SmallRig 1875 Ball Head w/ Removable Shoe Mount

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
39588
1875
6972070623080
SmallRig

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

SMALLRIG 1875 lodīšu galva ar noņemamu apavu stiprinājumu

To var tieši piestiprināt pie kameras apavu stiprinājuma, un tas ļauj piestiprināt vairākus video piederumus. Īpaši monitoriem vai zibspuldzes LED gaismai.

Šai noņemamajai lodveida galvai ir viena bloķēšanas poga, kas ļauj ērti un netraucēti regulēt leņķi.

Piederumi tiek piestiprināti, izmantojot 1/4"-20 skrūvi augšpusē, un apakšā ir noņemams apavu stiprinājums ar 1/4"-20 vītni. Tas veido patiesi daudzfunkcionālu lodīšu galvu.

Maksimālā kravnesība ir 3 kg.

Pakotnē ietilpst:
1 x daudzfunkcionāla lodveida galva ar apavu stiprinājumu


SmallRig daudzfunkcionāla lodveida galva ar noņemamu apavu stiprinājumu 1875

SmallRig daudzfunkcionālā lodveida galva ar noņemamu augšējo un apakšējo apavu stiprinājumu 1875 ir saderīga ar daudzām slavenām kamerām, piemēram, Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Panasonnic, Fujifilm un Kodak. To var tieši piestiprināt pie kameras apavu stiprinājuma, un tas ļauj piestiprināt vairākus video piederumus. Īpaši monitoriem vai zibspuldzes LED gaismai. Šai noņemamajai lodgalviņai ir viena bloķēšanas poga, kas ļauj ērti un netraucēti regulēt leņķi. Tas iztur 3 kg svaru. Piederumi tiek piestiprināti, izmantojot 1/4"-20 skrūvi augšpusē, un apakšā ir noņemams apavu stiprinājums ar 1/4''-20 vītni. Tas veido patiesi daudzfunkcionālu lodīšu galvu.

Galvenās funkcijas:
1. Lāča svars 3 kg
2. 360 grādu regulēšana
3. Ļoti universāls

Saderība:
Universālā kamera

Piegādes saturs:
1 daudzfunkcionāla lodveida galva ar apavu stiprinājumu

Specifikācijas:

Produkta izmēri:
70 x 44 x 30 mm
Neto svars:
100 g
Pakas izmērs:
110 x 130 x 35 mm
Pakas svars:
107 g
Materiāls:
Alumīnija sakausējums


Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.