SiOnyxNightwaveC014900Full-ColorNightVisionMarineCameraBlack

  • 1x Sionyx Nightwave kamera Black;
  • 1x barošanas kabelis/analogais video kabelis;
  • 1x montāžas plate ar 1/4" iekšējo vītni;
  • 1x pilnkrāsains iepakojums

SiOnyx Nightwave C014900 Full-Color Night Vision Marine Camera Black

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

206995 ar PVN

Prece būs pieejama pasūtīšanai pēc 2024-04-29

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

43131
0811251020248
SiOnyx

Jauns

30.04 - 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2069.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Vai meklējat nakts redzamības kameru, kas palīdzētu jums orientēties naktī un krēslā? Sionyx NIGHTWAVE ir īpaši vāja apgaismojuma un pilnkrāsu kamera, kas īpaši izstrādāta kā pieejams risinājums izmantošanai uz kuģiem un laivām, sākot no profesionālas līdz pat atpūtas lietošanai. Nakts redzamības sistēma attēlus naktī attēlo spilgtās dienas gaismas krāsās, un tai ir ārkārtīgi liela gaismas atdeve pat situācijās ar minimālu gaismas pārpalikumu. Ar Sionyx Nightwave jūs varat redzēt visu, turklāt jums vairs nav jāizmanto dārgas sistēmas.

Galvenās funkcijas:

  • Augsta gaismas izvade: pat ar minimālu atlikušās gaismas daudzumu jūs varat redzēt visu.
  • Wi-Fi tiešraide: izmantojiet bezmaksas SIONYX lietotni, lai pārraidītu uz savu iOS vai Android viedtālruni vai planšetdatoru.
  • Pilnkrāsu nakts redzamība: krāsu nakts redzamība nodrošina lielāku kontrastu un krāsu atšķirību.

Nightwave ir vadu un tālvadības pults. Ierīcei ir analogā (NTSC/PAL) izeja. To izmanto tiešai savienošanai ar displejiem, kas atbalsta analogo videoieeju. Padomājiet par dažādu pazīstamu zīmolu daudzfunkcionāliem displejiem. Lai izveidotu šo savienojumu, izmantojiet komplektā iekļauto kabeli. Turklāt, izmantojot bezmaksas SIONYX lietotni, ir iespējams tiešraidē straumēt attēlus, izmantojot Wi-Fi, uz jūsu iOS/Android viedtālruni vai planšetdatoru. No savas ierīces varat uzņemt fotoattēlus un videoklipus. Nightwave straumē 1080x720 HD formātā ar ātrumu 30 kadri sekundē.

Kameras apakšpusē ir standarta 1/4" iekšējās vītnes savienojums, tāpēc Nightwave var piestiprināt pie daudziem statīviem un skavām (skatiet papildu piederumus). Kameru var uzstādīt arī otrādi, un programmatūra automātiski pagriež attēloto attēlu par 180 grādiem. Barošana tiek nodrošināta, izmantojot USB barošanu vai komplektā iekļauto video OUT kabeli (12Vdc), ko pievienojat MFD. Nightwave attēla leņķi var regulēt tikai manuāli, augstuma ziņā.

Pieteikums Sionyx Nightwave

Šī nakts kamera ir atbilde uz dārgajām nakts redzamības un termālās attēlveidošanas sistēmām, ko izmanto burāšanas laikā. No buru laivas līdz motorkuģim un no jahtas līdz krasta apsardzei un jūras kara flotei. Nightwave ir jauks un lēts nakts redzamības aparāts jebkura veida kuģošanai un kuģošanai. Patentētais sensors ļauj redzēt skaidrus attēlus naktī, apkārtni atainojot krāsās. To sauc par pilnkrāsu nakts redzamību. Krāsu nakts redzamība nodrošina lielāku kontrastu un krāsu atšķirību, padarot apkārtni vieglāk pārskatāmu un saprotamu. Ar Sionyx Nightwave ir iespējams palikt uz ūdens vēlu naktī, un jūs varat droši doties mājās.

Lai gan Nightwave pamatā ir paredzēta lietošanai uz laivām un kuģiem, nakts kameru, protams, var izmantot jebkurā citā lietojumā. Padomājiet par lietošanu transportlīdzekļos, dārzā vai uz sauszemes un tā tālāk. Patiesībā, izmantojot tiešraides funkciju, kamera ir daudzfunkcionāla.

Dažādas krāsas

Nightwave kamerai ir pieejamas 3 dažādas krāsas:

C012800 - balta
C014900 - melna
C014700 - pelēka

Pašlaik jūs apskatāt melno versiju, pārējās divas krāsas ir pieejamas papildu piederumu sadaļā.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse