Manfrotto ChromaKey FX 4x2.9m Background Kit Blue MLBG4301KB

Manfrotto Chroma Key FX Background Kit Blue komplektā ietilpst: Komplektā ietilpst: trīs īpaši ātri montējami alumīnija rāmji, viens piestiprināms Chroma Key Blue pārsegs, četri eņģu klipši, divi spriegošanas stieņi un mīksta pārnēsāšanas soma.

Chroma Key FX fons ir Manfrotto "viss vienā" pārnēsājamais Chroma Key fona risinājums, kas pielāgots visprasīgākajiem satura veidotājiem, videogrāfiem un operatoriem, kuri strādā kustībā.

Manfrotto ChromaKey FX 4x2.9m Background Kit Blue MLBG4301KB

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

87995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

26665
MLBG4301KB
5055135931212
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
879.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Manfrotto Chroma Key FX fona kopējais uzstādīšanas izmērs ir 4 m (13'1") platumā un 2,9 m (9,5') augstumā, un tā izmantojamā fona virsmas platība ir 11,2 m2 (120,5 ft2) (Chroma Key auduma pārklājuma izmēri ir 3,9 x 2,8 m (12,7 x 9,1 ft)), un tas ir lielākais pieejamais atkārtoti lietojamais Chroma Key fona komplekts. Lielā virsmas platība padara to ideāli piemērotu izmantošanai, fotografējot platos un zemos kameras leņķus, kā arī kustīgus objektus, kas citādi būtu nesasniedzami, izmantojot mazāku virsmu. Iespēja atkārtoti izmantot šo komplektu atkal un atkal padara šo komplektu par nenovērtējamu līdzekli, kura ieguldījumi atmaksājas jau pēc vienas vai divām lietošanas reizēm, salīdzinot ar komplektu, kas nav izmantojams atkārtoti. Šo pārnēsājamo fona komplektu ātri un bez piepūles var iepakot ērtā pārnēsājamā somā, un tā pārsteidzoši kompaktais salocītais izmērs ir tikai 103 cm x 30 cm (40,5" x 11,8"), un tas sver tikai 9,8 kg (21,6 lb), tāpēc Chroma Key FX fons ir ļoti viegli pārnēsājams un ideāli piemērots darbam uz vietas.

Izgatavots no trim stingrām, bet vieglām alumīnija rāmju sekcijām, kas savienotas kopā ar četrām eņģu skavām, Chroma Key FX fons var stāvēt patstāvīgi, saliekot ārējos rāmjus, lai radītu aptīšanas efektu, vai arī to var atbalstīt pret sienu, lai izmantotu visu sistēmas platumu.

Rāmiem ir elastīga aukla, kas nodrošina īpaši ātru rāmja montāžu un novērš jebkādu komponentu nepareizu izvietošanu, kad komplekts ir iepakots. Divi komplektā iekļautie spriegošanas stieņi nodrošina, ka fons tiek izvilkts saspringts un praktiski bez krokām, lai nodrošinātu precīzāku atslēgu veidošanu un samazinātu pēcapstrādes laiku. Viss fona komplekts ir gatavs darbam tikai desmit minūtēs, kas nozīmē, ka lietotāji var pavadīt mazāk laika, būvējot, un tā vietā pievērsties uzņemšanai.

Komplektā iekļautajam Chroma Key audumam ir unikāla un inovatīva klipu sistēma, kas ļauj to ātri un viegli piestiprināt tieši pie kadra, radot gludu un viengabalainu fonu, kas ir paredzēts, lai bez piepūles izceltos. Alternatīvi zaļā un zilā auduma pārklāji ir pieejami atsevišķi, lai nodrošinātu alternatīvu atslēgas virsmu atkarībā no scenārija vai objekta, padarot šo nenovērtējamo komplektu pielāgojamu un daudzpusīgu daudzās dažādās fotografēšanas situācijās.

Pieejams zaļā un zilā krāsā. Atsevišķi pārvalki ir pieejami atsevišķi lietotājiem, kuri vēlas pārslēgties starp Chroma Key zaļo un zilo krāsu.

Produkta veidsFons saliekamais
Fona veidsSaliekamais
MateriālsKokvilna
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock