Vestes Siksnas Jostas - B-Grip BG-1000 The Camera Belt Grip kameras turetājs pie jostas - ātri pasūtīt no ražotāja

Siksna kameras stiprināšanai pie gurniem

B-Grip BG-1000 The Camera Belt Grip kameras turetājs pie jostas

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

2158
BG-1000
8034105200050
B-Grip

Jauns

iespējams pēc 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

B-grip ir ērts un drošs veids kameras stiprināšanai pie jostas. Tā ļauj kameras svaru pārnest uz gurniem, līdz ar to fotogrāfam ir daudz vieglāk gan garos pasākumos, gan ceļojot, tādā veidā atbrīvojot rokas, bet vienmēr saglabājot iespēju ātri piekļūt kamerai.

Šī ir universāla nēsāšanas sistēma spoguļkamerām, kas nav balstīta uz striķiem, kakla siksnām vai somu. Šajā aksesuārā izmantotas augstas klases tehnoloģijas un materiālu apvienojums. B-grip garantē komfortu, drošību un vieglu kameras noņemšanu no tā.

Ar B-grip kamera ir cieši piestiprināta pie auguma, ļauj brīvi kustēties un veikt dažādas darbības (iet, kāpt, pietupties, sēdēt, braukt ar velo u.c.), un vienlaicīgi piekļūt kamerai ātri un jebkurā brīdī. Kamera nešūpojas, neatsitās pret ķermeni vai apkārtējiem objektiem un neapgrūtina kustības. Speciāls slēdzis garantē drošību, neļaujot kamerai nejauši krist vai tikt noņemtai, bet fotografēšanas laikā to ir ērti lietot, lai pie kameras piekļūtu vajadzīgajā brīdī. B-grip konstrukcija ir izveidot tā, lai pie tās būtu iespējams stiprināt kameru arī ar dažādiem aksesuāriem – zibspuldzi, tele objektīvu, papildus bateriju. B-grip sistēma iztur svaru līdz 8 kg. 

B-grip ir pārbaudīts dažādos eksperimentos un ergonomijas pētījumos. Augstu kvalitāti un atbilstību standartiem garantē pieredzējušā organizācija CP Cantelli e Poli, kas ir viena no vadošajām organizācijām, kas piedāvā plastikāta sakausējumu ražojumus Pasaules tirgum. B-grip ir ieguvis starptautisku patentu, kas pilnībā tiek izstrādāts Itālijā. 

B-grip lietošanas ērtumu un drošību no pieredzes apstiprina arī Master Foto darbinieki!

Siksnas un turētājiJostas

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock