veiktspēja ir uzlabota daudzos svarīgos apgabalos. Ātrs un precīzs fāzes noteikšanas AF tagad noklāj lielāku kadra daļu un ir optimizēts apgabalā, kur lietotāji visbiežāk pozicionē galveno objektu. Tai pašā laikā kamera FUJIFILM X‑T2 var lepoties ar ievērojami uzlabotu fokusēšanu uz sīkiem izcēlumiem, zema kontrasta objektiem un objektiem ar smalkām tekstūrām, kas iepriekš sagādāja grūtības fokusa plaknes fāzes noteikšanas AF. Kontrasta noteikšanas AF, kas īpaši izceļas vāja apgaismojuma apstākļos, arī ir uzlabota darbība ar iespēju precīzi fokusēt pie apgaismojuma līmeņa pat -3 EV. Kamera arī daudz biežāk pārfokusē lēnas sērijveida uzņemšanas laikā režīmā AF‑C. 
Fāzes noteikšanas apgabals ir paplašināts par aptuveni 230%, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem, turklāt fokusa punktu skaits ir pieaudzis no 49 uz 91 (līdz 325). Kamera arī biežāk aktivizē fāzes noteikšanas AF, lai izmantotu tās AF ātruma un precizitātes sniegto priekšrocību plašākā situāciju klāstā.
AF algoritms ir uzlabots, lai palielinātu kameras spēju tvert objektus, kas iepriekš sagādāja grūtības fāzes noteikšanas AF. Objekti ar smalkām tekstūrām, piemēram, putnu spalvas, tagad var tikt fokusēti ātrāk un precīzāk. 
 
Acu noteikšanas autofokuss automātiski atpazīst cilvēka acis
Izvēlieties sejas noteikšanas iespēju, kas automātiski atpazīst cilvēku sejas, vai ieslēdziet acu noteikšanas autofokusu, kas automātiski atpazīst un precīzi fokusē uz cilvēka acīm, lai iegūtu veiksmīgus portretus ar seklu asuma dziļumu. Jūs varat arī definēt fokusa prioritātes apgabalu, piemēram, labā vai kreisā acs, vai acs, kas atrodas tuvāk kamerai. Šo funkciju precizitāte ir attīstīta tādā līmenī, kas patīkami pārsteigs pat profesionālus fotogrāfus.

Trīs AF-C kontrolējoši parametri
Fujifilm ir būtiski uzlabojis AF‑C algoritmu, lai uzlabotu kameras FUJIFILM X‑T2 spēju precīzi izsekot kustīgus objektus. Tagad jūs varat precīzi ieregulēt kameras reakciju uz veidu, kādā objekts pārvietojas kadrā, objekta kustības ātrumu un noteikt kadrā kameras prioritāro fokusa vietu. Pieci priekšiestatījumi AF‑C pielāgotajos iestatījumos piedāvā šo trīs elementu kombinācijas.

AF-C pielāgotie iestatījumi
AF-C pielāgoto iestatījumu iespēja ļauj jums izvēlēties vienu no pieciem AF priekšiestatījumiem atbilstoši objekta kustībām, lai iegūtu nevainojamu fokusa izsekošanu. Atkarībā no objekta pārvietošanās veida jūs varat izvēlēties kādu no šiem priekšiestatījumiem: Preset2: šķēršļu ignorēšana; Preset3: objektiem, kas paātrinās/palēninās; Preset4: objektiem, kas pēkšņi parādās kadrā; Preset5: objektiem ar neparastu kustību, lai iegūtu optimālus iestatījumus precīzai objekta izsekošanai. Kombināciju, ko veido trīs elementi: izsekošanas jutīgums, ātruma izsekošanas jutīgums un zonas apgabala pārslēgšana, var manuāli iestatīt un reģistrēt kā priekšiestatījumu Preset6: pielāgots. 

Augstas izšķirtspējas reāllaika skatu meklētājs ar 0,77× palielinājumu
2,36 milj. punktu augstas izšķirtspējas organiskā EL displeja elektroniskajam skatu meklētājam ir 0,77x palielinājums, horizontāls skatīšanas leņķis 31 grāds un attēlošanas laika aizkave tikai 0,005 sekundes. Šis skatu meklētājs, kas ir divreiz spilgtāks nekā iepriekšējais modelis, piedāvā arī automātisku spilgtuma regulēšanas funkciju, kas nodrošina labu redzamību visos apstākļos — pat intensīvā pretgaismā. Tas pilnībā likvidē muarē efektu vai nepareizu krāsu veidošanos un lepojas ar optiskajam skatu meklētājam līdzvērtīgu sniegumu, bet ar pievienotu tiešā skata parādīšanas priekšrocību, kurā atspoguļoti ekspozīcijas iestatījumi.   
 
Līdz 100 kadriem/sek. elektroniskā skatu meklētāja atsvaidzes intensitāte skaidram attēlojumam pat vājā apgaismojumā
Elektroniskā skatu meklētāja standarta atsvaidzes intensitāte ir 60 kadri/sek., bet režīmā Boost tā sasniedz 100 kadrus/sek. — nepārtraukti un vienmērīgi tiek attēloti pat ātri kustīgi objekti, kas garantē optiskajam skatu meklētājam līdzvērtīgu sniegumu. Ātrā atsvaidzes intensitāte tiek saglabāta arī vājā apgaismojumā, kas nodrošina ērtu kadrēšanu, uzņemot attēlus nakts apstākļos.

