Spoguļkameras - RICOH/PENTAX PENTAX KF BLACK + 18-55 WR 1202 - ātri pasūtīt no ražotāja

Galvenās funkcijas
  • 24,2 MP APS-C CMOS sensors
  • PRIME MII attēlu procesors
  • ISO 100-102400, uzņemšana ar ātrumu līdz 6 kadri/s
  • Pilna HD 1080i video ar ātrumu 60 kadri/s
  • 3,0 collu 1,03 m punktu mainīga leņķa LCD monitors
  • SAFOX X 11 punktu AF ar 9 šķērsensoriem
  • Trīces samazināšana un pikseļu maiņas izšķirtspēja
  • Iebūvēts Wi-Fi, savietojams ar O-GPS2
  • Laikapstākļiem izturīga konstrukcija
  • DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL WR tālummaiņas objektīvs

RICOH/PENTAX PENTAX KF BLACK + 18-55 WR 1202

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

102946 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

16040
1202
0027075305168
Pentax

Jauns

04.04 - 11.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 12.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 12.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 11.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1029.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ideāls sabiedrotais ceļojumu, ainavu un dabas fotogrāfiem — Pentax KF DSLR kamera nodrošina izcilu attēlveidošanas veiktspēju izturīgā un uzticamā, pret laikapstākļiem izturīgā korpusā. Apvienojot uzlaboto funkciju komplektu ar kompaktu formas faktoru, šī kamera piedāvā augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti, kas griežas ap 24,24 MP APS-C CMOS sensoru un PRIME MII attēla procesoru.

Papildinot attēlveidošanas iespējas, kamerai ir 3,0 collu 1,03 m punktu maināma leņķa LCD monitors, kas ļauj strādāt no augsta un zema leņķa, un monitoram ir arī nakts redzamības sarkanās gaismas LCD displeja funkcija, kas ievērojami samazina acu ietekmi. nesasprindzināties, fotografējot tumšās vietās, piemēram, nakts ainavas un astrofotografēšanas režīmos. Turklāt Pentax KF ir saderīgs ar papildu O-GPS2 GPS moduli ģeogrāfiskās atzīmes un AstroTracer funkcijām.

Pentax KF DSLR kamera (melna)

Ideāls sabiedrotais ceļojumu, ainavu un dabas fotogrāfiem — Pentax KF DSLR kamera nodrošina izcilu attēlveidošanas veiktspēju izturīgā un uzticamā, pret laikapstākļiem izturīgā korpusā. Apvienojot uzlaboto funkciju komplektu ar kompaktu formas faktoru, šī kamera piedāvā augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti, kas griežas ap 24,24 MP APS-C CMOS sensoru un PRIME MII attēla procesoru.

Papildinot attēlveidošanas iespējas, kamerai ir 3,0 collu 1,03 m punktu maināma leņķa LCD monitors, kas ļauj strādāt no augsta un zema leņķa, un monitoram ir arī nakts redzamības sarkanās gaismas LCD displeja funkcija, kas ievērojami samazina acu ietekmi. sasprindzinājums, fotografējot tumšās vietās, piemēram, fotografējot nakts ainavas un astrofotografēšanas režīmos. Turklāt Pentax KF ir saderīgs ar papildu O-GPS2 GPS moduli ģeogrāfiskās atzīmes un AstroTracer funkcijām.

Augstas izšķirtspējas attēli
24,24 MP APS-C CMOS sensors tiek savienots pārī ar PRIME MII attēlu procesoru, lai izveidotu tīru, augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti, jutības diapazonu no 100 līdz 102 400 ISO un iespēju lai ierakstītu Full HD 1080p video. Procesora un sensora kombinācija nodrošina arī virkni nepārtrauktas fotografēšanas iespēju, tostarp 6 kadri/s uzņemšanas ātrumu līdz pat 40 secīgiem JPEG attēliem, 10 neapstrādātiem kadriem vai 8 neapstrādātiem+JPEG ekspozīcijām.
Mainīga leņķa LCD monitors ērtai skatīšanai
3,0 collu 1,03 m punktu maināma leņķa LCD monitors ļauj novietot monitoru vēlamajā leņķī, tādējādi atvieglojot attēlu kompozīciju dažādās situācijās. Izstrādāts gan augsta, gan zema leņķa fotografēšanai monitoram ir unikāla konstrukcija bez gaisa spraugām, lai efektīvi samazinātu gaismas atstarošanu un izkliedi, lai uzlabotu redzamību āra fotografēšanas laikā.

Āram draudzīgs LCD monitor piedāvā atlasāmus spilgtuma līmeņus, kurus var uzreiz pielāgot jebkuras fotografēšanas vietas apgaismojuma līmenim. LCD monitoram ir arī Night Vision Red Light LCD displeja funkcija, kas ievērojami samazina acu nogurumu, fotografējot tumšās vietās, piemēram, nakts ainavas un astrofotografēšanas režīmos, ko izmanto kopā ar papildu O-GPS2 GPS moduli.

Skaidra skata optiskais skatu meklētājs
PENTAX KF kompaktajā korpusā ir iekļauts stikla prizmas skatu meklētājs ar tādu pašu optiku un pārklājumiem, kādi tiek izmantoti augstāka līmeņa modeļos. Skatu meklētājs ar aptuveni 100% redzes lauku un 0,95 x palielinājumu nodrošina lielu, skaidru objekta skatu, lai ātri un viegli apstiprinātu fokusēšanu un kadrēšanu.
Sensora pārslēgšanas vibrācijas samazināšanas un pikseļu nobīdes izšķirtspējas sistēma
Iebūvētais sensoru nobīdes vibrāciju samazināšanas (SR) mehānisms efektīvi samazina kameras vibrāciju un nodrošina asus attēlus bez izplūšanas pat apstākļos, kas pakļauti kameras vibrācijai, piemēram, kad izmantojot telefoto objektīvu, fotografējot vāja apgaismojuma ainas ar apkārtējo gaismu vai fotografējot saulrieta ainas. Izmantojot augstas precizitātes žiroskopa sensoru, tas nodrošina kompensācijas efektu 4,5 slēdža apturēšanas reizes. Uzņemot panoramēšanas uzņēmumu, šis mehānisms automātiski nosaka kameras kustības virzienu un efektīvi kontrolē SR bloku, lai radītu vislabāko iespējamo attēlu, neprasot nekādu režīmu pārslēgšanas darbību.

Pikseļu nobīdes izšķirtspējas sistēma tver četrus viena un tā paša ainas attēlus, katram attēlam pārvietojot attēla sensoru par vienu pikseļu, un pēc tam sintezē tos vienā saliktā attēlā. Salīdzinājumā ar parasto Bayer sistēmu, kurā katram pikselim ir tikai vienas krāsas datu vienība, šī novatoriskā sistēma iegūst visus krāsu datus katrā pikselī, lai nodrošinātu īpaši augstas izšķirtspējas attēlus ar daudz patiesākām krāsām un daudz smalkākām detaļām nekā radītās. izmantojot parastos APS-C izmēra attēla sensorus. Šī sistēma pat nodrošina kustības korekcijas funkciju, kas nepārtrauktas uzņemšanas laikā automātiski nosaka kustīgu objektu un samazina negatīvos efektus sintezēšanas procesa laikā, lai pielāgotos plašākam ainu un objektu lokam.

AA filtra simulators
Pielietojot mikroskopiskas vibrācijas attēla sensora blokam apakšpikseļu līmenī attēla ekspozīcijas laikā, AA (anti-aliasing) filtra simulators nodrošina tādu pašu muarē samazinājuma līmeni kā optiskais AA filtrs. Atšķirībā no optiskā AA filtra, kas vienmēr rada identisku rezultātu, šis novatoriskais simulators ļauj lietotājam ieslēgt un izslēgt AA filtra efektu, kā arī pielāgot efekta līmeni. Tas nozīmē, ka konkrētai ainai vai objektam var iestatīt ideālu efektu, pamatojoties uz fotografēšanas apstākļiem.
Ātrdarbīga SAFOX X autofokusa sistēma
Augstas precizitātes SAFOX X AF sensora modulis nodrošina atsaucīgu, uzticamu autofokusa darbību. Ar 11 atšķirīgiem fāzes noteikšanas punktiem, tostarp 9 krustveida sensoriem vidū, šis AF modulis nodrošina precīzu objekta fokusu ar minimālo spilgtuma līmeni līdz -3 EV. Tas arī nodrošina izcilu AF izsekošanas veiktspēju kustīgiem objektiem, ko nodrošina uzlabotas funkcijas, piemēram, Select-area Expansion funkcija, kas automātiski fokusējas uz kustīgu objektu pēc tam, kad tas attālinās no sākotnējā punkta. Papildu funkcijas ietver AF aizturēšanas funkciju, kas saglabā sākotnējo fokusa punktu pat tad, ja modulis zaudē objektu no redzesloka.
Pilna HD 1080p video un 4K intervāla ierakstīšana
Full HD 1920 x 1080 video ierakstīšana tiek atbalstīta vairākos kadru nomaiņas ātrumos, tostarp 60i, 50i, 30p, 25p un 24p, augstas kvalitātes H.264 formātā. HD 1280 x 720 video tiek atbalstīts arī 60p un50p kadru nomaiņas ātrums. Audio var ierakstīt kopā ar video, izmantojot iebūvēto stereo mikrofonu vai papildus ir pieejams 3,5 mm mikrofona terminālis ārēja mikrofona lietošanai.

PENTAX KF nodrošina virkni uzlabotu intervāla fotografēšanas funkciju, tostarp 4K intervāla filmas režīmu, kas ļauj ierakstīt fotoattēlu sēriju ar noteiktu intervālu un pēc tam saistīt tos vienā 4K filmas failā. Star Stream Movie režīms, kas ļauj 4K filmas failā redzēt zvaigznes vai apgaismojumu. Un Interval Composite režīms, kas sintezē saliktu attēlu, izvēloties trīs sintēzes režīmus: vidējo, aditīvo un salīdzinošo.

Daudzpusīgas attēlu apstrādes funkcijas
Ar unikālu pielāgotā attēla funkciju Pentax KF ļauj lietotājiem apstrādāt attēlu ar vēlamo pēdējo pieskārienu, lai izteiktu savu radošo nodomu vai atbilstu konkrētajai ainai. Šī funkcija nodrošina 14 pielāgotus attēlu režīmus, kas ietver: SATOBI, kas atveido krāsas, kas līdzinās krāsainu attēlu krāsām 60. un 70. gados, ar zilganu nokrāsu, vāju dzeltenu un izbalējušu sarkanu nokrāsu; Bleach Bypass, kas atjauno filmas ainu dziļo atmosfēru; un Cross Processing, kas tvertajiem attēliem piešķir fantastiskas, neparastas krāsas.
Pielāgojams korpusa dizains
Ar pielāgojamām vadības opcijām kameru var personalizēt, lai tā atbilstu jūsu fotografēšanas vēlmēm, piešķirot vēlamās funkcijas pogām un ciparripām uz kameras korpusa. Operētājsistēmas vadīšanai var izmantot dubulto e-ciparnīcu sistēmu, kas ļauj uzreiz mainīt diafragmas atvēruma vai aizvara ātruma iestatījumus, nenovēršot skatienu no skatu meklētāja. Lai nodrošinātu stingru kameras korpusa turēšanu pat ar cimdu roku, rokturis, vadības pogas un režīmu ciparripas ir veidotas tā, lai nodrošinātu optimālu komfortu un vadāmību āra fotografēšanas situācijās.
Bezvadu funkcionalitāte
Nodrošinot virkni bezvadu funkciju viedtālruņiem un planšetdatoriem, izmantojot speciālo attēlu sinhronizācijas lietotni, mobilie lietotāji var attālināti pārbaudīt tiešraides attēlu, uzņemt nekustīgus attēlus un pielāgot šādus kameras iestatījumus. ieskaitot diafragmas atvērumu, aizvara ātrumu un ISO jutību. Ir iespējams arī lejupielādēt uzņemtos attēlus mobilajā ierīcē un pēc tam augšupielādēt tos sociālo tīklu vietnēs.
Laikapstākļiem izturīga konstrukcija
Uzticams izpildītājs prasīgos apstākļos, piemēram, lietus, miglas vai sniega apstākļos, vai vietās, kur ir pakļauta putekļu un sasalšanas temperatūrai, laikapstākļiem izturīgais korpuss ir lieliski piemērots izturīgām āra fotogrāfijām. Tipiski Pentax dizainiem kamerai ir putekļu necaurlaidīga, pret laikapstākļiem izturīga konstrukcija ar 100 blīvēm visā korpusā un izcilu aukstumizturīgu veiktspēju temperatūrā līdz -14°F.
UPC: 027075305076
Pentax DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL objektīvs

Pentax DA 18–55 mm f/3,5–5,6 AL WR tālummaiņas objektīvs ir standarta fokusa attāluma tālummaiņas objektīvs, kas īpaši izstrādāts Pentax digitālajām SLR kamerām. Apvienojot daudzpusību ar pieejamām cenām, tam ir plašs lietojumu klāsts, sākot no iekštelpu attēliem, portretiem un ainavām līdz ģimenes fotoattēliem un citām vispārīgām situācijām. Šis objektīvs ir izturīgs pret laikapstākļiem, izturīgs pret mitrumu un nelabvēlīgiem apstākļiem, un tam ir lieliska platleņķa iespēja ar standarta 3x tālummaiņas diapazonu.

Noturīgs pret laikapstākļiem
Noturīgs pret laikapstākļiem, lai izturētu mitros un nelabvēlīgos apstākļos.
SP pārklājums
Pentax Original SP (Super Protect) pārklājums atgrūž putekļus, ūdeni un taukus.
Sfēriskās aberācijas kompensācija
Šim objektīvam ir asfēriski elementi, kas palīdz kompensēt sfērisko aberāciju.
Ekvivalents 27–84,5 mm objektīvam
Fokusa attālums ir līdzvērtīgs 27 mm–84,5 mm 35 mm formātā.

Pentax KF DSLR kameras

Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsPentax K
Sensora izšķirtspējaFaktiskais: 24,78 megapikseļi
Spēkā: 24,24 megapikseļi (6000 x 4000)
Sensora veids23,5 x 15,6 mm (APS-C) CMOS
Apgriešanas faktors1,5x
Attēla stabilizācijaSensora pārslēgšana
Spoguļa bloķēšana
Tveršanas veidsStiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsElektroniskais aizvars
Aizvara ātrumsElektroniskais priekšējais aizkars
1/6000 līdz 30 sekundēm automātiskajā režīmā
1/6000 līdz 30 sekundes manuālajā režīmā
10 līdz 1200 sekundes spuldzes režīmā
Spuldzes/laika režīmsSpuldžu režīms, laika režīms
ISO jutība100 līdz 102 400 manuālajā, automātiskajā režīmā
Mērīšanas metodeCentrā svērtais vidējais, vietas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, Automātiski, Manuāli, Programma, Jutības prioritāte, Aizvara prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-5 līdz +5 EV (1/3, 1/2 EV soļi)
Mērīšanas diapazons0 līdz 22 EV
Baltās krāsas bilanceIepriekšiestatījumi: automātiskais, CTE, mākoņains, dienasgaisma, dienasgaismas spuldze, dienasgaismas spuldze (vēsi balts), dienasgaismas (dienas balta), dienasgaismas spuldze (Silts balts), Manuāls, Multi Auto WB, Aizēnojums, Volframs
Nepārtraukta fotografēšanaElektroniskais aizvars
Līdz 6 kadriem/s pie 24,2 MP līdz 40 kadriem (JPEG)/10 kadriem ( Neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 3 kadri/s pie 24,2 MP līdz 100 kadriem (JPEG) / 16 kadriem (neapstrādāts)
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/12 sekunžu aizkave
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri3:2 neapstrādāts
24,2 MP (6000 x 4000)
3:2 JPEG
24,2 MP (6000 x 4000)
14 MP (4608 x 3072)
6 MP (3072 x 2048)
2 MP (1920 x 1280)
Malu attiecība3:2
Attēla faila formātsJPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums14 biti
Video uzņemšana
Iekšējie ierakstīšanas režīmiH.264/MPEG-4 AVC
1920 x 1080 ar 24,00/25/30,00/50/60,00 kadri/s
1280 x 720 ar 50/60,00 kadri/s
Ārējie ierakstīšanas režīmiNav
Ierakstīšanas ierobežojumsLīdz 25 minūtēm
Apraides izvadeNTSC/PAL
IP straumēšanaNav
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)
Video I/O1 x HDMI izeja
Audio I/O1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo mikrofona ieeja
Cita I/O1 x Micro-USB (USB 2.0) ieeja
BezvaduWi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi (802.11b/g)
Saderīga ar lietotniJā: Android un iOS
Lietotnes nosaukums: attēla sinhronizācija
Funkcionalitāte: iestatījumu pielāgošana, tālvadības pults
*No 2022. gada novembra: sazinieties ar ražotāju, lai uzzinātu jaunāko saderību
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)GPS
*Nepieciešams adapteris
Monitors
Izmērs3"
Izšķirtspēja1 037 000 punktu
Displeja veidsArtikulējošais LCD
skatu meklētājs
VeidsOptiskais
Pārklājums100%
PalielināšanaApm. 95x
Dioptriju pielāgošana-2,5 līdz +1,5
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsAutomātiska, nepārtraukta servo AF, viena servo AF
Autofokusa punktiFotoattēls
Fāzes noteikšana: 11 (9 vairāku veidu)
Autofokusa jutība-3 līdz +18 EV
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Flash režīmiAutomātiski, automātiska/sarkano acu efekta samazināšana, zibspuldze ieslēgta, zibspuldze ieslēgta ar sarkano acu efekta samazināšanu, manuāla, otrā aizkara sinhronizācija, lēna sinhronizācija span>
Pamācības numurs39,3 m/12 m pie ISO 100 (28 mm pozīcija)
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/180 sekunde
Flash kompensācija-2 līdz +1 EV
Īpaša Flash sistēmaP-TTL
Ārējais zibatmiņas savienojumsHot apavi, bezvadu
Vide
Darbības temperatūra14 līdz 104°F / -10 līdz 40°C
Darbības mitrums0 līdz 85%
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x D-LI109 Uzlādējams litija jonu, 7,4 VDC, 1050 mAh
statīva stiprinājuma vītne1 x 1/4"-20 sieviete (apakšā)
Izmēri (P x A x D)4,9 x 3,7 x 2,9 collas/125,5 x 93 x 74 mm
Svars22,0 oz/625 g (tikai korpusam)
24,1 oz/683 g (ar akumulatoru, ierakstīšanas datu nesēju)
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars2,73 mārciņas
Kastes izmēri (LxWxH)8,3 x 6,9 x 5 collas

Pentax DA F/3MsQsqoe0>Pentax DA F/3-5AL.5 Zoom. Spec.

Fokālais attālums18 līdz 55 mm (35 mm ekvivalentais fokusa attālums: 27,5 līdz 85,5 mm
Maksimālā apertūraf/3,5–5,6
Minimālā apertūraf/22 līdz 38
Lēcas stiprinājumsPentax K
Objektīva formāta pārklājumsAPS-C
Skata leņķis76° līdz 29°
Minimālais fokusa attālums9,84"/25 cm
Maksimālais palielinājums0,34x
Optiskais dizains11 elementi 8 grupās
Membrānas asmeņi6
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums52 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,7 x 2,7 cm/6,86 x 6,86 cm
Maksimālā paplašinājuma garums3,09"/78,4 mm
Svars8,1 oz/230 g
ModelisPentax KF
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse