BlitzWolf BW-BS10 Bluetooth Selfie Stick Tripod (black) 019933

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40515
5907489602075
BlitzWolf

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Viss vienā inovāciju dizains. BW-BS10 pašbildes nūja ir pasaulē pirmais novatoriskais integrētais pašbildes nūjas statīvs, bez šūpošanās/slīpuma, var izturēt lielu tālruņa svaru, gādājot par tālruņa drošību. Tas ir vieglākais, izsmalcinātākais un stabilākais pašbildes statīvs ar neslīdošu kāju paliktni. Vienkārši uzņemiet to, atrodoties ceļā, lai izbaudītu pašbildi, uzņemtu grupas fotoattēlu.

Ātra un stabila Bluetooth tālvadības pults. Kompakts pašbildes statīvs ar noņemamu bezvadu tālvadības pulti, tver labus mirkļus kopā ar draugiem un ieraksti ģimenes ikdienas dzīvi; ir ātrs stabils Bluetooth savienojums, der iPhone 11 Pro Max/iPhone 11 Pro/iPhone 11/iPhone XS/XS MAX/XR/8/8 Plus/7/7 Plus/6/6 Plus, Android Samsung Galaxy S10 Plus/S10/ S9/S9 Plus/S8/S8 Plus/S7/Note 8, Huawei utt.

24 stundu darba laiks vai 20 000+ pašbildes. Pārnēsājams un izturīgs pašbildes nūja ar uzlādējamu litija akumulatoru, nodrošina apmēram 24 stundu darba laiku vai līdz pat 20 000+ pašbildēm vienā uzlādes reizē, kas nodrošina pietiekamu akumulatora uzlādi, lai iemūžinātu perfektus mirkļus, kad vien tas ir nepieciešams.

Atbalstiet vertikālās vai horizontālās kameras režīmu. BW-BS10 pagriežamā pašbildes nūja ļauj pielāgot labāko kameras leņķi, uzņemt interesantu grupas fotoattēlu horizontālā režīmā vai uzņemt brīnišķīgu video vertikālā režīmā un pēc tam kopīgot to ar ģimenes draugiem vai publicēt sociālajos tīklos.

Izvelkama un viegla pašbildes nūja. 171 g uzlabotā alumīnija sakausējuma pašbildes nūja var pagarināt garumu no 19,5 cm līdz 82,5 cm, lai iegūtu intīmākus attēlus un plašākus leņķus, ļaujot katrā attēlā tvert vairāk ainavu, ko ir viegli pārnēsāt, ievietojot to kabatā vai somā.

Viedtālruņu aksesuāriPašiņu monopods

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.