4K augstas izšķirtspējas video
Kamera FUJIFILM X-T2 uztver aptuveni 1,8x lielāku pikseļu skaitu, nekā tas nepieciešams 4K video (4K/30P, 25P, 24P), un 2,4x lielāku datu apjomu, nekā vajadzīgs Full HD (1080/60P, 50P, 24P) video, kas nodrošina izcilu videoklipu kvalitāti bez muarē efekta vai artefaktiem. Tā arī atbalsta lielu datu plūsmas ātrumu 100 Mb/sek.

Vienlaicīga HDMI izvade uz ārējo monitoru
Ierakstīšanas laikā video var izvadīt, izmantojot HDMI, kas ļauj jums vienlaicīgi kontrolēt videomateriālu kameras LCD monitorā vai elektroniskajā skatu meklētājā un ārējā monitorā. Filmējot nesaspiestā formātā, datus var arī ierakstīt ārējā ieraksta ierīcē. 4K videoklipam varat izvēlēties iestatījumu F‑Log Gamma, lai ierakstītu plašāku dinamisko diapazonu, nekā tas iespējams parastajā video režīmā.

Stiprs korpuss ar izturību pret putekļu, mitruma un zemas gaisa temperatūras ietekmi
Kameras FUJIFILM X-T2 korpuss ir izgatavots no magnija sakausējuma. Neskatoties uz kompakto izmēru un vieglo svaru, tas ir arī ciets un ārkārtīgi izturīgs. Korpusam ir arī hermētiski blīvējumi 63 dažādos punktos, kas nodrošina augstu izturību pret putekļu un mitruma ietekmi. Pievienojiet spēju darboties zemā gaisa temperatūrā līdz -10°C un redzēsiet, ka šī kamera ir gatava jebkam. Līdzīgs hermētisks blīvējums tiek izmantots putekļu/ūdens noturīgo objektīvu un bateriju bloka konstrukcijā, kas visā sistēmas garumā garantē izturību pret laika apstākļu iedarbību.

Divi SD karšu sloti
Korpuss ir apgādāts ar diviem slotiem, kas pieņem SD atmiņas kartes, lai nodrošinātu ārkārtīgi uzticamu datu uzglabāšanu. Abi karšu sloti ir saderīgi ar UHS‑II standartiem, kas garantē izcilus ieraksta ātrumus. Šos slotus varat izmantot secīgai ierakstīšanai, rezerves kopiju veidošanai, failu šķirošanai — RAW failus ierakstīt 1.slotā, bet JPEG failus 2.slotā, vai piešķirt vienam no slotiem videoierakstu uzglabāšanas funkciju.

Trīs virzienos noliecams LCD ekrāns
Kamera FUJIFILM X-T2 ir aprīkota ar premium klases LCD ekrānu, ko var noliekt trīs virzienos. Fotografējot ainavas orientācijā, nolieciet ekrānu uz leju un uz augšu, bet portreta formātā nolieciet to uz priekšu. Ekrāns saglabā savu izvietojumu uz objektīva optiskās ass, kas ļauj ērti uzņemt attēlus no augsta un zema skata leņķa. 3 collu LCD ekrānam ir 1,04 milj. punktu, un tajā izmantots rūdītais stikls. Kad ekrāns nav noliekts, tas pilnībā piegulst kameras korpusam.  

Augsti izturīgs fokusa plaknes slēdzis ar maks. ātrumu 1/8000 sek.
Kamera FUJIFILM X-T2 piedāvā fokusa plaknes slēdzi ar maksimālo ātrumu 1/8000 sek., zibspuldzes sinhronizācijas ātrumu 1/250 sek. un 150 000 kadru izturību. Tā arī atbalsta īpaši ātras un klusas darbības elektronisko slēdzi ar maksimālo ātrumu 1/32 000 sek., kas ļauj uzņemt attēlus ar plašām apertūrām pat spilgtā saules gaismā. 

Vertikālais bateriju bloks
Vertikālais bateriju bloks (Vertical Power Booster Grip VPB‑XT2) ietilpina divas baterijas, kas palielina ar vienu uzlādi uzņemto kadru skaitu līdz aptuveni 1000 kadriem. Tas ne tikai ļauj turēt kameru vertikāli daudz pārliecinātāk, bet arī piedāvā slēdža taustiņu, Q pogu, fokusa sviru, pārslēdzējpogas, AE‑L pogu un daudz ko citu, lai uzņemšanas laikā saglabātu tādu pašu izcilas darbināmības līmeni. Bateriju bloks ir aprīkots ar statīva piestiprināšanas ligzdu, kas atrodas vienā līnijā ar kameras optisko asi un ir noturīga pret putekļu un ūdens ietekmi. Šis bloks nodrošina arī bateriju uzlādes funkciju, divu stundu laikā tas spēj pilnībā uzlādēt divas akumulatora baterijas.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T2
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse