Canon Cinema EOS Canon Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X Lens

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

809544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 15 - 28 darba dienas

39618
Canon Cinema EOS

Jauns

11.05 - 17.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
12.05 - 18.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
12.05 - 18.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
11.05 - 17.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
8095.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Canon Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X objektīvs

Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X objektīvs piedāvā kompaktu, konsekventu objektīva dizainu un pārbaudītus Canon objektīva elementus veiktspējai un uzticamībai profesionālās fotografēšanas vidēs.

Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X objektīvam, kas paredzēts strādājošam profesionālim, ir marķējumi uz leņķa virsmām abās stobra pusēs, kas ļauj viegli nolasīt fokusa un diafragmas atvēruma iestatījumus no kameras aizmugures vai abām pusēm. Fokusa marķējumu var pat pārslēgt no standarta marķējuma uz metrisko. Vadības gredzeni ir konstruēti tā, lai uzturētu atbilstošu pretestību ar nemainīgu darbības griezes momentu.

Izstrādāts tā, lai tas atbilstu mūsdienu 4K ražošanas standartiem, un tajā ir viegla, kompakta dizaina pilna kadra attēlveidošanas aplis. Šis fenomenālais objektīvs ir lieliski piemērots jebkuram lietojumam. Tam ir arī 11 asmeņu diafragma, kas nodrošina skaistu fona izplūšanu, un novatoriska stikla konstrukcija, kas neitralizē mucas izplešanos un saraušanos, lai izvairītos no temperatūras izraisītām marķējumu atšķirībām.

Sumire Prime objektīvi
Canon izcilie Sumire Prime objektīvi piedāvā iespaidīgu optisko veiktspēju prasīgiem augstas klases darbiem. Tā kā objektīvu saderība ar trešo pušu piederumiem ir vienāda pārnesuma pozīcija, priekšējais diametrs un griešanās leņķis, komandas var viegli nomainīt objektīvus, neveicot pielāgojumus iekārtas iestatījumos. Šie objektīvi ir lieliski piemēroti kamerai EOS C700 FF, un tie ir paredzēti lietošanai ar jaunākajām pilnrāmja un Super 35 mm PL stiprinājuma kamerām no vadošajiem ražotājiem.

Mākslinieciski patīkama attēla atveide
Lēciņš CN-E135mm T2.2 FP X Sumire Prime piedāvā unikālu optisko dizainu ar niansētu izskatu, jo objektīva diafragmas atvērums tuvojas maksimālajam iestatījumam, smalki mainot cilvēka sejas tuvplāna tekstūras atveidojumi. Tas arī izlīdzina pāreju uz ainas krituma daļām, radot patīkamu bokeh efektu.

Augsta izšķirtspēja un siltas krāsas
Objektīvam ir liela diametra asfērisks objektīvs un anomāls dispersijas stikls, kas nodrošina augstas izšķirtspējas attēlu no attēla centra līdz ārējām malām. Tas palīdz izcelt 4K kino attēlu augsto kvalitāti. Objektīvs rada siltus krāsu toņus, kas palīdz maigi tvert sejas izteiksmes un ļauj labāk attēlot ar objektīvu uzņemtās faktūras.

Ātrs T numurs
Darbojoties ar T2.2, lietotāji var fotografēt spilgtāk vāja apgaismojuma iestatījumos un ar maigāku un lielāku bokeh efektu.

Vienots silto krāsu balanss Canon Cinema objektīvos
Canon krāsu zinātne ir kļuvusi ļoti pilnveidota vairāku paaudžu objektīvu dizainā, pievēršot vislielāko uzmanību patīkamai ādas toņa atveidei. Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X var izmantot aizvietojami ar citiem Canon Cinema objektīviem vienas un tās pašas ražošanas laikā, jo tiem visiem ir vienādas siltās krāsas īpašības — tādējādi ir vieglāk saglabāt nemainīgu krāsu, ja tiek izmantoti vairāki objektīvi.

Minimizēta fokusa elpošana
Objektīvs ir izstrādāts tā, lai fokusēšanas laikā samazinātu skata leņķa izmaiņas. Šo parādību sauc par fokusa elpošanu. Šī funkcija ir ārkārtīgi svarīga fokusa vilkšanas laikā, kad skata leņķa izmaiņas fokusa elpošanas dēļ var kļūt redzamas skatītājam.

Jaunāko pilnkadra kameru atbalsts
Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X aptver pilna kadra un Super 35 mm sensorus un labi darbojas ar mūsdienu pilnkadra kamerām. no vadošajiem ražotājiem.

11 asmeņu varavīksnene
Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X ir 11 asmeņu varavīksnene. Tas rada mākslinieciskus un skaistus ārpus fokusa apgabalus, radot trīsdimensiju bokeh efektu ar dziļāku lauka dziļumu, ko var piedāvāt īpaši platleņķa objektīvs, paplašinot vizuālās izteiksmes diapazonu. Nepāra lāpstiņu skaita izmantošana palīdz arī samazināt spožu izcelto vietu uzplaiksnījumu. Turklāt varavīksnenes gredzens tiek mehāniski kontrolēts bez klikšķa apstāšanās, lai ierakstīšanas laikā vienmērīgi pielāgotu ekspozīciju.

Izcila lietojamība un uzticamība
Izstrādāts profesionālu kinematogrāfistu vajadzībām, Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X ir vienots priekšējais diametrs (114 mm), rotācijas leņķis ( 300°) un pārnesuma pozīcija uz fokusa un varavīksnenes gredzeniem (padarot ātru un ērtu objektīva pārslēgšanu) visā mūsu Sumire Prime Lens sērijā. Vadības gredzeni darbojas, lai uzturētu pareizo pretestību un darbības griezes momentu, lai palīdzētu nodrošināt kameras operatoram vai palīgam vienmērīgu sajūtu un paredzamu objektīva darbību. Turklāt matētas kastes un piederumus var izmantot pat pēc objektīvu maiņas.

105 mm priekšējā objektīva vītne, lai uzskrūvētu filtrus
Lai nodrošinātu papildu lietošanas ērtumu un elastību, Sumire Prime CN-E135mm T2.2 FP X priekšpusē ir vītne. objektīvs, lai ievietotu 105 mm skrūves uz filtriem. Šī funkcija ļauj kameras operatoram pievienot filtrus virs objektīva, kameras sistēmai nepievienojot matētu kastīti, kas palīdz nodrošināt elastību filtru izvēlē, kā arī iespēju fotografēt racionālākā formātā.

Redzamie attāluma indikatori
Attāluma indikatori tiek rādīti abās objektīva pusēs. Lai uzlabotu redzamību, fotografējot naktī un tumšā apgabalā, priekšējam cilindram ir izmantots indikatora marķējums ar fosforescējošu krāsu (skatīšanai no labās puses).

Funkcijas:
• Īpaši izstrādāts kinematogrāfisks izskats
• PL stiprinājums ar pilna kadra pārklājumu
• Vienots silts krāsu tonis
• Ātrs un spilgts ar skaistu bokeh efektu
• Smalka fokusēšana ar filtru un pārnesumu konsistenci

Piegādes saturs:
• CN-E135mm T2.2 FP X objektīvs
• Priekšējais objektīva vāciņš
• Aizmugurējais objektīva vāciņš
• Manuāls

Lūdzu, ņemiet vērā, ka objektīvi tiks piegādāti ar metrisko skalu. Ja jums ir nepieciešama pēdu svari, atstājiet piezīmi piezīmju laukā, apstrādājot pasūtījumu.

 

Produkta veidsKino objektīvi
SaderībaCanon
BajoneteArri PL
Objektīva fokusa attālums, mm135
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipstele
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse