Sortimenta jaunumi - ZENDURE SUPERBASE 1000M X3 126137 - ātri pasūtīt no ražotāja

Dažreiz mazāk ir vairāk. SuperBase M aizņem mazāk vietas un rada mazāk trokšņa nekā citas līdzīgas elektrostacijas. Tā ir arī viegla un viegli uzlādējama. Neatkarīgi no tā, vai jūs modernizējat savu avārijas gatavības komplektu vai baudāt laiku ārpus elektrotīkla, SuperBase M ir jūsu enerģijas avots jebkurā laikā un jebkurā vietā.

ZENDURE SUPERBASE 1000M X3 126137

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

136545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

10804
126137
0000000126137
ZENDURE

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1365.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

SuperBase 1000M ir par 62% mazāka nekā līdzīgu zīmolu iekārtas tirgū. Dodoties ceļā, jūs pārliecināsieties, ka tas ir ļoti ērti pārnēsājams un ērti iekļaujas automašīnas salonā, tāpēc jums ir vairāk vietas nepieciešamajām lietām. SuperBase 1000M sver mazāk nekā 18 kg, un tā ir mūsu līdz šim pārnēsājamākā SuperBase.

Psst... Mazāk nekā 30 dB

Lielākajā daļā elektrostaciju ir ventilatori un citas trokšņainas detaļas, kas var radīt vairāk nekā 60 dB troksni. SuperBase M konstrukcija bez ventilatora ļauj jums izbaudīt pārnēsājamu barošanu bez trokšņa.

Bezrūpīga uzlāde automašīnā

Pateicoties šim nelielajam izmēram, jūs varat to viegli ievietot savā roku balsta lodziņā vai pasažiera sēdeklī, pilnībā uzlādējot, izmantojot 12,6 V/8 A auto portu ≤ 10 stundas.

Savienojas ar jūsu ierīcēm

SuperBase M var būt maza, taču tai ir daudz savienojumu jūsu iecienītākajām ierīcēm. Pateicoties tīrai sinusoidālai maiņstrāvas izejai un vairāku protokolu USB pieslēgvietām, jūs varat viegli darbināt mājsaimniecības ierīces un vienlaikus uzlādēt svarīgākās rokas ierīces.

Pārnēsājama ilgtspējīga enerģija

Ar Zendure 100 W vai 200 W saules bateriju paneļiem jūs varat uzlādēt savu nākamo kempinga braucienu vai piedzīvojumu brīvā dabā, vienlaikus izmantojot ilgtspējīgas enerģijas priekšrocības. Neatkarīgi no tā, vai uzlādējat klēpjdatoru vai gatavojat rīta kafiju, saules bateriju pakete ar SuperBase M nodrošinās jums iespēju turpināt darbu.

1 016Wh/607Wh ietilpība

Tā kā SuperBase M nav iekšējā ventilatora, iekšpusē ir vairāk vietas lielākam akumulatoram. Tāpēc citas elektrostacijas ar tādu pašu jaudu kā SuperBase M parasti ir lielākas un smagākas. SuperBase M ir mazāka un vieglāka, taču tās jauda nav samazināta.

Metāla konstrukcija, stils un izturība

Ikviens labs piedzīvojumu meklētājs zina, kā nodrošināt aizsardzību. SuperBase M ir metāla korpuss un dizains bez ventilācijas atverēm, kas nodrošina nopietnu aizsardzību no ārpuses. Iekšpusē astoņas dažādas aizsardzības un drošības tehnoloģijas darbojas kopā, lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju un ilgu produkta kalpošanas laiku.

Putekļu necaurlaidīgs dizains

Lielākajai daļai elektrostaciju ir ventilācijas atveres un iebūvēts ventilators, lai pārvaldītu karstumu, taču tas ne vienmēr ir ideāli piemērots smilšainā vai putekļainā vidē. SuperBase M ir pilnībā slēgta, tāpēc putekļi un gruži nevar sasniegt jutīgos iekšējos komponentus.

Spilgta LED lampa

SuperBase M aizmugurējā panelī ir 10 W LED lampa ar četriem spilgtuma līmeņiem un avārijas signāla režīmu. Pilnībā uzlādēta SuperBase 1000M var darbināt iebūvēto lampu līdz pat nedēļai.

Preces veidsPortable Power Stations
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse